PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
-9 nije šala
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trola vas čovjek malo, što se primate? Zna i on da je Velež salgija, ali vas malo hajca, relax. Kad United proigra malo, neće ni ulaziti na PL BiH teme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ni ti u to ne vjerujes

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kad naštocamo Veselog ima da vam 2 komada zabije na derbiju.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ma dobra je i Evropa

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Veseli kad 2 gola da u sezoni treba vam titulu dat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
15.08.2020. godine su bili Plava mašina!
Pazi naslova i ss.ba portala kako Osimu glade brčiće.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... oda/372031

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rece Hajduk Dinamu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato sto navijaci vecih ercegovackih klubova; zrinjskog, listice, leotara, brotnja i goska, ne ulaze na ovu temu pa onda ljudi yebu ovu vRAbcicku magaRAd.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:48Ja ne znam zasto se raspravljate sa simpatizerima VHs velikana
Dragi djed mraze u ovoj godini uzeo si mog najdrazeg fudbalera maradonu. mog najdrazeg glumca ''izeta'' i mog najdrazeg pjevaca dzeja...Zelim samo da te podsjetim da je moj najdrazi trener usref musemic. 

-
- Kontakt:
Lik ima šifru garantujem, mislim da je podvojena ličnost.Ili nije još promatran pa mu nisu dodjelili tačnu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Kakav klošar ,i onda vidim ove "svoje" debile po temi kako mu se cickaju i lickaju sa njim.Klošari
I forum je generalno k.urac kad se moze registrovati jedan te isti covjek 500 puta,ne vidim onda smisao banovanja uopste.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 dec 2020, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brate gledaj komentar lika koji je najavio Zeljin pad, i docekan je minusima uvijek su pametni bili u manjinijoker90 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:1115.08.2020. godine su bili Plava mašina!Pazi naslova i ss.ba portala kako Osimu glade brčiće.
Ma to je onaj period kad su letili u nebo i bili šampioni svemira, nama predviđali 5. mjesto, a oni i Široki da će se boriti za titulu. Pazi ovog i opisa, ko da Bayern opisuje!90minut je napisao/la: ↑25 dec 2020, 10:50Brate gledaj komentar lika koji je najavio Zeljin pad, i docekan je minusima uvijek su pametni bili u manjinijoker90 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:1115.08.2020. godine su bili Plava mašina!Pazi naslova i ss.ba portala kako Osimu glade brčiće.

NATO iz doline budžetlija!Stilic, Sadikovic, Alispahic kakav vezni red i kakva lahkoca u igri njih trojice. Naprijed Lendric, Juricic i Mujezinovic. Jak je Zeljo ko Nato jos ih je i brko utego, igra kroz sredinu na dupli pas, sto manje dodira. Uzitak je gledati Zelju...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
zar nije nestašica
-
- Kontakt:
Ima nekoliko profila, i sam se sa sobom nekad dopisuje.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.