Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Juventinisimo » 23 dec 2020, 18:55

Beduin je napisao/la:
23 dec 2020, 17:55
Juventinisimo je napisao/la:
23 dec 2020, 17:23
milanist je napisao/la:
23 dec 2020, 08:51
Juve je jedini tim koji je u jednom danu uspio da izgubi 6 bodova 😁
Nismo izgubili, nego smo pokradeni...
Cudno zar ne? Zar nismo mi ti koji haracimo Italijom..mogu misliti sta bi se pisalo da se ovo desilo Milanu ili Interu...auuuuu

VAR je odlicna stvar, problem je sto ne znaju sta da rade sa time...nemaju nikakva pravila u vezi toga..koristi se kako god ko hoce.
Zbog toga, nekad je penal/crveni/ruka...nekad niti gledaju..mora biti nekih pravila..

Juventusu su prosle sezone ponistavali golove za nesto sto se desilo 30-40 sekundi prije.. :crazy:
Ako to gledas, onda sve treba da gledas..jucer je bila cista ruka na 16..to se moralo svirati...to je prilika za gol..
Puno propusta ima u VARu..

Ali ipak, neka VARa..da ga nema, svake sedmice bi citao kako Juventus upravlja sa cijelom planetom, postavljali bi slike offida, crvenih, penala.. :crazy:
Zanimljivo je to da se Juventusu, ama bas sve gleda..cudno, zar ne?
Ja iskreno nisam primjetio da je ruka bila u 16m (ako mislis na onaj Ronaldov slobodnjak?), de ako nadjes postavi sliku ili video da pogledamo.

A ako cemo subjektivno i slijepo braniti svako svoj klub, onda nije li cudno da cim je uveden VAR odmah vise crvenih kartona igracima Juventusa, vise dosudjenih penala protiv njih te dosta ponistenih golova (ponajvise iz ofsajda)? A nije da se i vama ne sviraju penali, nemoj zezat druze.

Sto milanista napisa, nije samo Juve zakinut iz sezone u sezonu, da eto ne spominjem moj Milan ali Inter su klali prethodnih sezona.
Nisam ni rekao da je bio penal, nego ruka na 16..tu bi bio VAR da odluci ako je penal ili novi slobodni na ivici sesnaesterca..
Ako vec nekoliko igraca dize ruke i trazi ruku, pa valjda ako sudija(koji gleda u to) nije vidio, treba onaj gore da to provjeri.. :crazy:

Protiv Juventusovih igraca je bilo mali milion startova u kosti, pa nigdje crvenih...kao sto napisa..NEKA BUDE ZA SVE ISTO...ima postavljenih slika i ovdje na forumu...
Sve sto je nepravilno, neka se ponisti...nikad necu biti protiv...ali sam protiv ako nije za svakoga isto..
Vama se svira po dva penala po utakmici.. :mrgreen: ali, ako jesu penali, neka se i sviraju..

Ja mislim, da sam prije nekoliko godina bio medju prvima, ako ne i prvi, da se uvede VAR..neka bude sve cisto, to meni ne smeta..
BuffonGigi je napisao/la:
22 dec 2020, 21:36
Prije 7 dana ovo nije bio crveni...
slika
Evo, da ne trazim dzaba.. :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 dec 2020, 19:07

23 dec 2020, 18:55
Beduin je napisao/la:
23 dec 2020, 17:55
23 dec 2020, 17:23

Nismo izgubili, nego smo pokradeni...
Cudno zar ne? Zar nismo mi ti koji haracimo Italijom..mogu misliti sta bi se pisalo da se ovo desilo Milanu ili Interu...auuuuu

VAR je odlicna stvar, problem je sto ne znaju sta da rade sa time...nemaju nikakva pravila u vezi toga..koristi se kako god ko hoce.
Zbog toga, nekad je penal/crveni/ruka...nekad niti gledaju..mora biti nekih pravila..

Juventusu su prosle sezone ponistavali golove za nesto sto se desilo 30-40 sekundi prije.. :crazy:
Ako to gledas, onda sve treba da gledas..jucer je bila cista ruka na 16..to se moralo svirati...to je prilika za gol..
Puno propusta ima u VARu..

Ali ipak, neka VARa..da ga nema, svake sedmice bi citao kako Juventus upravlja sa cijelom planetom, postavljali bi slike offida, crvenih, penala.. :crazy:
Zanimljivo je to da se Juventusu, ama bas sve gleda..cudno, zar ne?
Ja iskreno nisam primjetio da je ruka bila u 16m (ako mislis na onaj Ronaldov slobodnjak?), de ako nadjes postavi sliku ili video da pogledamo.

A ako cemo subjektivno i slijepo braniti svako svoj klub, onda nije li cudno da cim je uveden VAR odmah vise crvenih kartona igracima Juventusa, vise dosudjenih penala protiv njih te dosta ponistenih golova (ponajvise iz ofsajda)? A nije da se i vama ne sviraju penali, nemoj zezat druze.

Sto milanista napisa, nije samo Juve zakinut iz sezone u sezonu, da eto ne spominjem moj Milan ali Inter su klali prethodnih sezona.
Nisam ni rekao da je bio penal, nego ruka na 16..tu bi bio VAR da odluci ako je penal ili novi slobodni na ivici sesnaesterca..
Ako vec nekoliko igraca dize ruke i trazi ruku, pa valjda ako sudija(koji gleda u to) nije vidio, treba onaj gore da to provjeri.. :crazy:

Protiv Juventusovih igraca je bilo mali milion startova u kosti, pa nigdje crvenih...kao sto napisa..NEKA BUDE ZA SVE ISTO...ima postavljenih slika i ovdje na forumu...
Sve sto je nepravilno, neka se ponisti...nikad necu biti protiv...ali sam protiv ako nije za svakoga isto..
Vama se svira po dva penala po utakmici.. :mrgreen: ali, ako jesu penali, neka se i sviraju..

Ja mislim, da sam prije nekoliko godina bio medju prvima, ako ne i prvi, da se uvede VAR..neka bude sve cisto, to meni ne smeta..
BuffonGigi je napisao/la:
22 dec 2020, 21:36
Prije 7 dana ovo nije bio crveni...
slika
Evo, da ne trazim dzaba.. :kafa:
Ma druze znam za taj start koji nije sporan, nego pitam za sinocnju ruku jer si rekao da je "cista ruka", a sudija je sugerisao da je ruka uz tijelo bila (ako se dobro sjecam), a nisam vidio da su prikazalu usporeni snimak. Zato da mi je da vidim taj detalj pa cu reci svoje misljenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 23 dec 2020, 19:19

Kmečanje level pro. Zašto vam je teško prihvatiti da trenutno nemate tim i ne funkcionisete kao tim. Jel treba i mi godinama da pričamo o ponistenom glu Muntarija, laktovima mesare Kjelinija itd itd...Hajde ,jedna seyona bez Euro takmičenja nije toliko strasno, mada ako se razdramte možete upasti u ovo Miki Maus takmicenje koje nayalost ove godine Milan igra.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 dec 2020, 19:26

Inter po imenima bi trebao osvojiti titulu, to sam i prognozirao na početku sezone, ali na terenu to ne djeluje dobro. Juventus koji ne može osvojiti ovo igra za moj ukus bolje od intera, dominira većinu utakmica posjedom i šutevima, tj. pita se uglavnom. Inter ono što sam ja gledao je kontraška ekipa. Sve se svodi na to hoće li Lukaku prihvatiti loptu i odložiti ili sam u nekom trku završiti.
Da stvar bude interesantnija, inter je dao najviše golova u ligi, ali rekao bih da taj podatak može da vara nekog ko ne gleda.
Definitivno Conte mrcvari ekipu i koči neki bolji fudbal koji bi ovaj skup igrača mogao igrati.

Inače, kao i uvijek moram pohvaliti Jurica, top taktičar.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 dec 2020, 20:00

Beduin je napisao/la:
23 dec 2020, 19:07

Ma druze znam za taj start koji nije sporan, nego pitam za sinocnju ruku jer si rekao da je "cista ruka", a sudija je sugerisao da je ruka uz tijelo bila (ako se dobro sjecam), a nisam vidio da su prikazalu usporeni snimak. Zato da mi je da vidim taj detalj pa cu reci svoje misljenje.
Ne mogu da nadjem..mozda neko drugi nadje i posta..

Valero je u skoku stitio lice, ali ruka(od lakta do sake) je bila od tijela(ni blizu lica). Nije bitno.
Ja gledam na ESPN+, tu su ponovili usporeni.

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 dec 2020, 20:24

Joj loseg terena Verone, lopta skakuce ko u BHPL da se igra fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 dec 2020, 20:31

Imal zime u bijelocrnom dijelu Torina? - 9. Nije malo...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 dec 2020, 20:31

Inter je poceo dobijati ove utakmice, veoma bitna pobjeda veceraas, koliko god izgledali lose po meni su prvi favoriti za titulu nakon ispadanja iz LP, Conte ce ovo uzeti na ovakav nacin kao veceras. Samo koliko ce to biti dobro za Inter dugorocno, Conte je previse ogranicen, a otkaz nece dobiti ako uzme skudeto.

Kako god skudeto ako donese za Inter, za njih taman naredni 10 godina. :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 23 dec 2020, 20:34

prepali se oluje s istoka pa ne komentarisu nista 🤣... :opaopa:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 dec 2020, 20:36

Mago je napisao/la:
23 dec 2020, 20:31
Imal zime u bijelocrnom dijelu Torina? - 9. Nije malo...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 dec 2020, 20:36

Padovan je napisao/la:
23 dec 2020, 20:31
Inter je poceo dobijati ove utakmice, veoma bitna pobjeda veceraas, koliko god izgledali lose po meni su prvi favoriti za titulu nakon ispadanja iz LP, Conte ce ovo uzeti na ovakav nacin kao veceras. Samo koliko ce to biti dobro za Inter dugorocno, Conte je previse ogranicen, a otkaz nece dobiti ako uzme skudeto.

Kako god skudeto ako donese za Inter, za njih taman naredni 10 godina. :mrgreen:
Prvo scudetto. Da vas skinemo. Pa cemo kontat za dalje 😂

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 dec 2020, 20:50

Pa ne mogu da kuckam na tastaturi..sav se tresem..valjda od straha.. :mrgreen:

Zima ide, mora biti hladno..navuk'o sam vunene carape( o boji i detaljima necu)...cekam strpljivo mart.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 dec 2020, 20:51

Prije da je od zime. 😂 Ihhh do marta ce vam samo LP biti zanimljiva :mrgreen:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 dec 2020, 21:03

Pa kako je ovo penal? 😂

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 dec 2020, 21:04

Ovo može biti penal samo zato što ga je pokosio realno :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 dec 2020, 21:04

Mago je napisao/la:
23 dec 2020, 21:03
Pa kako je ovo penal? 😂
Strasno :/ al bas strasno9
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 dec 2020, 21:05

Cist penal,nije gledana ruka po mom misljenju vec je ovaj uletio Rebicu direkt u noge

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 dec 2020, 21:06

Presmijesno sudjenje u korist Milana
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2020, 21:07

Sve i da nije igrao rukom, a mislim da ga jest malo okrznulo, sam start na Rebića je bio dovoljan za penal. Dajte malo realnosti. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2020, 21:07

Mago je napisao/la:
23 dec 2020, 21:03
Pa kako je ovo penal? 😂
Brate ovaj kad ne raskova Rebica i pitas kako penal.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.