Nisam ni rekao da je bio penal, nego ruka na 16..tu bi bio VAR da odluci ako je penal ili novi slobodni na ivici sesnaesterca..Beduin je napisao/la: ↑23 dec 2020, 17:55Ja iskreno nisam primjetio da je ruka bila u 16m (ako mislis na onaj Ronaldov slobodnjak?), de ako nadjes postavi sliku ili video da pogledamo.Juventinisimo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 17:23Nismo izgubili, nego smo pokradeni...
Cudno zar ne? Zar nismo mi ti koji haracimo Italijom..mogu misliti sta bi se pisalo da se ovo desilo Milanu ili Interu...auuuuu
VAR je odlicna stvar, problem je sto ne znaju sta da rade sa time...nemaju nikakva pravila u vezi toga..koristi se kako god ko hoce.
Zbog toga, nekad je penal/crveni/ruka...nekad niti gledaju..mora biti nekih pravila..
Juventusu su prosle sezone ponistavali golove za nesto sto se desilo 30-40 sekundi prije..![]()
Ako to gledas, onda sve treba da gledas..jucer je bila cista ruka na 16..to se moralo svirati...to je prilika za gol..
Puno propusta ima u VARu..
Ali ipak, neka VARa..da ga nema, svake sedmice bi citao kako Juventus upravlja sa cijelom planetom, postavljali bi slike offida, crvenih, penala..
Zanimljivo je to da se Juventusu, ama bas sve gleda..cudno, zar ne?
A ako cemo subjektivno i slijepo braniti svako svoj klub, onda nije li cudno da cim je uveden VAR odmah vise crvenih kartona igracima Juventusa, vise dosudjenih penala protiv njih te dosta ponistenih golova (ponajvise iz ofsajda)? A nije da se i vama ne sviraju penali, nemoj zezat druze.
Sto milanista napisa, nije samo Juve zakinut iz sezone u sezonu, da eto ne spominjem moj Milan ali Inter su klali prethodnih sezona.
Ako vec nekoliko igraca dize ruke i trazi ruku, pa valjda ako sudija(koji gleda u to) nije vidio, treba onaj gore da to provjeri..

Protiv Juventusovih igraca je bilo mali milion startova u kosti, pa nigdje crvenih...kao sto napisa..NEKA BUDE ZA SVE ISTO...ima postavljenih slika i ovdje na forumu...
Sve sto je nepravilno, neka se ponisti...nikad necu biti protiv...ali sam protiv ako nije za svakoga isto..
Vama se svira po dva penala po utakmici..

Ja mislim, da sam prije nekoliko godina bio medju prvima, ako ne i prvi, da se uvede VAR..neka bude sve cisto, to meni ne smeta..
Evo, da ne trazim dzaba..