RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
E pa ja sam čuo da se stupilo u kontakt sa Nedimom Hadžićem(odnosi se na zimski prelazni rok) . Ali ovo je nepouzdana informacija ali što je najbitnije nije nerealno. Kao naprimjer i to da je Ziljkiću ponuđeno samo da kaže šta hoće(odnosi se na kraju sezone) , e ovaj dio priče mi je naprimjer nerealan, ali opet ko zna ima ta neka kentra sandžačkih igrača u Veležu. Znači načuo sam ovo su rekla kazala nije pouzdana informacija, al eto šta vi mislite o ova dva igrača?
bRAt
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- OldFashioned
- Kontakt:
Vazda sam Senada gotivio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Supak
-
- Kontakt:
Krpić se povezivao i sa klubovima iz Premijer lige, no za SportSport.ba je potvrdio da ponuda iz naše lige nije bilo.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Da li se zna u ovom trenutku ikakav plan priprema? Da li će se ići u Antaliju i ove godine? Mislio sam da će se pripreme održavat unutar BiH radi korone i svega, kad ono pročitao da će Borac ići u Antaliju, pa me zanima da li ćemo i mi ići?
-
- Kontakt:
Idemo u tursku provjerena info znao sam i datum ali sam zaboravioJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:39Da li se zna u ovom trenutku ikakav plan priprema? Da li će se ići u Antaliju i ove godine? Mislio sam da će se pripreme održavat unutar BiH radi korone i svega, kad ono pročitao da će Borac ići u Antaliju, pa me zanima da li ćemo i mi ići?
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.Mostarac45 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 08:13Idemo u tursku provjerena info znao sam i datum ali sam zaboravioJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:39Da li se zna u ovom trenutku ikakav plan priprema? Da li će se ići u Antaliju i ove godine? Mislio sam da će se pripreme održavat unutar BiH radi korone i svega, kad ono pročitao da će Borac ići u Antaliju, pa me zanima da li ćemo i mi ići?
-
- Kontakt:
Ne znam što igramo sa ovom Tuzlom, ubiše nas kad god igramo... ne mislim na rezultat..
-
- Kontakt:
Ista misao - mesarčine kao da igraju u 2.federalnoj, a ne PLBiHfudbalfudbal je napisao/la: ↑26 dec 2020, 13:55Ne znam što igramo sa ovom Tuzlom, ubiše nas kad god igramo... ne mislim na rezultat..
Mostar u srcu, Velež do groba
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Naš šef Fedja Dudić produžio ugovor sa Veležom do juna 2023.
Nek si nam živ i zdrav šefe i da nas aBd odvedeš u tu Evropu..
MUSDVG
Nek si nam živ i zdrav šefe i da nas aBd odvedeš u tu Evropu..

MUSDVG

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Mislim pored svih dobrih stvari, da je ova bitna = potpisivanje višegodišnjih ugovora!
Bravo za Feđu, koliko srca, želje je unio u klub..

Bravo za Feđu, koliko srca, želje je unio u klub..

Koliko je klub postao ozbiljan pokazuje i ova činjenica da se potpisuju višegodišnji ugovori. Kad se sjetim ono nešto potpisao polusezonu nije mi dobro.
-
- Kontakt:
Kad vidis ugovor Radovca ako se dogovore i potpisu,tek ce onda biti jasno koliko su ozbiljni ljudi u upravi..
Bio je u Megamarktu i govorio je kako misli da je zaslužio povećanje. I Hasić je bio tu. 24 sata kasnije novi ugovor.
Pomalo neprofesionalno, svako je mogao čuti razgovor oko tog stola.
Neću da budem kao neki komšija pa da spojlam o čemu se još razgovaralo (muzike skoro pa i nije bilo, a povećanim tonom se razgovaralo).
Neću da budem kao neki komšija pa da spojlam o čemu se još razgovaralo (muzike skoro pa i nije bilo, a povećanim tonom se razgovaralo).
Drži se ti košarkeNeutral je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:00Bio je u Megamarktu i govorio je kako misli da je zaslužio povećanje. I Hasić je bio tu. 24 sata kasnije novi ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.