Ayton pola licnih sto je dobio su komedija ziva
Bridges najbolji igrač na utakmici

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Odlični , ali džaba im ...
Nije ni centar toliki problem kao sto je stvar da si imao/imas minus igraca na maksimalnom ugovoru (Hayward, Irving, Kemba).bombaysaphire je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:43Odlični , ali džaba im ...
Bez vrhunskog centra , ne mogu izaći sa istoka ...
Definitivno, ali ipak mi nekako previse oscilira... Nekad se mi se čini da se ugasi u jednoj tekmi pa onda narednu dominira. Volio bi vidjeti da pokaže muda kad ga ide, da bez straha uzima šuteve, jer je u ekipi sigurno najbolji šuter, a ako ne to, onda u top 3 sigurno.Trunks je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:01Odlična utakmica Milwaukeea i Bostona sinoć. Boston je nepredvidljiv, a Milwaukee stvarno djeluje kao ekipa sa veoma širokim rosterom koja može napraviti velike stvari. Holiday bi njima zaista mogao biti vjetar u leđa i neko ko će pomoći kada god bude trebalo. Jedino mi pomalo nije jasno zašto u nekim napadima Giannis prenosi napad i pokušava sa perimetra. Ok, dobra stvar je što on želi popraviti šut, ball handling i ostalo, ali mislim da bi Bucksima bolje bilo da ga malo više koriste kao klasičnog visokog jer može pogoditi na puno načina kada je bliže obruču.
Još jedna stvar, ako ijedan igrač podsjeća na Duranta, onda je to Middleton. Veoma talentovan igrač sa odličnim ofanzivnim repertoarom, plus što su izgledom slični.
Jos se smijemo, samo nas je sada vise.
Pa bolje biti karakter pa ne uzimati trice ko Simmons nego ih sutati na nivou Doncica.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:07Dobar je luka, mozda ce nekad i sutati prosjecnim ligaskim procentima sa trojke i slobodnog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.