Znaci slova nisam rekao za sudije, znaci slova ni jednog. Samo samo procitao cisti fakt a to je da je napisano 7 stranica u utorak vecer nakon prvog Juventusovog poraza u seriji a.Biscione je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:08To i ti počeo BuffonGigijeve fore, to što je on privatno propalitet pa misli da je svima Juventus najvažnija stvar na svijetu. Meni vjeruj včrs poraz manje bitan, više mi predstavlja zadovoljstvo čitav vaše kmečanje na sudije i to samo zato što ste šu*ci pa ismijavate druge kad oni to rade a vi se pravite da ste iznad, lahko je glujmit gospodina kad se pobjeđuje ali u porazu se pokazuje ko je kakav a realno svi su navijači ista bagra, to mislim i za nas i za vas i za sve navijače na svijetu. Znači ima ih boljih i gorih ali u prosjeku su bagra (nakon par pobjeda će sve dizati u nebesa a nakon 1 poraza će sve pljuvat, u porazu kmečat na sudije i sreću a u pobjedi ismijavat protivnike...) ali dobro u tome je donekle i fudbaslka čar.
Da,i ranije sam govorio navijaci su tu da budu subjektivni. Medjutim kad je nesto ofirno, onda je ofirno, a to je tolika doza mrznje prema najvecem sportskom kolektivu Italije da je to bas jadno.
Juventus igra lose, igra lose vec 2,3 sezone, sada je to jednostavno kulminiralo, vidjecemo na sta ce izaci.
Ps. Upravo citam da ce Juventus apsolutnl prihvatiti bilo koji termin da odigra to s napolijem, odluka bas da se skine kapa.