Samo bajramlije treba dovoditi.Kizo28 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:06Imaju fetis ka igracima Katolicima. Cudan sojAlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:04Trebamo metuzalema Oremuša da se kotarišemo, oni bi još i Mandžukića..![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo bajramlije treba dovoditi.Kizo28 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:06Imaju fetis ka igracima Katolicima. Cudan sojAlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:04Trebamo metuzalema Oremuša da se kotarišemo, oni bi još i Mandžukića..![]()
...k'o Zundo srednjoj
Ako je u Mrvici, to može značiti samo jedno...
Expectations: "na kafi"JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:22Ako je Hadzija u mrvici to znaci samo jedno.
Sa Handzicem je na kafi.
a ko je on ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:42Ne pitajte odakle info
Novi igrac od 5 januara bit ce Mateo Bajamich !!
Ko se god ne zna izraziti, on lijepi etikete. Tako mu je lakše, jer pokušava stvari svesti na sebi razumljiv, primordijalni nivo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:29Meni fkt nije jasno sto napadate covjeka. Njega su ljudi molili u po da se vrate. On ima legitimitet, a vi ga majorizirate.tm01hzne je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:23Ti si se ubio za one "ja bih da repliciram". Bitno je mlatnut'VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:03
Ljepotanoviću, ovdje se dekagram koristi kao kolokvijalni izraz, a ne kao mjerna jedinica. Vještina jednog igrača se ne mjeri u jedinicama mase, tako da nije nužno navesti službenu jedinicu SI sistema. Umjesto "deka", napisao sam dkg, da slični tebi ne misle da mjerim igrače u dekama (ćebadima).
Kolokvijalna komunikacija se koristi kad u većoj skupini ljudi, kao što je forum, a koji su različitih profila i zanimanja, pokušavaš nešto izraziti zajedničkim terminima.![]()
Opušteno, uživaj ako se smatraš navijačem aktualnog bh. prvaka![]()
![]()
![]()
Jos jedno kriloFCUM je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:45a ko je on ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:42Ne pitajte odakle info
Novi igrac od 5 januara bit ce Mateo Bajamich !!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv i 44 gosta.