FORZA CHIEVO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I ja se nadam nekim "velikim" transferima, ali kako stvari stoje bit ce ih ali u suprotnom smjeru. Ako Kaka i Ibra odu, onda zaista je tesko vjerovati da ce Inter i Milan naci adekvatne zamjene, jer gotovo svi ce se sloziti da su i Kaka i Ibrahimovic medju najboljih 5 igraca na svijetu ( I trenutno, i zadnjih par godina).Rz88 je napisao/la:Ma Inter ovo uzima, tek od sljedeće sezone akoBogda očekujem borbu između Intera, Juventusa i Milana i Vučica se možda pridoda tu. Doživjeli su svi Talijani katastrofu u Europskim takmičenjima , to će biti razlog da vidimo neke velike transfere ali također im je mana što mogu samo po sezoni dovesti jednoga stranca mislim na one van Europe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_B_20 ... ague_tableel-fighter je napisao/la:Mislim da će Milan pobijediti u ovom derbiju. Poznat je jedan klub koji će sljedeće sezone igrati u Seriji A. Zna li neko koji klub je drugi kandidat.
Ne volim nesto ni jedne ni druge,ali nek je ovo **** fulilo jos na OlimpicuMont0 je napisao/la:Lazio osvojio Kup Italije za sezonu 2008/09. Dobra je tekma bila, ako nista vrijedilo je pogledati radi prepunog Olimpica i atmosfere na stadionu. Pobjednik je odlucen izvodjenjem penala, Cassano i Campagnaro promasili u Sampi a Rocchi u Laziu, a pobjednicki penal zabio je Ousmane Dabo i na taj nacin stavio "tacku na i" ovogodisenjeg izdanja Kupa.
Drago mi je da je Lazio osvojio, nadam se da ce ocuvati ovaj igracki kadar u narednoj sezoni, jos se dodatno pojacati. Jak Lazio je potreban Italijanskom fudbalu ..
CAV
Dobra je utakmica bila, bas ono napeta, jos kad cassano i rocchi fulise penale..........Mont0 je napisao/la:Lazio osvojio Kup Italije za sezonu 2008/09. Dobra je tekma bila, ako nista vrijedilo je pogledati radi prepunog Olimpica i atmosfere na stadionu. Pobjednik je odlucen izvodjenjem penala, Cassano i Campagnaro promasili u Sampi a Rocchi u Laziu, a pobjednicki penal zabio je Ousmane Dabo i na taj nacin stavio "tacku na i" ovogodisenjeg izdanja Kupa.
Drago mi je da je Lazio osvojio, nadam se da ce ocuvati ovaj igracki kadar u narednoj sezoni, jos se dodatno pojacati. Jak Lazio je potreban Italijanskom fudbalu ..
CAV
normalno da nemaju respekta kad nema Ibre u Interubistrikboy je napisao/la:Uzeli bod "velikom" Interu,jos jednom dokazali da "leteci magarci" nemaju respekta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.