Briši ovo, kakva reakcija Cavania

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma, uštopali su Calverta totalno, a znamo u kakvoj je formi lik ove godine. Bailly sa svim svojim manama je sigurno bolja opcija od Lindelofa, ali džaba kad kod njega povreda visi svaku utakmicu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 23:18Nisam bio u prilici gledati utakmicu ali citajuci komentare zakljucujem da su bili dobri.
Najvise me interesovalo veceras kako ce odigrati stoperski tandem Maguire-Bailly. Cim se nije primio gol, dobar je znak.
Siguran sam da je bolje izgledalo nego Maguire-Lindelof.
Budi se i Martial, sve je više raspoloženih igrača, što je važno, ne može se uvijek ni od Brune očekivat da vuče sam.6 - After going six matches without a goal or assist, Anthony Martial has scored twice and provided four assists in his last three matches for Manchester United. Acceleration. #EVEMUN [OptaJoe]
@Evra - ne, ne, ništa taj stav, ove čekamo, ove želimo. Prvo njih, pa Mourinhu jednu vaspitnu u znak zahvalnosti za ono što su nam priredili ne tako davno. Jest da je najmanje bitno takmičenje u kome smo, ali poruka koja se može poslati ako se isto digne preko navedenih prepreka je itekako bitna.
Tačno se nameštaju žrebovi u ovim manjim kupovima da se nahajpa takmičenje. Tako i u Ligi Evrope poslednjih par godina uvek u 1/8 i 1/4 bace neki jak par.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.