Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Squillaci umri.Dabogda više ne ugledo svjetlo dana. Pa nismo imali nikada lošijeg štopera, nikada. Pa i jeb.eni Silvestre je bolji od njega.
- _karabaja_
- Kontakt:
Previse bi to bilo. Izgleda da se nastavlja prosipanje bodova velikih ekipa u ovoj sezoni, sinoc Man.Utd. veceras Arsenal i situacija opet ista kao i prije ovog kola samo sto se rusi izgleda ponovo vracaju.Devil je napisao/la:Penal i autogol,znaci red je da bude i normalan gol,cenim da ce to da uradi Rodallega.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Da se ja pitam ko živi, a ko umire, Arsenal bi bio bolja ekipa.
- -Paja
- Kontakt:
Sudija nas je ponovo zestoko pokrao, penal protiv nas i onda nedosudjeni penal naravno koji su nama protiv spudsa svirali nevjerovatno. Ovi mesari iz Wigana su pola meca prelezali na terenu onaj Thomas je u sudijskom vremenu ukrao minutu naravno to nije nadoknadjeno!
Squilaci je ocajan bio otpocetka se to vidjelo, Arshavin nije nista bolji ali on je toliko kvalitetan i kad lose odigra tu su gol i asistencija pa se njemu moze oprostiti.
Disgraceful!
Squilaci je ocajan bio otpocetka se to vidjelo, Arshavin nije nista bolji ali on je toliko kvalitetan i kad lose odigra tu su gol i asistencija pa se njemu moze oprostiti.
Disgraceful!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 29 dec 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- Yugoslavia
- Kontakt:
Ko hoće može da dođe kod mene sad za new year i gledaćemo na Emirates match dam mu dres i sve šal kapa od Arsenal ako treba kupujem karta Bosna-Heathrow airport-Emirates
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
fkt sam totalno razocaran, super mi dan bio dok nije arsenal popusio, proklet skilaci i onaj debilson, kriv je i nas veliki vodja (citiram paju) sto je podcijenio wigan, o njih smo se opekli i prosle godine a izgleda i ove, zasto nije uveo walcotta ili nasrija odmah na pocetku poluvremena a ne tek na kraju. Onda nedosudjen penal, odnosno nepravedan penal za protivnicku ekipu
Squillaci glupane glupi majmunski retardirani francuski. **** te onaj ko te dovede, a i ti njega.
DeBilsonu odlazi ako boga znaš, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi. Samo idi što dalje odavde. Odlazi, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi molim te.
DeBilsonu odlazi ako boga znaš, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi. Samo idi što dalje odavde. Odlazi, odlazi, odlazi, odlazi, odlazi molim te.
Ovo je prvi put da mi je bas zao ono Arsenala.Pokradeni ste bas..... Poserem se na svakog sudiju u EPL.u
Lik sviro neposostojeci penal plus ono boksovanje igraca wigana u zivom zidu je komicno...
Ako ono nije penal onda neznam....ovako se gubi titula.
Lik sviro neposostojeci penal plus ono boksovanje igraca wigana u zivom zidu je komicno...
Ako ono nije penal onda neznam....ovako se gubi titula.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma niste vi krivi sto ne znate.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
wilshere i rosicky su po meni odigrali nekako najbolje, a sto se tice skilacija, odsad bolje nek igra onaj johan djorou (nezz kako se pise) 10000000x je bolji
bosco saberi se, nemoj djabe gubiti zivce na ovako retardne igrace, ne znam sta si ocekivao od denilsona, da on kreira nesto??? pa nikad nece, on samo moze u nekom trenutku biti dobar u odbrani, i mislim da ne bi trebao ici jer se moze popraviti, za squillacia si upravu, majmun jedan, vidi se da nije dorastao najboljoj ligi na svijetu, jos jedan od dokaza kakva je spanska liga defanzivno...
halo birmingham... LOL! ljudi imaju jednu pobjedu u gostima i nesto prica.. e brate na sta je ovaj forum spao...Thunderstruck je napisao/la:Ma niste vi krivi sto ne znate.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Cak je i to dovoljno da budemo ispred Arsenala i sa utakmicom manje.e2_ze je napisao/la: halo birmingham... LOL! ljudi imaju jednu pobjedu u gostima i nesto prica.. e brate na sta je ovaj forum spao...
Uzivajte u svom neiskustvu, Velikom Vodji i naravno Paji.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ahaha, ja sam vec ranije rekao ali ponoviti cu, drazi mi je ovakav arsenal koji igra fino bez dugova nego 18 titula premiershipa.. neko fudbal pretvara u industriju neko pokusava fino da igra sta da kazem...Thunderstruck je napisao/la:Cak je i to dovoljno da budemo ispred Arsenala i sa utakmicom manje.e2_ze je napisao/la: halo birmingham... LOL! ljudi imaju jednu pobjedu u gostima i nesto prica.. e brate na sta je ovaj forum spao...
Uzivajte u svom neiskustvu, Velikom Vodji i naravno Paji.
p.s. yankees !
Squillaci dok je bio u Sevilli nije qrcu valjo....Ljudi vam ga podvalili a venger vidio francuz pa ga doveo...Squillaci u Sevilli nije nikad bio standardan.u Arsenalu izgleda da se nametnuo i to zestoko...Bolji je strelac od RVP.
stim da morate takodje blatit i vaseg drugog stopera Koscielnog koji za divno cudo nije dobio crveni karton jer je lik idiot po svom Mentalitetu....Dok venger ne prestane dovodit ove kvazi igrace iz Francuske samo zato sto je on bot iz Francuske od vas hajra nece bit
stim da morate takodje blatit i vaseg drugog stopera Koscielnog koji za divno cudo nije dobio crveni karton jer je lik idiot po svom Mentalitetu....Dok venger ne prestane dovodit ove kvazi igrace iz Francuske samo zato sto je on bot iz Francuske od vas hajra nece bit
andres nisi gledao tekmu protiv manchestera i nemoj tako o kosu, imao je svojih kikseva ali je daleko bolje odigrao neke utakmice nego squillaci, velika pogreska wengera... kos je ustopao rooneya maltene, dobro je igrao i protiv cska osim tog kiksa... djuro i kos realno sada najbolji par nadam se da ce to i wenger vidjeti(naravno zato sto nema TV-a)
- armin arsenalovac
- Kontakt:
sta ces bice jos kikseva kad dignemo sad birminghama svima ce nam biti lakse i ostaje nam samo da se nadamo da ce wenger vec jedom utuvit sebi u glavu da je sqilaci krampa i da ne treba biti tu gdje jeste,nek nam dovede gary cahila ako oce na vise ne zivciramo sevap mu je imacu 99% manje grijeha,i uz to se nadam da onaj sudija vise nikad nece suditi arsenalu,pa to je smjesno postalo protiv spursa i mance nam sviraju penale za igranje rukom a nama ga nedaju,ovakve utakmice mogu titulu rijesit a oni nam ovo neprestano rade....
- -Paja
- Kontakt:
Cuj ti ovih NIZIH sto se javljaju on pametuje o Squilaciju ko da je doveden da bude prvi stoper a ne backup, nije Wenger kriv sto je morao odmarati Djorua a Vermalen povrijedjen eto Wengeru neko podvalio pa mucni malo mozgom neces za rezervnog stopera dovoditi neku zvijezdu i skrsiti milione. Denilson dobar dosta je lopti presjekao on je imao najvise defanzivnih zadataka zato je od njega tesko ocekivati da nesto kreira, sudije su nas ostetile idemo dalje vremena za zaljenje nema vec za vikend je novo kolo.
Dio Arsenala
- armin arsenalovac
- Kontakt:
MA decki ne brinite,vrijeme lijeci sve,evo pet godina nas vrijeme lijeci vala ce i sad,sta ces mu jedino da se bacim sa 8 sprata da bi nesto promijenio
- Sir Matt
- Kontakt:
Patetika je j.ebena stvar , jelda ? Ti bi sad potpisao trofej Engleske kad bi bankrotirali doslovce , u protivnom se ne bi nervirao kako se nerviraš . I dalje ti nama piši ovo što si gore pomenuo i dalje traži alibi u Unitedovom propadanju a Arsenalovom cvjetanju gdje ne znate šta bi prije od sebe jer ne dobivate za ono što igrate , ipak nas ima koji voli takvu vrstu viceva .e2_ze je napisao/la: ahaha, ja sam vec ranije rekao ali ponoviti cu, drazi mi je ovakav arsenal koji igra fino bez dugova nego 18 titula premiershipa.. neko fudbal pretvara u industriju neko pokusava fino da igra sta da kazem...
p.s. yankees !
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.