FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 22 dec 2020, 14:30

svrakino1921 je napisao/la:
22 dec 2020, 11:29
Brkooo je napisao/la:
22 dec 2020, 11:20
@Sudo, Moras shvatiti i ti kao i ostali da promjena statuta i dolazak kvalitetnih ljudi znaci vjerovatno i kraj za parazite i mahalce koji su trenutno u svim porama kluba. Nece npr. investitor godinama gurati covjeka poput Alihodzica sa pozicije na poziciju i za tako nesto mu davati i finu platu a realno on nije sposoban ni za jednu poziciju..

Nece investitor i bilo ko normalan ako udje u klub trpiti ovakvu mahalsku administraciju i konstantno curenje informacija iz kluba, nego ce dovesti profesionalce.

Nece investitor ili bilo ko normalan ako udje u klub trpiti ovakve clanove skupstine, ulazak investitora ili sposobnih ljudi bi znacilo da vise ne bi bilo ublehasa koji samo znaju da pametuju po kaficima i kafanama a u klub ne znaju ni 10 KM da unesu, da ne spominjem sad op, Joldica i sve ostalo..

Zbog toga su mnogi koji su trenutno u klubu protiv Vukotica i protiv bilo kakvog normalnog sistema jer njima sistem ne odgovara, njima odgovara trenutno stanje..
Za ovu mahalsku administraciju si u pravu 100%
O nama svi sve znaju
Kad neko prdne u prostorijama kluba
Odmah cijeli grad zna za to
Znao je i prije isto tako. Sve dok se u ugovr ne napise da su informacije o klubu tajna i da se ne iznose vani to ce se desavati.
I lafu kazu odmakli se od mahale.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 dec 2020, 14:37

Machak je napisao/la:
22 dec 2020, 14:20
voltron30 je napisao/la:
22 dec 2020, 14:09
Machak je napisao/la:
22 dec 2020, 13:28

Nije lud da se vraca u ovo beznađe i besparicu, sem toga dobro znate u kakvoj nam je situaciji klub. To sto se pojdini jos loze da neko dolazi radi Zelje pa makar isiti bio u kantonalnoj ligi taj je posebno ogranicen i glup.
Ti si care mjerna jedinica za glupost.
Dobro vi pametni lozite se da ce dolaziti igraci radi Amara pa onda Zelje, a evo nas tu smo gdje smo samo i iskljucivo radi jednog koji se pita za sve.

A to sto klub nema cvonka i sto cemo se patiti u novoj godini to je kriv neko Covid i neko drugi.
Upravo to sto pises dokazuje ono sta sam napisao gore. Jednostavno si ogranicen, ne kontas, ne moze ti se objasniti, a imas neki nagon da pises, da se osjetis vaznim.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 14:46

Dejan1921 je napisao/la:
22 dec 2020, 13:15
delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 13:03
Imenom i prezimenom ovdje objaviti imena skupstinara koji su protiv Vedrana odndosno napretka kluba,pa da lincujemo takve jer druge izgleda i nema.

Brko je to fino docarao ,mnogim lesinarima ovo stanje ovako kako i jeste najvise odgovara,to je i problem jer se u oviom periodu i najvise moze hapiti.
Ja se za početak nadam da je ovo istina i da ćemo Vedrana Vukotića vidjeti na Skupštini kluba sa svojim planom i vizijom razvoja. I ako se to desi a ljudi koji tamo sjede i vegetiraju ne podrže to, onda iskreno nema druge osim javnog linča.
Istina je da ima volju ali je takodjer istina da je miniran od strane skupstianara.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 dec 2020, 14:50

Ovo nam je četvrti rebuilding kluba u posljednjih 5-6 godina. Prvo sa Gredićem, pa sa Misketom, pa sa Selimovićem pa sad evo ćemo vidjet ko će novi biti. Fazon je što svako 2 godine moramo sve ispočetka početi i to je jako neozbiljno. Dakle svako malo su turbulencije, a ne znam da je iko u ligi ovoliko puta u okviru od nekih 5 godina više puta se probao restartovat. Ovaj četvrti put više nemamo prava na grešku, pogotovo jer konkurencija u ligi je sve jača i jača.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 14:52

braco je napisao/la:
22 dec 2020, 14:50
Ovo nam je četvrti rebuilding kluba u posljednjih 5-6 godina. Prvo sa Gredićem, pa sa Misketom, pa sa Selimovićem pa sad evo ćemo vidjet ko će novi biti. Fazon je što svako 2 godine moramo sve ispočetka početi i to je jako neozbiljno. Dakle svako malo su turbulencije, a ne znam da je iko u ligi ovoliko puta u okviru od nekih 5 godina više puta se probao restartovat. Ovaj četvrti put više nemamo prava na grešku, pogotovo jer konkurencija u ligi je sve jača i jača.
Ma nema bracuka moj dobri redubildinga bez love,ovaj put ako ne izmjenimo statut kako treba i dolikuje modernom fudbalu,bojim se da ce nam naredna prilika biti tek u nekom nizem rangu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 22 dec 2020, 14:52

delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 14:46
Dejan1921 je napisao/la:
22 dec 2020, 13:15
delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 13:03
Imenom i prezimenom ovdje objaviti imena skupstinara koji su protiv Vedrana odndosno napretka kluba,pa da lincujemo takve jer druge izgleda i nema.

Brko je to fino docarao ,mnogim lesinarima ovo stanje ovako kako i jeste najvise odgovara,to je i problem jer se u oviom periodu i najvise moze hapiti.
Ja se za početak nadam da je ovo istina i da ćemo Vedrana Vukotića vidjeti na Skupštini kluba sa svojim planom i vizijom razvoja. I ako se to desi a ljudi koji tamo sjede i vegetiraju ne podrže to, onda iskreno nema druge osim javnog linča.
Istina je da ima volju ali je takodjer istina da je miniran od strane skupstianara.
Većina je za njega.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 dec 2020, 14:55

Molite vi boga da ne izaberu Amara za selektora

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 dec 2020, 14:55

Skupština ne minira Vedrana već ideju o prodaji pomoćnog. 99% ljudi je izričito za Vedrana.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 dec 2020, 14:56

delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 14:52
braco je napisao/la:
Ma nema bracuka moj dobri redubildinga bez love,ovaj put ako ne izmjenimo statut kako treba i dolikuje modernom fudbalu,bojim se da ce nam naredna prilika biti tek u nekom nizem rangu.
Ako si čitao jučer izjave od Vedrana koje sam postavio, vidio si da Vedranova priča ide u tom pravcu. Biće to dobro.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 14:57

Vecina jeste ali onih par sto miniraju su problem,o tome pricam,nisam se fino izjasnio :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2020, 14:59

delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 14:57
Vecina jeste ali onih par sto miniraju su problem,o tome pricam,nisam se fino izjasnio :D
Ako je vecina za ti ostali su nebitni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 15:02

braco je napisao/la:
22 dec 2020, 14:56
delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 14:52
braco je napisao/la:
Ako si čitao jučer izjave od Vedrana koje sam postavio, vidio si da Vedranova priča ide u tom pravcu. Biće to dobro.
Vjeruj samo njega vidim kao izlaz iz tunela,do toga je doslo stvarno i dogorilo da jedino u njemu i vidim neki spas..

Znam bacim ja sa njim nekad spiku na fb i znam njegove stavove :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 dec 2020, 15:11

Ja sam jučer to pisao a vidim i dela ima slično mišljenje, ovo nam je zadnja šansa da nešto preokrenemo kao klub koji je i dalje u vrhu i u borbi za Evropu. Sljedeći presjek bi bio iz nižeg ranga ili iz situacije gdje se borimo za opstanak.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 dec 2020, 15:26

Uozbiljite se ljudi pa koga jos boli taki za Željom osim navijaca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 15:27

Dejan1921 je napisao/la:
22 dec 2020, 15:11
Ja sam jučer to pisao a vidim i dela ima slično mišljenje, ovo nam je zadnja šansa da nešto preokrenemo kao klub koji je i dalje u vrhu i u borbi za Evropu. Sljedeći presjek bi bio iz nižeg ranga ili iz situacije gdje se borimo za opstanak.
Ma ono sto najvise covjeku zasmeta i sto ga najvise boli je cinjenica da je ovaj klub prepun potencijala,od historije,navijaca,stadiona,nekretnina i mi opet ne znamo pa ne znamo...to je za ubiti se bgm
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 dec 2020, 15:37

delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 15:27
Dejan1921 je napisao/la:
Ma ono sto najvise covjeku zasmeta i sto ga najvise boli je cinjenica da je ovaj klub prepun potencijala,od historije,navijaca,stadiona,nekretnina i mi opet ne znamo pa ne znamo...to je za ubiti se bgm
Tuga dela moj...neko napisa danas za naš sajt i kako ništa nije uredjeno. Odem maloprije kad fakat. Nisam mogo vjerovati. Stoje slike igrača u umbro dresovima, ovogodišnjih igrača i nema. Ja da sam na mjestu Macrona penale bi nam lupio strašne.
O ostalim stvarima da ne govorim...užas.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 dec 2020, 15:43

Dejan1921 je napisao/la:
22 dec 2020, 15:37
delinjo je napisao/la:
22 dec 2020, 15:27
Dejan1921 je napisao/la:
Tuga dela moj...neko napisa danas za naš sajt i kako ništa nije uredjeno. Odem maloprije kad fakat. Nisam mogo vjerovati. Stoje slike igrača u umbro dresovima, ovogodišnjih igrača i nema. Ja da sam na mjestu Macrona penale bi nam lupio strašne.
O ostalim stvarima da ne govorim...užas.
Ma zato sto klub tako fukcionise,**** ga ti nikome ne moras odgovarati,cak mozes i pokrasti i opuhati i nemas kome odgovarati,nadam se da ce nekad biti gazda i to sa kandzijom da rastjera sve ove uhljepe...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 dec 2020, 16:08

Ali Krpić i Graovac će biti u istom klubu, što znači cojones level svlačionice je beskonačan :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2020, 16:53

slika
slika

Novi salovi u Fan Shopu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 dec 2020, 16:56

vedrana sam prizivao i prizivam na mjesto predsjednika ili direktora, jos od trenutka kada je uprava na celu sa senadom dala ostavku.

taj vedranov plan, o kojem se uveliko prica, mogu podrzati tek kada vidim o cemu se tacno radi. tacnije, sta nam donosi, na koji nacin se misli sprovesti, koliko trazi vremena, ko je i na koji nacin ukljucen u realizaciju, sta su, eventualne, negativne pojave i posljedice...

smatrao bih se neozbiljnim kada bih, naslijepo, dao bezrezervnu podrsku necemu u sto nisam nikako upucen.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 21 gost.