Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Principatus » 04 maj 2009, 18:42

Alemao dobro si sastavio tacne aspekte, samo pojedini vole zmiriti i pricati bez ikakve veze.

Evo Zeljo je tvrdio nekoliko mjeseci da Ciro prodaje reprezentativce preko repke, kada sam ga upitao koga je prodao i za koliko nije nista mogao navesti, nego zelio da preskoci tu temu. Ja sam mu pokazao koga je "prodao" i za "koliko mnogo novca". Za Supica se isto bilo pocelo uprazno govoriti o prodaji anonimusa a sada poslje utakmica je sve zaboravljeno. Pitam se jednostavno zasto to sve, iskreno meni to prazno pricanje samo sekundarno smeta, posebno zato sto se blati neko ko nam donosi uspjeh i radost, ali mi je interesantno vidjeti kako neko sam sebi osteciva radost na repki kroz stalno napadanje na Blazevica i antipatiju prema njemu.

Jednog Blazevica koji hrabro ubacuje mladog, neiskusnog Pandzu, jednog Bajramovica koji nije igrao preko godinu dana, Dzeku kojega su mnogi htjeli van igre u repki i smijali se poredzenju sa Ibrahimovicem (sada vise nije smijesno hmm?), kao Ciro prica uprazno i ulizuje se, da ne pricam o Ibricicu zbog kojeg sam i ja srecom grijesio a koji je osim kondicionalni slabosti dobro razbio Belgijance. I tako dalje i dalje...

Kada se prisjetim prije utakmice protiv Belgije, kakve su se bajke ovdje sakupljale i posebno kako ce nas dobro naguz*** i natrpati nam golove. A sada ti isti kazu da je to sve ocekivano. Pa od tih pojedinaca nista ne cujes, samo jedno vrijeme, sada ponovo dizu tenzije sve do igre kada pretaremo Tursku. Onda mi drugi mozemo da uzivamo tisinu i zdrav, argumentisan razgovor. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 maj 2009, 19:34

@principatus
e ovako prvo covjek je prodo sarabu za neke sitne pare, i to je najtuznije, sto mi gubimo utakmice zbog takkvih igraca, sreca pa je ono bila prijateljska utakmica...

a i ti si preskocio nekoliko mojih pianja, sta je sa onim sto je ciro govorio za reprezentaciju BiH, sta je sa vrijedjanjem nasih legendi, to se opravdava ciri....e posto sam ja tebi odgovorio na ovo pitanje (ako je bilo pitanje :D ) sad te fino molim da ti meni odgovoris na moja postavljena pitanja...
i jos nesto, ja nisam govorio da cemo izgubiti protiv Belgije, nego da treba s oprezom i bez previse euforije (a Bgm i ja sam je imo vise nego sto je trebalo) da nam se to ne bi obilo o glavu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 04 maj 2009, 23:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@principatus
e ovako prvo covjek je prodo sarabu za neke sitne pare, i to je najtuznije, sto mi gubimo utakmice zbog takkvih igraca, sreca pa je ono bila prijateljska utakmica...

a i ti si preskocio nekoliko mojih pianja, sta je sa onim sto je ciro govorio za reprezentaciju BiH, sta je sa vrijedjanjem nasih legendi, to se opravdava ciri....e posto sam ja tebi odgovorio na ovo pitanje (ako je bilo pitanje :D ) sad te fino molim da ti meni odgovoris na moja postavljena pitanja...
i jos nesto, ja nisam govorio da cemo izgubiti protiv Belgije, nego da treba s oprezom i bez previse euforije (a Bgm i ja sam je imo vise nego sto je trebalo) da nam se to ne bi obilo o glavu...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2009, 23:56

Ma dajte ljudi šta se prepirete oko Ćire. Čovjek je tu da pomogne i postigne rezultat. Dokazao je Bosancima da imaju repku za svjetske domete. Digao je repku iz mrtvih i od nje napravio čudo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 maj 2009, 00:22

el-fighter je napisao/la:Ma dajte ljudi šta se prepirete oko Ćire. Čovjek je tu da pomogne i postigne rezultat. Dokazao je Bosancima da imaju repku za svjetske domete. Digao je repku iz mrtvih i od nje napravio čudo.
Cudo? BIH je od uvijek imala dobru fudbalsku reprezentaciju samo u proslosti nismo imali srece i citav svijet je bio protiv nas (od saveza pa do sudija) :roll:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 maj 2009, 01:39

Ima svakakvih komentara ,ne zelim praviti digresiju uopce,samo cu spomenuti da neki od njih nemaju smisla.
Svi vi ,koji podrzavate Ciru Blazevica,i to njegovo ime, daleko ste od poznavanja situacije u nasem savezu.Miroslav Ciro Blazevic je dosao tu gdje jeste jer su svi oni koji su ga doveli isti kao on.Njemu svaka cast za mentalnu snagu i jacanje pobjednickog mentaliteta,i duha kod igraca...ali to je ,vjerujte mi,jedino sto on i zna uraditi.Sto se tice strategije ,taktika i ostalih stvari,nula obicna.
Cinjenica je ,isto tako da ,ne preza ni od cega,i da ce sve uraditi da strpa sebi koji dinar u djep,i to je to ..kao i njegova braca u savezu.
Samo cu vam jos jedno napisati,ovako...evo sad je najavio da ce pozvati ovog malog iz West Ham-a,i vjerovatno hoce,ali..nema sanse da pozove ovih par igraca koji se dovode u vezu sa hrvatskom repkom,to je prosto nemoguce,imamo ovog mladog golmana,i ovog lika iz Ajaxa koji bi se odazvali..ali ,Ciro zna sta radi,on je tu kratko i njegovo srce kuca za Hrvatsku ,i ubjedjen sam ,a to znate i svi vi koji ga podrzavate da bi ,ukoliko se nadjemo u barazu sa Hrvatskom,on odradio utakmicu da hrvati odu.
Volio bi da grijesim,ali kazem vam,ako mu Hrvatski savez da zeleno svjetlo da pozove ove mlade igrace ,on ce to uraditi,drugacije-nema sanse.
Njegova uloga ,da je pravi covjek ,bi bila da se bori protiv saveza,da uradi jedno dobro djelo dok je tu ,i dok je ziv naravno,da pojaca broj mladih igraca u repki,da isforsira ove koji se namecu svojom kvalitetom,da stvori renome nase repke kod FIFA-e jer to moze (zna se za njega),i to je to..
On to nista uraditi nece,mi se mozemo i plasirati na svjetsko,mozemo ga i osvojiti ,i time samo dajemo dobru podlogu za kriminalce u savezu da pljackaju i da nam se smiju u facu.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 maj 2009, 01:51

velez_mostar je napisao/la:Ima svakakvih komentara ,ne zelim praviti digresiju uopce,samo cu spomenuti da neki od njih nemaju smisla.
Svi vi ,koji podrzavate Ciru Blazevica,i to njegovo ime, daleko ste od poznavanja situacije u nasem savezu.Miroslav Ciro Blazevic je dosao tu gdje jeste jer su svi oni koji su ga doveli isti kao on.Njemu svaka cast za mentalnu snagu i jacanje pobjednickog mentaliteta,i duha kod igraca...ali to je ,vjerujte mi,jedino sto on i zna uraditi.Sto se tice strategije ,taktika i ostalih stvari,nula obicna.
Cinjenica je ,isto tako da ,ne preza ni od cega,i da ce sve uraditi da strpa sebi koji dinar u djep,i to je to ..kao i njegova braca u savezu.
Samo cu vam jos jedno napisati,ovako...evo sad je najavio da ce pozvati ovog malog iz West Ham-a,i vjerovatno hoce,ali..nema sanse da pozove ovih par igraca koji se dovode u vezu sa hrvatskom repkom,to je prosto nemoguce,imamo ovog mladog golmana,i ovog lika iz Ajaxa koji bi se odazvali..ali ,Ciro zna sta radi,on je tu kratko i njegovo srce kuca za Hrvatsku ,i ubjedjen sam ,a to znate i svi vi koji ga podrzavate da bi ,ukoliko se nadjemo u barazu sa Hrvatskom,on odradio utakmicu da hrvati odu.
Volio bi da grijesim,ali kazem vam,ako mu Hrvatski savez da zeleno svjetlo da pozove ove mlade igrace ,on ce to uraditi,drugacije-nema sanse.
Njegova uloga ,da je pravi covjek ,bi bila da se bori protiv saveza,da uradi jedno dobro djelo dok je tu ,i dok je ziv naravno,da pojaca broj mladih igraca u repki,da isforsira ove koji se namecu svojom kvalitetom,da stvori renome nase repke kod FIFA-e jer to moze (zna se za njega),i to je to..
On to nista uraditi nece,mi se mozemo i plasirati na svjetsko,mozemo ga i osvojiti ,i time samo dajemo dobru podlogu za kriminalce u savezu da pljackaju i da nam se smiju u facu.
SLAZEM SE 100%! :|

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 maj 2009, 03:26

E ne mogu vjerovati kakve se gluposti ovdje mogu procitati..pa halo ljudi zar cemo i ovo malo ponosa prodati za ovako jeftine trikove.pa ljudi zar nam je vaznija kvalifikacija na svjetsko prvenstvo od ponosa.vi izgleda niste svjesni da je ovaj isti ciro podrzavao covjeka koji je htio da otme NASU zemlju..
a i kakve je to novosti ciro uveo.to mi ti principatus hoces reci da je ciro isao maksuzije gledati supica.svi znamo kako on bira igrace.a znamo i pod kakvim okolnostima je dosao supic do mjesta prvog golmana..
Ljudi koji god covjek dodje na selektorovo mjesto a ovaj savez ostane,sigurno je isti lopov ko i oni.pa sto niko nece da se prihvati ovog posla dok su ovi uhljupi u savezu.zna se da ce morati svirati po njihovom..
A kad skontam mogao nas je i Ivica Osim voditi.ne mora ni ici iz japana.angazovace ove cirine savjetnike da mu traze igrace a on ce eto samo postaviti taktiku i mogao bi im eto da prozbori koju preko telefona..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2009, 03:37

Selektor moze biti iz tunguzije,selektor moze biti komunista u kapitalistickoj drzavi,selektor moze **** medzu guzovima.selektor moze paksu.ali selektor koji napravi cilj je dobar selektor i to i jeste poenta.
Politika je na drugom sektoru,tako da rasprdzavajte o tome kakav je covijek na drugom mijestu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 03:41

Da tako ti je to. Koga briga kakav je dok dobro vodi, ali jednostavno ne mogu da slušam neke njegove glupe izjave, provale. Meni nije drag, ali eto kako kome. Još uvijek neki pametne Kodru i Bolu a ne ovako prodati se odmah. :mrgreen:

emirwien
Kontakt:

Post Postao/la emirwien » 05 maj 2009, 07:15

delija je napisao/la:E ne mogu vjerovati kakve se gluposti ovdje mogu procitati..pa halo ljudi zar cemo i ovo malo ponosa prodati za ovako jeftine trikove.pa ljudi zar nam je vaznija kvalifikacija na svjetsko prvenstvo od ponosa.vi izgleda niste svjesni da je ovaj isti ciro podrzavao covjeka koji je htio da otme NASU zemlju..
a i kakve je to novosti ciro uveo.to mi ti principatus hoces reci da je ciro isao maksuzije gledati supica.svi znamo kako on bira igrace.a znamo i pod kakvim okolnostima je dosao supic do mjesta prvog golmana..
Ljudi koji god covjek dodje na selektorovo mjesto a ovaj savez ostane,sigurno je isti lopov ko i oni.pa sto niko nece da se prihvati ovog posla dok su ovi uhljupi u savezu.zna se da ce morati svirati po njihovom..
A kad skontam mogao nas je i Ivica Osim voditi.ne mora ni ici iz japana.angazovace ove cirine savjetnike da mu traze igrace a on ce eto samo postaviti taktiku i mogao bi im eto da prozbori koju preko telefona..

Jarane kao prvo govoris o ponosu a dao si sebi nik Delija.Ako cemo o Ciri o jest podrzavao ono djubre Tudjmana sto je naj gore on i danas Brani Tudjmana,ali ima jedna novina on se je stvarno zauzeo vise iz ljubavi i ponosa da pomogne svojoj Zemlji mozda mu je doslo iz dupeta u glavu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 maj 2009, 12:05

@principatus e ovako prvo covjek je prodo sarabu za neke sitne pare, i to je najtuznije
Molim te veoma kulturno da prestanes lupetati jer je to tesko slusati. :)
Saraba je prodan za 10.000€, podjeli nesto na club, na menedzera i ti meni hoces reci da jednom Ciri trebaju hiljadu ili dvije Eura. Mozda su to za tebe neke velike pare, za mene naprimjer nisu a za Blazevica posigurno ne.

Ali kako ti pricas sve vrijeme da on 100% prodaje igrace na tom mjestu kao selektor, meni to zvuci kao da ti sebi nemozes zamisliti da neko preuzme takvu funkciju i ne zloustavlja svoju moc. To meni zvuci kao da bi ti to radio pa nikako da povjerujes da neko drugi nebi. Nemoj sve mjeriti na sebi, ali ostati objektivan je tesko.

Ko je jos prodan osim Sarabe, za koliko novca i na koga?
Da li je mozda Topic prodan kako neki pametnjakovici tvrde, da li taj covjek nije zasluzio da bar udje pocasnu minutu? Da ljudi to tvrde zato sto ne razmisljaju a lupetaju bez kraja.
"Sto se tice strategije ,taktika i ostalih stvari,nula obicna."
Pa da ono protiv Belgije je uopste bilo lose postavljeno, zato su belgijske novine plakale kako je njihov selektor porazen takticki i molili ga da ide.
a i kakve je to novosti ciro uveo.
Pobjede.
"BIH je od uvijek imala dobru fudbalsku reprezentaciju samo u proslosti nismo imali srece i citav svijet je bio protiv nas (od saveza pa do sudija)."
Da Tarik, prije toga citav svijet se sreo i pravio planove kako da zaustavi dotadasnju fudbalsku velesilu Bosnu u fudbalskom uspjehu. Bili su tu Putin, Schroeder i Bush. To je bio problem i sudije koje su nas mrzile. Nije bio problem u tome sto selektori nisu bili uspjesni, sto su kupili novac kao Sliskovic, pa sada pljuju i hoce da puknu zbog uspjeha. Nije sigurno bio u tome problem, sto nisu imali nikakav autoritet i pojedinim igracima bilo svejedno hoce li igrati ili ne a sto sada jedva cekaju da ginu na terenu.

Ne to sve je samo zbog zavjere protiv BIH fudbala a ne zato sto je Blazevic selektor. Da hoce da pada ne kisa nego razum na ovu zemlju i to nekoliko hiljada kg najbolje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 05 maj 2009, 12:46

el-fighter je napisao/la:Ma dajte ljudi šta se prepirete oko Ćire. Čovjek je tu da pomogne i postigne rezultat. Dokazao je Bosancima da imaju repku za svjetske domete. Digao je repku iz mrtvih i od nje napravio čudo.
slazem se sa ovim, pa de smo bili tada a gdje smo sada

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 maj 2009, 14:04

mora i ćiro biti pazljivilji sa ovim ovakvim ispadima,poput je... ja njima mater i sl............
bezveze može podić prasinu zamjerit će se jedni drugima i kakve su one budale u nekom najgorem scenariju može doć i do smjena.....a bezze

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 maj 2009, 14:40

deni_m1312 je napisao/la:mora i ćiro biti pazljivilji sa ovim ovakvim ispadima,poput je... ja njima mater i sl............
bezveze može podić prasinu zamjerit će se jedni drugima i kakve su one budale u nekom najgorem scenariju može doć i do smjena.....a bezze
ma nemogu oni njemu nista

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 maj 2009, 14:56

@principatus
sto se tice sarabe i meni to nije jasno, da se razumijemo, saraba nije kvalitet ni za B selekciju San Marina, a da je kvalitet za nas, prvo on kao slekktor je to trebo da skonta i da ga promatra malo i da ustanovi je li za reprezentaciju ili nije (a on ocigledno nije) a opet ga je zvao, i koji se jedini razlog namece, zapravo postoje 2 razloga, jedan je da ga je prodo i drugi je da je lose selektor pa da nije mogo to procijeniti, i sad koji je logicniji :|

a jos nesto, mozda bi ciro bio dobar trener da je sad ovo 1941. godina, a sad nije,
tri stopera ??? ko to jos igra osim Hotica, niko...jer svi znaju da se sa tri stopera nemoze igrati fudbal na vrhunskom nivou, i objasnjavo sam u prijasnjim postovima zbog cega da sad ne pisem...
navedeno je da cemo izgubiti dosta talenata, a mzda cemo dobiti puno vise, na sarabi, vasilicu, aracicu i ostalim cirinim spasiteljima....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 05 maj 2009, 15:53

sa ovima iz saveza i treba tako razgovarati ,netrebaju oni pristajati na utakmicu bez znanja selektora on se mora pitati i dati pristanak. jos jednom da se osvrnem na prethodne komentare NIKO nije savrsen pa i ciro ali je on naj pogodniji za nas ,zbog naseg mentaliteta ovo se odnosi najvise na igrace, tesko je motivisati balkance protiv slabije ekipe mi smo uvijek gubili kvalifikacije na "malim "reprezentacijama sjetite se farskih o.,2-2 estonije 1-1 litvanije 1-1 moldavije 0-1 mađarske u zenici i itd.takvi su i srbi gube kvalifikacije na malim ekipama, dok recimo hrvati imaju drugaciji mentalitet i uvijek se plasiraju na prvenstva preko malih reprez.nemoze me niko ubijediti da dosadašnjom reprez.nismo mogli otici na neko prvenstvo kad samo pomislim na dansku na kosevu tad nam je trebo pravi selektor da nas motivise da ih ubijemo na terenu kao sto su nas srbi u beogradu mislim na igru,. a mi izasli ko p....na teren oni nas ubili pogotovo gravesen to je i sliskovic priznao.ciro je u beogradu dok je vodio hrvatsku protiv SRJ.usao ranije u svlacionicu na poluvremenu i sprejom na zidu ispisao J...VAM MAJKU U.....KU , pogledajte sta nam rade . onda rekao hajmo ih zgaziti ovo sam saznao od jednog beogradskog novinara hocu da kazem sta je sve u stanju ciro uraditi da motivise igrace jer CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA. a nama nikad niko nece valjati jer smo mi takvi takav mentalitet valjda ako nista drugo komenter slijedi ma znam ja njega isao samnom u razred papak ,seljak itd. veselite se malo nikad drugi nismo bili na tabeli od postanka.POZDRAV ZA SVE PATRIOTE DUSMANI CRKNITE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2009, 16:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@principatus
sto se tice sarabe i meni to nije jasno, da se razumijemo, saraba nije kvalitet ni za B selekciju San Marina, a da je kvalitet za nas, prvo on kao slekktor je to trebo da skonta i da ga promatra malo i da ustanovi je li za reprezentaciju ili nije (a on ocigledno nije) a opet ga je zvao, i koji se jedini razlog namece, zapravo postoje 2 razloga, jedan je da ga je prodo i drugi je da je lose selektor pa da nije mogo to procijeniti, i sad koji je logicniji :|

a jos nesto, mozda bi ciro bio dobar trener da je sad ovo 1941. godina, a sad nije,
tri stopera ??? ko to jos igra osim Hotica, niko...jer svi znaju da se sa tri stopera nemoze igrati fudbal na vrhunskom nivou, i objasnjavo sam u prijasnjim postovima zbog cega da sad ne pisem...
navedeno je da cemo izgubiti dosta talenata, a mzda cemo dobiti puno vise, na sarabi, vasilicu, aracicu i ostalim cirinim spasiteljima....
Saraba,vasilica je bilo od samog pocetka i uvijek ce ih biti.
Govoris o tri stopera e pa onda navedi kad smo igrali sa dva spica ili tri.
O gubljenju talenata kao Medzumudanjin ili jaukovic jelde :lol:
Ohani s time nemas nikakvih podloga i protiv argumenata a non-stop udaras u klin.
Jesmo li imali prije selektora,jesmo.
kakvi su bili rezultati nikakvi.
Jeli drugi znalci i potencionalni selektori bijeze od repke kao dzavo od krsta.
E pa onda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 05 maj 2009, 16:13

a ti "željo" klikni na 124 str.tamo sam ti sve objasnio neznam otkud tebi igraci poput sarabe,aracica i ostalih, da nisam gledao utakmicu pomislio bi da su oni igrali hahahahahaahah ali nema veze ja bi se opet radovao pobjedama hahahahaahaa. ali dobar si ti nasmijao si me

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 maj 2009, 16:42

Ma dajte ba ljudi cuj kakve veze ima njegovo politicko opredjeljenje.pa to ti je isto da tudjmana stavis da vodi nasu selekciju.mozes misliti kako bi on to savjesno obavaljao.pa ne kazu djaba vuk dlaku mijenja al cud ne..kako ces ga stavi da selektira igrace za nasu drzavu kad je i sam bio protiv nje.sto ste naivni.cuj opametio se a nedavno pokusavao biti predsjednik hrvatske..
Pa kolko ga interesuje nasa selekcija da ne zna ni igrace nase zemlje.e preko cega mu prelazite.pa to je ocit dokaz njegovog zanimanja.da je bar par puta pratio te igrace znao bi njihova imena..
A kakve je sve i igrace zvao.al aracic je dno dna.pa da se nije digla javnost on bi sad umjesto nadarevica igrao..

Al haj sta mi znamo sa ovakvim nickovima.svasta,kakve gluposti nece ljudi izvaliti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.