Meni fkt nije jasno sto napadate covjeka. Njega su ljudi molili u po da se vrate. On ima legitimitet, a vi ga majorizirate.tm01hzne je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:23Ti si se ubio za one "ja bih da repliciram". Bitno je mlatnut'VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:03Ljepotanoviću, ovdje se dekagram koristi kao kolokvijalni izraz, a ne kao mjerna jedinica. Vještina jednog igrača se ne mjeri u jedinicama mase, tako da nije nužno navesti službenu jedinicu SI sistema. Umjesto "deka", napisao sam dkg, da slični tebi ne misle da mjerim igrače u dekama (ćebadima).
Kolokvijalna komunikacija se koristi kad u većoj skupini ljudi, kao što je forum, a koji su različitih profila i zanimanja, pokušavaš nešto izraziti zajedničkim terminima.![]()
Opušteno, uživaj ako se smatraš navijačem aktualnog bh. prvaka![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
-
- Kontakt:
Slazem se, kakav bi nam to bio vjetar u ledja... mogli bi bez jednog igraca ne bi to uticalo puno na ekipu ako bi se tu adekvatna zamjena dovela... zavisi i kako cemo europu odigrat! U nekome od ovih vidim te pare( Vladan,Pidrone,Amar,Benjo) od Andreja stvarno ocekujem da ako ovako nastavi i ako se grupa docepamo da ce to biti bar 3 4 mil eura... nemojte zaboraviti na lude arape i kineze... kako su za Marina uletili nek se tako Tino pokaze u grupama mogli bi se svi zijanit... vole takve igracebordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2020, 23:40Ono sto nam treba je jedna ili dvije dobre prodaje da uzmemo za nekog 2-3 miliona to bi dalo prostora za dodatni napredak. Plus radit na stadionu i korak po korak rezultati su tu a bit ce i bolji, samo sabur i lagano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 23:26Kakav dalji razvoj kluba očekujete, gdje nas vidite za 2-3 sezone?
Trofeji i rezultati su tu, veliki broj igrača je u izlogu i možemo ih unovčiti kad god nam je volja. Ono što bi volio je da dominaciju u ligi nastavimo i u buduće uz prodaju 1-2 igrača za fine pare svaki prelazni rok bez da kvalitet ekipe opadne, za što su nam potrebne adekvatne zamjene. Dio para bi uložio u akademiju i mlade igrače. Grupna faza trećeg takmičenja je realnost i tu trebamo da budemo svake godine minimum. To je put za samoodrživ klub i klub koji će u regionu biti među najboljim. Mislim da smo baš na dobrom putu i da će vremenom biti sve bolje i bolje.
I volio bih samo da nastavimo sa ovom dominacijom i pametnim ulaganjem u buducnost... kazem to jer nije iskljuceno da nekog od nasih posere pa da uleti u grupe tog treceg takmicenja, onda ces imat ravnopravne rivale, nece biti tu bas neke ekipe sa svima ce se moci igrat, a ni komsije ni svinje i bojac nisu daleko od toga, ima i do nafake! Zato samo pametno!
-
- Kontakt:
Jah... lijevo imamo Krleta,Benju,Jukic,Cruza,Milanovica... jel ono moze i Sevkija lijevo? dajte ljudi ba....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 23.12.2020 je 1379.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ajd produzi dalje svega tiretromoos je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:28FoSte95 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:21Ovdje se o Zilkiću govori kao o backup-u ne o igracu za prvih 11. Mada i Tatar je dosao kao prosijeku igrac pa vidi sta napraviretromoos je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:18Napisao sam ovdje jednom da Sarajevo ne bi ispalo iz Evrope da su doveli jednog vrhunskog napadaca, bio sam u pravu 100%. Ovaj put cu napisati da Sarajevo ni sljedecu godinu nema sanse da napravi nesto u Evropi ako vama svima nije jasno da morate svi poceti drugacije razmisljati i postavljati ciljeve. Sve dok vi budete raspravljali oko poluproizvoda kao sto su Ziljkic nema napretka. Sarajevo mora gurati akademiju, znaci sve sto ima kvalitet i mladje je od 13 godina u BH pokupiti, a sva ostala pojacanja dovesti izvan nase lige. Drugi klubovi u BH izbace svakih 5-10 godina zaista kvalitetnog fudbalera, ovo ostalo je sve buranija. Sarajevo mora razmisljati sampionski, a sampioni ne traze pojacanja u ovoj poluamaterskoj ligi. Dok se god razmislja je li previse placati jednog vrhunskog spica 30-40 hiljada mjesecno, nema tu iskoraka.
Tatar je poluamater. Poklopilo mu se nekoliko dobrih utakmica, a onog trenutka kad ode iz Sarajeva i njegova karijera gubi na razvoju.
Decko koji je ove sezone u 22 tekme ucestvovao u 19 golova. Otkako je dosao u 80 tekmi, ucestvovao je u 50 golova i nazivat ga poluamaterom 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Benjo ko i Jamie Vardy, al kad je zaigro, zaigro je 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tatar poluamater... Prosu mi se kafa
-
- Kontakt:
Samo da je zadrzati ovu ekipu do kraja sezone i uzeti ovu izuzetno bitnu titulu. Jedino napadaca dovesti jer smo ostali samo na Handzicu.
Samo da je zdravlja ljudi, zato uzivajte u prvom mjestu i forsirajte ljepse teme
Samo da je zdravlja ljudi, zato uzivajte u prvom mjestu i forsirajte ljepse teme

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I 96e su ga molili da se vrati sa Hreše.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:29Meni fkt nije jasno sto napadate covjeka. Njega su ljudi molili u po da se vrate. On ima legitimitet, a vi ga majorizirate.tm01hzne je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:23Ti si se ubio za one "ja bih da repliciram". Bitno je mlatnut'VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:03
Ljepotanoviću, ovdje se dekagram koristi kao kolokvijalni izraz, a ne kao mjerna jedinica. Vještina jednog igrača se ne mjeri u jedinicama mase, tako da nije nužno navesti službenu jedinicu SI sistema. Umjesto "deka", napisao sam dkg, da slični tebi ne misle da mjerim igrače u dekama (ćebadima).
Kolokvijalna komunikacija se koristi kad u većoj skupini ljudi, kao što je forum, a koji su različitih profila i zanimanja, pokušavaš nešto izraziti zajedničkim terminima.![]()
Opušteno, uživaj ako se smatraš navijačem aktualnog bh. prvaka![]()
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne želimo Mandžuku, igrao je za željezničar

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
NEMA NAZAD
Kakav Mandzukic, pa takvih u Akademiji imamo koliko zelis...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trebamo metuzalema Oremuša da se kotarišemo, oni bi još i Mandžukića..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imaju fetis ka igracima Katolicima. Cudan sojAlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:04Trebamo metuzalema Oremuša da se kotarišemo, oni bi još i Mandžukića..

Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Postavite Tataru onda cijenu 5 miliona Eura kad je takav kvalitet, mozda ode za jedno 4 milje. Njegova realna vrijednost je 150.ooo Eura, ali ni za te pare ga nece kupiti niko u regionu. Realnost je druga turska liga, sad je i Kina otpala jer ni oni vise ne placaju kao ranije da kupuju sve zivo za ogroman novac.
U klubu vidim Pidru kao dobar potencijal za jedan nivo vise, Djokanovica, Rahmanovica kad ne bi bio prehlada u glavi, malog Salcina kad bi ga neko uzeo u ruke da se pravilno razvija, Kovacevic je kikser, a jedini pravi kompletni skolovani fudbaleri su Tino i Milicevic u Fk Sarajevo. Ostalo je sve buranija, na ho- ruk. Fanimu je ovo vrh karijere, on nikad nece moci bolje. To je tako kad skinete ruzicaste naocale sa ociju i stvari vidite onakvima kakve stvarno jesu. Ako bude pameti i dovoljno hrabrosti od strane uprave i financijera kluba, Sarajevo vidim kao redovnog ucesnika grupa u europskim takmicenjima vec za 2-3 sezone. Sad nastavite, jer vidim da ovdje vrijedi i postuje se misljenje samo ako si jedan od mase, a ja to nikad nisam zelio biti-klimoglavac.
U klubu vidim Pidru kao dobar potencijal za jedan nivo vise, Djokanovica, Rahmanovica kad ne bi bio prehlada u glavi, malog Salcina kad bi ga neko uzeo u ruke da se pravilno razvija, Kovacevic je kikser, a jedini pravi kompletni skolovani fudbaleri su Tino i Milicevic u Fk Sarajevo. Ostalo je sve buranija, na ho- ruk. Fanimu je ovo vrh karijere, on nikad nece moci bolje. To je tako kad skinete ruzicaste naocale sa ociju i stvari vidite onakvima kakve stvarno jesu. Ako bude pameti i dovoljno hrabrosti od strane uprave i financijera kluba, Sarajevo vidim kao redovnog ucesnika grupa u europskim takmicenjima vec za 2-3 sezone. Sad nastavite, jer vidim da ovdje vrijedi i postuje se misljenje samo ako si jedan od mase, a ja to nikad nisam zelio biti-klimoglavac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.