Makar sljedeća 24h, osim ako djeca i sutra ne iznenade.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Povreda.
Pa Pirlo je ubačeni element, baš ste naivni
Šteta. Pregotivan igrač, te ogroman talenat. A povrede ga očito ne izbjegavaju.
Nisam ja, BR je prvi objavio ovo.
Raonffa je napisao/la: ↑22 dec 2020, 22:54Pa Pirlo je ubačeni element, baš ste naivni![]()
Lajkam što si napisao kad,a ne ako
Ti si znači glas razumaJuventinisimo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 22:59![]()
Nemas moja autorska prava da to koristis...![]()
A to je znači u pitanu, meni nije bilo jasno o čemu komentator govori da će Milan ako pobijedi pobjeći Juvetu 10 bodova, kad na tabelu bgm i mi imamo 6 više od Juveta uz utakmicu više. Baš šupa*ki za Napolitance
To i ti počeo BuffonGigijeve fore, to što je on privatno propalitet pa misli da je svima Juventus najvažnija stvar na svijetu. Meni vjeruj včrs poraz manje bitan, više mi predstavlja zadovoljstvo čitav vaše kmečanje na sudije i to samo zato što ste šu*ci pa ismijavate druge kad oni to rade a vi se pravite da ste iznad, lahko je glujmit gospodina kad se pobjeđuje ali u porazu se pokazuje ko je kakav a realno svi su navijači ista bagra, to mislim i za nas i za vas i za sve navijače na svijetu. Znači ima ih boljih i gorih ali u prosjeku su bagra (nakon par pobjeda će sve dizati u nebesa a nakon 1 poraza će sve pljuvat, u porazu kmečat na sudije i sreću a u pobjedi ismijavat protivnike...) ali dobro u tome je donekle i fudbaslka čar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.