Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Migrantska kriza u BiH
Svi krivi osim SDA...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Previše si gledao Paralele u vakat čini mi se.BistrikBistrik je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:52SDO je kriva a ne migranti. Bakir i Selmo su podupirali arapsko proljeće i tako destabilizovali region prije desetak godina, sve je smišljeno Preko svoje veze u Turskoj za BiH biraju i šalju samo najgore migrante kako bi izazvali nered i uzeli pare od EU.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
Onaj ko ne vjeruje u ovu teoriju je očito SDO bot.Jackk je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:55Previše si gledao Paralele u vakat čini mi se.BistrikBistrik je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:52SDO je kriva a ne migranti. Bakir i Selmo su podupirali arapsko proljeće i tako destabilizovali region prije desetak godina, sve je smišljeno Preko svoje veze u Turskoj za BiH biraju i šalju samo najgore migrante kako bi izazvali nered i uzeli pare od EU.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jackk je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:55Previše si gledao Paralele u vakat čini mi se.BistrikBistrik je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:52SDO je kriva a ne migranti. Bakir i Selmo su podupirali arapsko proljeće i tako destabilizovali region prije desetak godina, sve je smišljeno Preko svoje veze u Turskoj za BiH biraju i šalju samo najgore migrante kako bi izazvali nered i uzeli pare od EU.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Evo još Norod Zno, otkrili su se.
Jedino rijesenje je 15 Autobusa sa migrantima poslat nazad za Sarajevo, Banja Luku i Mostar!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Umjesto da svugdje širom BiH makar gdje je naše stanovništvo izbiju protesti zbog odnosa prema Krajini, mi samo gledamo. Stvarno smo obezglavljeni kao narod. Bruka i sramota.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Pa kad se po Bihacu desavao haos iz dana u dan u tuzli sakupljali pare da se migrsntima kupuju karte za bihac. Govorili ne treba migrantima nista osim para za kartu. Umjesto da svi zajedno damo glas za nase bolje ali to je nek je meni dobro ko yebe druge. Ovo je problem cijele drzave ne samo bihaca.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑24 dec 2020, 08:42Umjesto da svugdje širom BiH makar gdje je naše stanovništvo izbiju protesti zbog odnosa prema Krajini, mi samo gledamo. Stvarno smo obezglavljeni kao narod. Bruka i sramota.
U medijima nema 80 posto losih stvari sto su uradili tako da ko nije iz bihaca i kladuse i ne zna sta se desava
I dalje narod pise u komentare na fb kakvi smo mi to ljudi u bihacu da im trebamo pomoci
- ASD
- Kontakt:
Selmo Cikotić je iz Sandžaka. Tamo ih treba poslati.
- Beduin
- Kontakt:
Zna li se koliko para je do sad dato i kome? Jer ako istinu zbore i imaju dokaze za to, onda je lahko dohakati nasim uhljupima, ali ovo su igrice do besvijesti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ma, mi smo drug glup narod. Nema drugog objašnjenja. Najbrojniji u ovoj državi, najlošije organizovani, ne poštujemo sebe i svoje sunarodnjake, sve nam je bitnije od nas samih kao naroda, nema jedinstva. Žalosno. Neka sprdanja sa gradovima, regijama drugim, guranje nekog nadri lokal-patriotizma, ponižavanja onih s kojima su naši očevi rovove jučer dijelili. Naprosto nevjerovatno. Hoćemo li se ikada pameti dozvati pravo je pitanje.nebeskasila je napisao/la: ↑24 dec 2020, 20:09Pa kad se po Bihacu desavao haos iz dana u dan u tuzli sakupljali pare da se migrsntima kupuju karte za bihac. Govorili ne treba migrantima nista osim para za kartu. Umjesto da svi zajedno damo glas za nase bolje ali to je nek je meni dobro ko yebe druge. Ovo je problem cijele drzave ne samo bihaca.
U medijima nema 80 posto losih stvari sto su uradili tako da ko nije iz bihaca i kladuse i ne zna sta se desava
I dalje narod pise u komentare na fb kakvi smo mi to ljudi u bihacu da im trebamo pomoci
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je uopce logika da covjek rodjen u Crnoj Gori bude ministar sigurnosti BiH
Ne smiju oni pisnuti u vezi migranata,ako im EU ovako licemjerno "lize dupe" stas ba ti talasati,suti i pokrij se po usima,ako je ta ista EU dala pare zna kome je dala i na koga treba uprijeti prstom ako se nista po pitanju kampova nije uradilo,ovako ocito i njima odgovara situacija,samo nek su na pristojnoj udaljenosti,Hrvati ih tamo na granici polomise EU se nije posteno oglasila povodom toga,ocito da je i njima cilj da ovdje ostanu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To je kod nas vec postala i tradicija

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Bravo, to je to. Da bi neko uopšte postao dijelom bilo kakve vlasti potrebno je da donese potvrdu o prebivalištu za najmanje 6 prvih predaka. Ako se radi na državnom nivou u obzir dolazi samo ako su svi pretci živjeli u strogoj gradskoj zoni Sarajeva, Mostara, Banja Luke i Tuzle. Ovim ćemo spriječiti SDO čobane i islamske fundamentaliste da upravljaju društvom.
Koje ba pare? Jel ti misliš da ti Evropski gmazovi daju neke ogromne pare za migrante?
Boli njih neka stvar za migrantima, da mogu pobili bi ih i bacili u more sve. Dali su neku milostinju i sad kao 'Pa dali smo vam pare za migrante'. Šta misliš koliko otprilike treba keša da bi napravio bilo kakve uslove za njih?
Opet ponavljam, barikadirali su svoje granice i nekome pričaju o tome kako se treba odnositi prema migrantima. Tako su i Holanđani 99te pričali o tome kako se UN treba ponašati ako se desi novi rat

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Dali su ogroman keš koji je rastaljen između sebe i isput im podigli kampove.Jackk je napisao/la: ↑25 dec 2020, 10:44Koje ba pare? Jel ti misliš da ti Evropski gmazovi daju neke ogromne pare za migrante?
Boli njih neka stvar za migrantima, da mogu pobili bi ih i bacili u more sve. Dali su neku milostinju i sad kao 'Pa dali smo vam pare za migrante'. Šta misliš koliko otprilike treba keša da bi napravio bilo kakve uslove za njih?
Opet ponavljam, barikadirali su svoje granice i nekome pričaju o tome kako se treba odnositi prema migrantima. Tako su i Holanđani 99te pričali o tome kako se UN treba ponašati ako se desi novi rat![]()
![]()
Sve ostalo je šuplja.
Naši da nisu prihvatili keš sad bi ih mogli tjerati ovako kaaaarina!