Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

SMR187
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la SMR187 » 21 dec 2020, 18:21

Rajaz je napisao/la:
21 dec 2020, 18:11
SMR187 je napisao/la:
21 dec 2020, 17:53
Ako ti je glavni i najbitniji faktor Liga prvaka onda nemas apsolutno NIJEDAN argument kada pricas o Fraudioli kao ozbiljnom treneru i Barceloni kao ozbiljnom klubu koji "odskace iz svoje farmerske lige".
Aha, zato vi imate kada pričate o Fergusonu koji u 26 godina ima identičan broj liga prvaka kao Guardiola za duplo manje vremena :lol:

I ne, naravno da nije jedini, to je zapravo argument vas Engleza iz bosanskih gradova i sela.
I dalje o LP :lol:
Ma meni licno ne trebaju nikakvi argumenti. Navijam za United zbog sebe, a ne zbog tebe i takvih kao ti. Da Liverpool ima jos 6 titula EPL i jos 5 EPL-a, meni to ne bi znacilo apsolutno nista. Ali bi tebi, iako ne navijas za njih, jer bi eto imao argument vise kad se svadjas sa nekim ko navija za United. A to govori sve o tebi i tvojoj licnosti.
Mene sigurno neces vidit da ostavljam postove po temama League 1, Serie A, La Lige, pa cak ni Bundeslige koju gotivim i koja je sama po sebi Liga prvaka u poredjenju sa ove 3 prethodne. Zato jer nisam toliko izgorio da tebe ili bilo koga provociram ili ubjedjujem u bilo sta, iako ti mogu svaki dan visit za vratom i laprdat o tome kako je Real bog i batina za vas i kako je, po tvojoj logici, Zidane bog otac za Guardiolu, jer... Lige prvaka, jel?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 21 dec 2020, 18:34

SMR187 je napisao/la:
21 dec 2020, 18:21
Rajaz je napisao/la:
21 dec 2020, 18:11
SMR187 je napisao/la:
21 dec 2020, 17:53
Ako ti je glavni i najbitniji faktor Liga prvaka onda nemas apsolutno NIJEDAN argument kada pricas o Fraudioli kao ozbiljnom treneru i Barceloni kao ozbiljnom klubu koji "odskace iz svoje farmerske lige".
Aha, zato vi imate kada pričate o Fergusonu koji u 26 godina ima identičan broj liga prvaka kao Guardiola za duplo manje vremena :lol:

I ne, naravno da nije jedini, to je zapravo argument vas Engleza iz bosanskih gradova i sela.
I dalje o LP :lol:
Ma meni licno ne trebaju nikakvi argumenti. Navijam za United zbog sebe, a ne zbog tebe i takvih kao ti. Da Liverpool ima jos 6 titula EPL i jos 5 EPL-a, meni to ne bi znacilo apsolutno nista. Ali bi tebi, iako ne navijas za njih, jer bi eto imao argument vise kad se svadjas sa nekim ko navija za United. A to govori sve o tebi i tvojoj licnosti.
Mene sigurno neces vidit da ostavljam postove po temama League 1, Serie A, La Lige, pa cak ni Bundeslige koju gotivim i koja je sama po sebi Liga prvaka u poredjenju sa ove 3 prethodne. Zato jer nisam toliko izgorio da tebe ili bilo koga provociram ili ubjedjujem u bilo sta, iako ti mogu svaki dan visit za vratom i laprdat o tome kako je Real bog i batina za vas i kako je, po tvojoj logici, Zidane bog otac za Guardiolu, jer... Lige prvaka, jel?
Evo da vidimo koji to od nas dvojice ima problema sa činjenicama
Rajaz je napisao/la:
26 feb 2020, 00:10
Samo je jedan klub veći od Barcelone i to je Real Madrid.
SMR187 je napisao/la:
21 dec 2020, 18:21
Da Liverpool ima jos 6 titula EPL i jos 5 EPL-a, meni to ne bi znacilo apsolutno nista.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 dec 2020, 18:39

Ali koga briga? Real Madrid me zanima jednako koliko i Barcelona, pa na kraju krajeva i ti.
Mislim, pogledaj se druze. Dosao si na temu "Manchester United - Transferi" da bi mene ubijedio kako je Liverpool veci klub. To se zove opsesija.

Samo se pitam.. Who hurt you, Rajaz? :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 21 dec 2020, 18:44

SMR187 je napisao/la:
21 dec 2020, 18:39
Ali koga briga? Real Madrid me zanima jednako koliko i Barcelona, pa na kraju krajeva i ti.
Mislim, pogledaj se druze. Dosao si na temu "Manchester United - Transferi" da bi mene ubijedio kako je Liverpool veci klub. To se zove opsesija.

Samo se pitam.. Who hurt you, Rajaz? :rol:
Zato i repliciraš zadnja 4 sata što te ne zanima :lol:

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 dec 2020, 18:50

Cas posla. Bas mi treba dugo da odgovorim tamo nekom trollu.
Do 8 sam svakako free, pa odoh. A ti hoces li provest ostatak noci trollanjem po temi EPL, na bundeski ili bi se mozda prepirao s nekim sa tema zabarske lige.. imas se kad odlucit :) Siroko ti polje prijatelju.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 dec 2020, 06:16

Odavno neki korisnik foruma nije bio vise opsjednut nekim klubom. Ne grijesi, to je tacno, ali iz nekog razloga je apsolutno vezan za United.

I da, sve izgovore unaprijed znsm, nema potrebe nadovezivati se na ovaj post. Zatrpali ste temu ionako.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 22 dec 2020, 23:06

Ovaj izgleda 99% dolazi
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 22 dec 2020, 23:41

Citao sam da je super talentovan,zadnji vezni valjda
Zeljeznicar! 1921 !

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 dec 2020, 00:34

Caicedo has made no secret of his desire to join United and named Paul Pogba as one of his idols, along with Chelsea star N’Golo Kante.
:rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 dec 2020, 07:41

Ovakvi su uvijek dobrodosli, samo primarna meta treba biti Alaba.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 dec 2020, 09:41

Ma alaba ce u city vjerovatno.
Zeljeznicar! 1921 !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 dec 2020, 11:05

Jel koguce sta radi ovaj klub. Pazi ponudili trogodisnji ugovor Fosu Mensahu jos ih odbio,pa jel moguce da u Unitedu mozes zaradit tolike pare ne radeci nista.
Zeljeznicar! 1921 !

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 31 dec 2020, 14:11

Ima cudnih likova,fudbal ne smije biti opsesija.
To prelazi vremenom u bolest.
Rivalstvo ce uvijek biti, nijedan sport ne bi bio zanimljiv da nije tako.
Samo ovo je tema u vezi transfera oko Man Uniteda, nikakve direktne veze nema sa ostalim klubovima osim eventualnih transfera a imate realno mjesta na forumu ako zelite raspravu.
Lindelof ima povredu, pojacao nas je.
Nema puno vijesti, valjda su slabi klubovi sa lovom radi situacije sa Covidom.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 31 dec 2020, 14:16

Anoniman je napisao/la:
31 dec 2020, 14:11
Samo ovo je tema u vezi transfera oko Man Uniteda, nikakve direktne veze nema sa ostalim klubovima osim eventualnih transfera
slika
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 feb 2021, 13:46

OGS has made Sevilla's Jules Koundé his first choice target this summer. Ole sees Koundé as the ideal long-term partner for Harry Maguire [Mirror]
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 feb 2021, 01:05

Man United and Liverpool to battle for Leeds United star Raphinha

Ko je bolji izbor, on ili Sancho?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 28 feb 2021, 01:40

Baš ovo zadnjih nekoliko utakmica gledajući Leeds kontam kako bi nam Raphinha legao k'o kec na desetku. Momak je sve ono što nam treba na krilnoj poziciji, a to je da barem imamo nekog čiji je zadatak obavljati jednu funkciju - biti krilo. Odličan tehničar, može igrati na obje strane, a što je najbitnije opasniji je s desne gdje nam i treba pojačanje. Ubojita lijeva noga, odličan centaršut, brzina, skill-set. @SMR, bez problema ovaj momak može popuniti poziciju desnog krila, bez obzira što je Sancho atraktivnija opcija. Jeftiniji je sigurno (vjer nekih 30ak mil), a nama dobro dođe da ostale pare preusmjerimo na stopera i eventualno veznjaka. Pored svega, njegovim dovođenjem se može otvoriti i šansa za napadača ukoliko se s Martialom odluče rastati.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 28 feb 2021, 02:24

Samo sto je Leeds Manchesterov rival pa ce pokusati izbjeci svim silama da ga nama prodaju...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 28 feb 2021, 15:11

SMR187 je napisao/la:
28 feb 2021, 01:05
Man United and Liverpool to battle for Leeds United star Raphinha

Ko je bolji izbor, on ili Sancho?
Sancho je statisticki puno produktivniji igrac ali uvijek ima ono pitanje Bundes/EPL :?: jer smo vec ne jednom nego 2 puta prosli lose s tim statisticki napucanim igracima iz Bundesa(Kagawa, Miki) ko kaze da nece biti i treci put po cemu se Sancho razlikuje u igri i ovo sto radi trenutno u Dortmundu od onog sto je radio Kagawa ili Miki :think:

A i iskreno ne sviđa mi se njegov karakter i ponasanje baca mi na novog Lingarda

Sto se tice Raphinhe iskreno ne znam kakvi su mu kvaliteti ono gledao sam Leeds par puta ove sezone ali nisam obracao posebnu paznju na njega tako da ne bih znao jedino znam da je igrao s Brunom u Sportingu pa je i to mozda znak jer tu nema greske kad je United/Sporting u pitanju :mrgreen: ali citam da ga mnogi hvale i s obzirom da je vec u EPL i da bi vjerovatno bio puno jeftiniji zasto da ne pogotovo ako bi skupi transfer Sancha doveo do toga da druge pozicije trpe i da se dovodi škart jer se vecina para potrosila na jednog igrača onda ne vidim poentu tog transfera osim s marketinske strane

Moje neko misljenje je da ce 99% dovesti Sancha jer je on ocito velika zelja Olea i jedino da se opet nesto sjebe kao i proslo ljeto pa da se okrenu drugim opcijama a mislim da je Raphinha upravo to ono igrac u rezervi za svaki slucaj

A ako je Raphinha ovakav kako @Poligon pise o njemu onda definitivno bih vise volio njega jer to je ono sto ovoj ekipi fali igrac koji ce da radi za ekipu igrac koji ce se drzati svoje pozicije i za kojeg necemo imati pitanja "koja je njegova najbolja pozicija" ili "trebao bi Ole da proba nesto drugo s njim" i sl sranja jer dosta mi je vise Rashforda Martiala i sl igraca a to mislim i za Sancha jer i on mi vise baca na nekog igraca koji nije klasicno krilo nego neka mjesavina krila 10tke itd itd jer ga i treneri u Dortmundu sele s pozicije na poziciju a to je zadnje sto treba ovom klubu

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 28 feb 2021, 17:37

Ethel je napisao/la:
28 feb 2021, 02:24
Samo sto je Leeds Manchesterov rival pa ce pokusati izbjeci svim silama da ga nama prodaju...
Ko se sjeća Ria Ferdinanda, gostavanja u Leedsu i transparenata :mrgreen:

slika

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.