Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Sto nije odbio uci u pm, i odma zatrazi transfer iz kluba. Kako te pisa covjek Miraleme ponizava te i kao covjeka i kao igraca. Jesi li za to se borio cijelu karijeru...Aferim uzimaj pare i hladi mu da na klupi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma dobro, Pjanke mi ne izgleda kao neki principijelan čovjek, a realno gdje bi drugo imao 7.500.000€ godišnje?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Zar nisu bili prvaci Europe 2006. s Ronaldinhom, Decom i drustvom?Maestro je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:19Da je samo zuta ubleha. Pa kompletna ekipa je k.arina. Ebiga zivili su od messija. Messi istrosen i barcelona se vraca opet tamo gdje je bila prije messija. A znamo svi sta su oni bili prije messija, dobra ekipa ali nikada sami vrh kao real, bayern itd. Tesko je to omladini shvatiti koji su poceli navijati za barcelonu od kada je messi tu.
-
- Kontakt:
Ulazi u pozne godine, naravno da mu trenutna situacija ne prija, nije navikao da s klupe ceka priliku a sudeci po ponasanju Koemana, do daljnjeg to nece mijenjati.
Jednostavno gradi autoritet na Miralemu, i Puigu jos.
Jednostavno gradi autoritet na Miralemu, i Puigu jos.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema Samso pojma šta priča.Pitagora je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:31Zar nisu bili prvaci Europe 2006. s Ronaldinhom, Decom i drustvom?Maestro je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:19Da je samo zuta ubleha. Pa kompletna ekipa je k.arina. Ebiga zivili su od messija. Messi istrosen i barcelona se vraca opet tamo gdje je bila prije messija. A znamo svi sta su oni bili prije messija, dobra ekipa ali nikada sami vrh kao real, bayern itd. Tesko je to omladini shvatiti koji su poceli navijati za barcelonu od kada je messi tu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa igrao je on tu isto. Povrijedio se onda jednom koliko me sjecanje sluzi, ali uglavnom bio je tu. Naravno da nije tad imao utjecaj na osvojenu LS kao na ove sto su poslije osvojene.Pitagora je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:31Zar nisu bili prvaci Europe 2006. s Ronaldinhom, Decom i drustvom?Maestro je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:19Da je samo zuta ubleha. Pa kompletna ekipa je k.arina. Ebiga zivili su od messija. Messi istrosen i barcelona se vraca opet tamo gdje je bila prije messija. A znamo svi sta su oni bili prije messija, dobra ekipa ali nikada sami vrh kao real, bayern itd. Tesko je to omladini shvatiti koji su poceli navijati za barcelonu od kada je messi tu.
Ali i dalje je to naspram reala, bayerna itd manji klub.
Sta se javlja ovaj katalonski ker boixos? Izgleda jos posljedice od k.aranja koje su kobasicari sproveli na kataloncima.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Treba li reci da je Pjanic starter na nezgodnom gostovanju i da ce izgubiti?!
Hajde Mire , daj išta...vrijeme je 

Barcelona sa cudnom formacijom mislim da ce mu i odgovorati u Juventusu je znao igrati ovo 5-3-2 ili 3-5-2 kako hocete.Mozda zbog toga i jeste u pocetnoj postavi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde, vrijeme je za kakvu lijepu asistenciju barem.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma pišat ga, u klubu manji od makovog zrna u reprezentaciji mahala i birtijanje sa kolegama. 0 od profesionalca.
Nek Kumana instagramiše, pa da vidimo gdje bi završio.
Nek Kumana instagramiše, pa da vidimo gdje bi završio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Eto igra nam pjanke, ako ko hoce da gleda mogu dati iptv na 24h pa gledajte, ko nema neka se privantno javi.
Pase mu ova formacija
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bez greške za sad. Još da nekad napravi neki rizičan pas rodio bih se. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ma nema greske u nijednom pasuu ... mozda bi trebo i ponekad napred krenut
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa imao je 5,6 konkretnih pasova na vrh 16...to se od njega i trazi.
To je to.Maestro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.