FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 21 dec 2020, 16:31

HeraklitMracni je napisao/la:
21 dec 2020, 16:13
SudoHusika je napisao/la:
21 dec 2020, 16:08
Ma nema odustajanja ba ljudi, nama trebaju 2,3 igrača. Imaš i 2 derbija - izvoli dokažite se pičići. Znamo da su šanse jako male ali se ekipa treba boriti do kraja bez obzira na sve. Neka oni igraju a neka se uprava uhvati posla i neka u miru popravljaju odnosno unaprijeđuju uređenje kluba.
Sudo jel to vama tako bitna ta prva pozicija pa ako budete drugi sve se raspada ?

Željo je ekipa koja se uvijek nastoji boriti za najviše plasmane tako da ne vidim razlog zašto bi sada odustajali. Druga je priča imamo li mi adekvatan kadar za to trenutno.
Željezničar za život cijeli!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 21 dec 2020, 16:36

Nastrojeni je napisao/la:
21 dec 2020, 16:13
SudoHusika je napisao/la:
21 dec 2020, 16:08
Ma nema odustajanja ba ljudi, nama trebaju 2,3 igrača. Imaš i 2 derbija - izvoli dokažite se pičići. Znamo da su šanse jako male ali se ekipa treba boriti do kraja bez obzira na sve. Neka oni igraju a neka se uprava uhvati posla i neka u miru popravljaju odnosno unaprijeđuju uređenje kluba.
Neka pusti.
Smiješno mi je da se neko predaje. Dužni su nam pokazati malo više kvaliteta i žara i šta sve ne - izvolite, borite se i prestanite se kući brukati na proljeće pa da vidimo dokle ćemo dobaciti. Pričam isključivo o ekipi i mnogobrojnom stručnom štabu koji 2 godine ne može da nađe uzroke loših rezultata na Grbavici. A glavešine neka rade ono što se raditi mora i neka pokušaju ojačati UO, NO i sve ostalo. Moju podršku će imati ko god da se uhvati u koštac sa problemima u ovaj težak vakat kao što sam i podržavao rahmetli Džubura koji se jedini odazvao klubu u ovo teško vrijeme. Možda nije bio najbolji predsjednik, ali je bio tu. Nije spalio dokumente i ufatio se noge na prvoj prepreci.

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 21 dec 2020, 16:38

Drago mi je da svi podržavate Vedrana i njegov sistem jer je to garant stabilnom klubu. Ali me zanima kakvo će vam biti mišljenje ukoliko se u Vedranovim kombinacijama pojavi i Senad Misimovic? Konkretno sto znam da ce sistem koji zagovara Vukotic biti prvo ponuđen svim bivšim predsjednicima pa tako postoji teoretska mogućnost da će taj sistem prihvatiti i Misimovic, Osim ima važeći ugovor tako da im je raditi zajedno. Također, postoji mogućnost da Osim preuzme reprezentaciju. Uglavnom zanima me razmišljanje ljudi vezano za Misimovica i da li mu se mogu oprostiti neki događaji iz prošlosti zarad bolje budućnosti.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 16:51

NAPADAJ je napisao/la:
21 dec 2020, 16:38
Drago mi je da svi podržavate Vedrana i njegov sistem jer je to garant stabilnom klubu. Ali me zanima kakvo će vam biti mišljenje ukoliko se u Vedranovim kombinacijama pojavi i Senad Misimovic? Konkretno sto znam da ce sistem koji zagovara Vukotic biti prvo ponuđen svim bivšim predsjednicima pa tako postoji teoretska mogućnost da će taj sistem prihvatiti i Misimovic, Osim ima važeći ugovor tako da im je raditi zajedno. Također, postoji mogućnost da Osim preuzme reprezentaciju. Uglavnom zanima me razmišljanje ljudi vezano za Misimovica i da li mu se mogu oprostiti neki događaji iz prošlosti zarad bolje budućnosti.
Koliko znam od povratka Misketa nema ništa, ako se nije šta u međuvremenu promjenilo.

Od Amara za selektora nema navodno ništa jer razgovor sa Emirom i Zvjezdanom je bio neozbiljan u smislu da je više bilo neko ugodno ćaskanje. Bar prema natpisima medija.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 dec 2020, 17:00

Joj Husike koga briga predajem l ise ja nego picke na terenu ,te picke na terenu su se predale ima 5 kola pobogu,eto ja trebam piskarati da se ne predajem haha :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 21 dec 2020, 17:02

Ja se titule još nisam odrekao. 5etari su odigrali sezonu iz snova i sumnjam da je mogu ponoviti. Na proljeće dolaze nama i idu Širokom, a dolazi im zrinjski. A onda ostaje još 11 kola gdje ima igrati još svak sa svakim.
Trebamo sebe gledati i nadati se najboljem. Ako ovo sa Vedranom i co upali možemo biti samo na dobitku.
Mada poučen iskustvom treba prvo skočiti pa reci hop. Sve u svemu naše je da čekamo.

P.s. predstavnici navijača su dali bezrezervnu podršku Vedranu
moSa ljoŽe

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 dec 2020, 17:10

KANA je napisao/la:
21 dec 2020, 15:17
bhsport je napisao/la:
21 dec 2020, 15:11
Vukotic Vedran!!!
tacno tako bruda :opaopa: makar nam trebalo 7 godina ali cemo napraviti klub ovako nikad necemo
Samo on, istinski Zeljo, njemu je klub na prvom mjestu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 17:24

lijevapolutka je napisao/la:
21 dec 2020, 17:02
Ja se titule još nisam odrekao. 5etari su odigrali sezonu iz snova i sumnjam da je mogu ponoviti. Na proljeće dolaze nama i idu Širokom, a dolazi im zrinjski. A onda ostaje još 11 kola gdje ima igrati još svak sa svakim.
Trebamo sebe gledati i nadati se najboljem. Ako ovo sa Vedranom i co upali možemo biti samo na dobitku.
Mada poučen iskustvom treba prvo skočiti pa reci hop. Sve u svemu naše je da čekamo.

Ma vidi, titule se navijački neću ni ja odreći pa makar ostali s 11 juniora za drugu polusezonu. Ali realno šanse su baš minimalne. Ne samo jer nam glavni konkurent ima bolje finansije i igrače i na kraju bodovnu razliku već me najviše samih nas strah. Istina da pitari imaju imaju yeben raspored i 2 derbija s nama ali mi sami sebi najveći neprijatelji s konstantnim kiksevima protiv slabijih ekipa tako da kao što reko strah me nas, a ne konkurenata.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 21 dec 2020, 17:25

dejavu je napisao/la:
21 dec 2020, 16:29
zar je Asim Zec kod nas uopste?
:damn:
Najbolje od krila sto imamo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 dec 2020, 17:26

NAPADAJ je napisao/la:
Sto se mene tiče nek preskoči, ne dolazi na tekme svakako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 21 dec 2020, 17:30

NAPADAJ je napisao/la:
Sumnjam da ce se,ako se Vedran prihvati funkcije,Misimovic pojaviti u bilo kakvoj Vedranovoj kombinaciji.Što se mene tice Vedran kao neko ko voli Zelju,neko ko ima viziju kako pomoci Zelji,neko kome navijaci vjeruju mora imati odriješene ruke i po svom nahodjenju dovesti svakog onog ko moze i hoce pomoci Zelji a samim tim i Senada Misimovica.Svi koji rade i griješe pa tako i Senad i grešaka je bilo ali je bilo i puno dobrih stvari i nemamo mi šta njemu opraštati,prije mozda pitati njega da on nama oprosti.Ja vjerujem Vedranu,bio bih jako sretan da se vrati i moju podršku u svakom smislu ce imati a u prici sa dosta raje vidim i podršku ogromne vecine raje.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 dec 2020, 17:32

Što se titule tiče, prva utakmica na proljeće će nam sve reći, ako uzmemo pitare, svi se vraćamo u euforiju da možemo osvojiti titulu...

Povedi nas Vedrane Vukotiću!
Što se tiče ovih bivših garnitura, svi koji mogu pomoći i žele da pomognu Želji su dobrodošli!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 21 dec 2020, 17:33

braco je napisao/la:
21 dec 2020, 17:24

Ma vidi, titule se navijački neću ni ja odreći pa makar ostali s 11 juniora za drugu polusezonu. Ali realno šanse su baš minimalne. Ne samo jer nam glavni konkurent ima bolje finansije i igrače i na kraju bodovnu razliku već me najviše samih nas strah. Istina da pitari imaju imaju yeben raspored i 2 derbija s nama ali mi sami sebi najveći neprijatelji s konstantnim kiksevima protiv slabijih ekipa tako da kao što reko strah me nas, a ne konkurenata.
Zato i kažem sve je do nas, tj naših pulena.
moSa ljoŽe

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 21 dec 2020, 17:34

Također sam mišljenja da je svaki uspješan i sposoban Željovac dobrodošao. Pod uslovom da se zna ko šta treba da radi a ne da se počnu svađati ko kakve tetke.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 21 dec 2020, 18:09

slika
Ukoliko je istina, svi MORAMO stati iza Vedrana!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 18:13

:thumbup:
Jedino ispravno, covjek je to zasluzio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 18:38

Admir74 je napisao/la:
21 dec 2020, 18:09
slika
Ukoliko je istina, svi MORAMO stati iza Vedrana!
Ja sam stao iza Vedrana, a vi?

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 18:43

braco je napisao/la:
21 dec 2020, 18:38
Ja sam stao iza Vedrana, a vi?

slika
Hahahahahaha :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 21 dec 2020, 18:47

A na osnovu cega treba da podrzimo Vedrana? Neki plan, nesto?

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 dec 2020, 19:09

NAPADAJ je napisao/la:

Misimovic, velika vecina bivsih predsjednika, Osim itd, ne znaju znacenje rijeci sistem. Kvalitetan sistem podrazumjeva profesionalan i jak klub u svim segmentima. Ovi gore nabrojani mogu ponuditi klub koji ce biti dobar u 1 segmentu, mogu ponuditi prezivljavanje od danas do sutra, a nemaju viziju sta ce biti prekosutra i uz to njihove pudlice i botovi ce ubjedjivati ljude da je to sistem i tako dodatno samo skrnaviti tu rijec. Tako se nekad mogao voditi klub. Danas su druga vremena.

Primjer tog drugog vremena je Vukotic. Obrazovan, sposoban covjek koji zna pravo znacenje rijeci "sistem", njegova vizija i ideja djeluje evropski. Jednostavno, njegovo ponasanje i prica, djeluju kao da je miljama daleko od mahalskog mentaliteta i vjerovatno u svojoj glavi ima plan o tome kako klub treba da izgleda i sad i za 5, 10, 20 godina itd. Ljudi poput Vedrana nam treba mnogo vise ako zelimo evropskog Zelju..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, MrkiMedo, TefalTava i 68 gostiju.