Kad pređemo 2000 skupljamo pare za Veselog da se više ne sere po vama i da vam da potpis za licencu da se i dalje imamo kome smijati,šteta bi bilo ovakav cirkus ne gledati i daljesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:22Hvala
Jel to ganjate 1781
Ili idete i dalje
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad i Zvecevolet3 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:3619. septembra 1921 je osnovan Željo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:28Klub ti slavi 100 godina, u svojoj kući pričaš kako naći način da ti taj klub uopšte funkcioniše. Onda izađeš na ulicu i ko biva ppdyebaješ komšiju. Svaka čast.
Dakle, uranio si sa slavljem. Ima još 10 mjeseci do 100-godišnjeg rođendana![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
...povika navijac fc freedom koji u 100 godina postojanja nema ni T od titule...drama...Skver je napisao/la: ↑24 dec 2020, 19:10Fakat covjek moze vidjeti po ovoj diskusiji ovdje da smo jad i bijeda....jedni se qrce da su veliki klub i da imaju "bogatog" vlasnika koji ne moze kupiti zemljiste i napraviti stadion kako Bog zapovjeda, da mu klub moze igrati trece pretkolo, valjda cekaju da im poklone stadion, a sa druge strane imamo klub koji moze igrati trece predkolo na svom stadionu, a nemaju ni za kifle.....drama...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Joj kad ovi mali pricaju o evropskim tekmama to je tako slatko 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Poenta je jasna, a i svi smo je svjesni, ovdje nema velikog kluba, nego su za koju nijansu veći ili manji jedni od drugih, ali nikako osjetno.
Ex yu i poslijeratni giganti u regiji su samo CZ, PFC, Hajduk i Dinamo (čitaj politički projekti), ostalo su manji klubovi, koji su samo u očima svojih navijača veliki
Meni i mom drugu Skveru, Sloboda je gigant, a svi ostali nisu ni za quratz, tako je i kod navijača Sarajeva itd.
Ex yu i poslijeratni giganti u regiji su samo CZ, PFC, Hajduk i Dinamo (čitaj politički projekti), ostalo su manji klubovi, koji su samo u očima svojih navijača veliki

Meni i mom drugu Skveru, Sloboda je gigant, a svi ostali nisu ni za quratz, tako je i kod navijača Sarajeva itd.
Molim korisnike koji premijer ligu nisu gledali 14 godina da ne sline gluposti na istoj hvala
NEMA NAZAD
Nema nas narod tu svijest. Sjecam se kad je bila mobilizacija prije 8-9-10 god., na cijenu ulaznice 3-5-10 evra bilo 15-20 000 ljudi, na neku simboliku tipa 1 € ili dzaba, 40 000 na Smederevu ili Danjem Sremu...Samo neka je dzabalanebodi123 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 15:32Onda si upravu, otišao sam na to da su ovo sve aktivni članovi s punom cijenom kao sada kod nas ovih 1.400, što bi bila solidna cifra, a ovako to mora i može daleko bolje.marconato je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:35Pa i nije bas nesto. Postoji ovde kvaka. Samo 8.000 od ove cifre su "standard clanovi" i to kosta nesto manje od 10 €. 500 ih je "junior plus" clanova (15-18 god) - 5 €, a oko 14.000 su "junior" clanovi i to su sve klinci ispod 15 god. Za njih je clanarina besplatna. To je ono kad roditelji uclane klince.
Korona je syebala stvar. Prosle godine smo imali ukupno tipa 35.000 aktivnih, od toga 15-ak 000 "standard clanova".
Opet je to sve premalo za klub kao sto je Zvezda.
Kad uzmeš u obzir koliki je BG, te koliko još raje iz okolice navija za CZ, te da ekipa redovno igra grupne faze evropskih takmičenja, a evo sada i dočekaše proljeće... slabo je baš 8.000 "standardnih".

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Za neke je i Olimpik gigant jbgBosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 19:57Poenta je jasna, a i svi smo je svjesni, ovdje nema velikog kluba, nego su za koju nijansu veći ili manji jedni od drugih, ali nikako osjetno.

Krupa je gigant
Je l' sada Krupa treba biti ispred zeljkana na tabeli s obzirom da ga je isprskala dva puta ove sezone?
Pitam za druga koji navija za klub koji je dva puta pobijedio sampiona u prosloj sezoni i tvrdio kako je titula zbog toga neregularna.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Krupa u evropu. 2x Zelju dobila..tabela je nastimana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako prenosi Mondo, Maksimović je gotovo sigurno novi trener banjalučkog kluba, gdje će naslijediti Jagodića. Podsjetimo, prije nekoliko dana Upravni odbor kluba smijenio je Jagodića, kojem je to bio peti mandat na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.
Iznenadjenje na kraju,izgleda da se ipak nema love toliko cim se okrecu Marku i treneru iz omladinskog pogona ,hrabar potez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma u dugovima do guse, a Dodo se sakrio od interpola zbog ikonemiky_hz je napisao/la: ↑24 dec 2020, 20:52Kako prenosi Mondo, Maksimović je gotovo sigurno novi trener banjalučkog kluba, gdje će naslijediti Jagodića. Podsjetimo, prije nekoliko dana Upravni odbor kluba smijenio je Jagodića, kojem je to bio peti mandat na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.
Iznenadjenje na kraju,izgleda da se ipak nema love toliko cim se okrecu Marku i treneru iz omladinskog pogona ,hrabar potez.

Goosman je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:58Spodobe kažeš.
Sami sebe vole da nazivaju gargamelima.
Što im i pristaje.
Ima i u zitu kukolja ponekog.
Belaj je kad u 'kukolju' trazis malo 'zita'.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Čini mi se, možda griješim, da si baš ti na ovoj temi znao glumit lektora i dijelio savjete o pravopisu.
Pa mi objasni, zašto si u drugoj rečenici žito i kukolj stavio pod znake navoda a u prvoj nisi?
Metafora iz prve rečenice ne važi u drugoj?
Reci nam.
💩💩
Zanimljvo da od top ekipa u ligi, lošiji međusobni omjer imamo za sada tek sa Željezničarom. Bolji smo u međusobnom redom od Sarajeva, Zrinjskog, Širokog, Tuzle, a sa Borcem tek trebamo igrati drugu utakmicu.
Ako Krupa ostane na dnu logicno je da zeljo ispada u federalnu
Na momenat zaboravih da trebam prilagodjavat tekst polusvijetu iz undergrounda ovog.
Ovo ti je besplatno sad...
Prva recenica - odgovorio sam ti na post o pitarima - poslovicom. Prosta, narodna poslovica/izreka bez dodatnih ukrasa. Poznate izreke i poslovice ne stavljaju se nuzno u navodnike.
Sad kad smo to naucili, idemo dalje...
Moja poenta se nalazi u drugoj recenici. A druga recenica nije poslovica/izreka, ne postoji u ovom kontekstu kao takva. To je moja misao, izvedena iz poslovice.
Zamisli da indiciram da u jednom klubu u svemu losem sto ga okruzuje (Kukolj .op.a) neki ocajnik trazi barem nesto dobro (Zito - opaska autora opet, sta cu) a ja mu to spocitavam s podsmjehom, sarkazmom ( razlog znas), pritom zeleci istaknuti figurativno znacenje tih pojmova.
Ne moras mi zahvaljivati.
...jer sam te snobovski (namjerno) vrijedjao u mom postu, samo na suptilan nacin, i bez (pazi sad navodnika) "sirovog" vrijedjanja kao npr "pitar je glup" ( ovdje se radi o citatu/ navodu)...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 25 dec 2020, 02:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sarajevo sampion.
Bez navodnika.
Laku noc.
Bez navodnika.
Laku noc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.