Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imaju 101 frazu, neponovljiva vrsta.
Brojat' će na kraju ko ima više zuba, i to su izgubili unaprijed.
Brojat' će na kraju ko ima više zuba, i to su izgubili unaprijed.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Valjalo bi da vam priznaju vala taj bajramski turnir od 3 utakmice, pa da se ono fol opet ganjamo da smo tu s titulama u maju.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedino tako i mozete osvojiti 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sulejmana Krpica neka bude stid i stam. On otisao da igra za pare u Rumuniju, umjesto da u Zelje igra za dzabe
PSPHM
-
- Kontakt:
Zar nije bio gotov transfer kod vas?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:24Sulejmana Krpica neka bude stid i stam. On otisao da igra za pare u Rumuniju, umjesto da u Zelje igra za dzabe
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Moj Husika. Sta vise covjek da ti odgovori?
Tacno sam bet ideja vise. Mi koga hocemo toga i dovedemo.

Tacno sam bet ideja vise. Mi koga hocemo toga i dovedemo.

-
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:46Moj Husika. Sta vise covjek da ti odgovori?![]()
Tacno sam bet ideja vise. Mi koga hocemo toga i dovedemo.![]()
"Te završen Krpić, gotovo sve. Stiže sljedeće sedmice."
Šteta što se Handžić protivio njegovom dolasku.
Željezničar za život cijeli!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Klasicna padobranska prica. Na forumu bacio jedan lik bombu i tjt. Svima je jasno da mi Krpica htjeli nismo. Niti klub niti navijaci.SudoHusika je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:42Zar nije bio gotov transfer kod vas?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:24Sulejmana Krpica neka bude stid i stam. On otisao da igra za pare u Rumuniju, umjesto da u Zelje igra za dzabe
PSPHM
Krpica je spominjala balavurdija željna paznje.Ja sam fino naglasio da niti Krpic a ni Hadzic iz MDK nisu ni blizu pomena vezano za F.K.S.Napadac ce doci i bice stranac jer su pregovori pri kraju.A ko je(ime prezime klub)znaju samo 3osobe.I bolje je tako.Ono sto ce se jos pokušati je da se na posudbu ili neka druga opcija dodje igrac Dinamo Zg koji nije u prvom planu a zele i oni i grac da igra.Ime naravno poznato samo ovim koji direktno odlucuju.Sve ostalo su spekulacije i nagađanja.
Da ih nema, ne bih se čovjek mogao ni nasmijati.
Na sta su spali da lažu sebe sami.
Na sta su spali da lažu sebe sami.
- feniksptica
- Kontakt:
Iz Zelje se cude sto Krpic nije njima doso. Kazu, obecali mu duplo bolje pare nego u Rumuniji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
perodeformero je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:09Jeste vise, samo sto su oni za 10 dana skupili 1400 clanovaStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:46I opet vise od gradske kurave koja clanske na adrese donosi.

Kreće bratovim stopama i dolazi u Premijer ligu: Povezivao se sa Željezničarom, završiće u Radniku
Semberci su u razgovoru sa nekolicinom fudbalera, a jedan od njih je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marko Maletić.
Doskorašnji fudbaler slovenačkog Aluminija mogao bi tako krenuti stopama svoga brata Stefana koji je prije sedam godina nosio dres bijeljinskog Radnika.Ima 27 godina i igra na poziciji napadača, a zanimljivo je da se zimus pominjao i kao potencijalno pojačanje Željezničara.
Kad igrac ide u Radnik a nece u Zelju.
Semberci su u razgovoru sa nekolicinom fudbalera, a jedan od njih je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marko Maletić.
Doskorašnji fudbaler slovenačkog Aluminija mogao bi tako krenuti stopama svoga brata Stefana koji je prije sedam godina nosio dres bijeljinskog Radnika.Ima 27 godina i igra na poziciji napadača, a zanimljivo je da se zimus pominjao i kao potencijalno pojačanje Željezničara.
Kad igrac ide u Radnik a nece u Zelju.

Nije realno da je ovaj Admir baš ovoliko glup momak.Zip je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:41perodeformero je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:09Jeste vise, samo sto su oni za 10 dana skupili 1400 clanovaStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:46
I opet vise od gradske kurave koja clanske na adrese donosi.![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A gdje su oni sto im jos vaze clanske haha niste ni primac al hajde lijepo se tijesitiZip je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:41perodeformero je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:09Jeste vise, samo sto su oni za 10 dana skupili 1400 clanovaStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:46
I opet vise od gradske kurave koja clanske na adrese donosi.![]()
![]()
![]()
Uskoro ce poceti brojati samo kupljene/namjestene titule. Tu ih nikad niko nece stici 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.