SMR187 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 01:05
Man United and Liverpool to battle for Leeds United star Raphinha
Ko je bolji izbor, on ili Sancho?
Sancho je statisticki puno produktivniji igrac ali uvijek ima ono pitanje Bundes/EPL

jer smo vec ne jednom nego 2 puta prosli lose s tim statisticki napucanim igracima iz Bundesa(Kagawa, Miki) ko kaze da nece biti i treci put po cemu se Sancho razlikuje u igri i ovo sto radi trenutno u Dortmundu od onog sto je radio Kagawa ili Miki
A i iskreno ne sviđa mi se njegov karakter i ponasanje baca mi na novog Lingarda
Sto se tice Raphinhe iskreno ne znam kakvi su mu kvaliteti ono gledao sam Leeds par puta ove sezone ali nisam obracao posebnu paznju na njega tako da ne bih znao jedino znam da je igrao s Brunom u Sportingu pa je i to mozda znak jer tu nema greske kad je United/Sporting u pitanju

ali citam da ga mnogi hvale i s obzirom da je vec u EPL i da bi vjerovatno bio puno jeftiniji zasto da ne pogotovo ako bi skupi transfer Sancha doveo do toga da druge pozicije trpe i da se dovodi škart jer se vecina para potrosila na jednog igrača onda ne vidim poentu tog transfera osim s marketinske strane
Moje neko misljenje je da ce 99% dovesti Sancha jer je on ocito velika zelja Olea i jedino da se opet nesto sjebe kao i proslo ljeto pa da se okrenu drugim opcijama a mislim da je Raphinha upravo to ono igrac u rezervi za svaki slucaj
A ako je Raphinha ovakav kako @Poligon pise o njemu onda definitivno bih vise volio njega jer to je ono sto ovoj ekipi fali igrac koji ce da radi za ekipu igrac koji ce se drzati svoje pozicije i za kojeg necemo imati pitanja "koja je njegova najbolja pozicija" ili "trebao bi Ole da proba nesto drugo s njim" i sl sranja jer dosta mi je vise Rashforda Martiala i sl igraca a to mislim i za Sancha jer i on mi vise baca na nekog igraca koji nije klasicno krilo nego neka mjesavina krila 10tke itd itd jer ga i treneri u Dortmundu sele s pozicije na poziciju a to je zadnje sto treba ovom klubu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona