FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 21 dec 2020, 15:17

bhsport je napisao/la:
21 dec 2020, 15:11
Vukotic Vedran!!!
tacno tako bruda :opaopa: makar nam trebalo 7 godina ali cemo napraviti klub ovako nikad necemo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 15:31

SudoHusika je napisao/la:
21 dec 2020, 15:17
Ukoliko se ovo ostvari, kompletna uprava na čelu sa Vedranom će imati moju bezrezervnu podršku koliko god treba godina.
I moju. Otvoreno i iskreno neka izadju pred navijace sa planom i podrsku imaju. Znat cemo cilj i jos ako vidis kroz mjesec, dva da se to polahko ostvaruje niko nema pravo "a" reci, a ne sta vise. Vukotic je jedini koji bi imao podrsku koliko god da treba. Bukvalno bi nam donio mir koji nam treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 15:36

Da li ste za opciju da naprimjer ako dođu ponude za naše najbolje igrače sad na zimu tipa Ikić ili Štilić da se prihvate radi finansija kluba da se mogu obezbjediti osnovne stvari tipa plate i slično, popuniti ekipu mlađim igračima i eventualno nekim solidnim igračem sa strane da nije preskup? Uglavnom krenuti u finansijski oporavak kluba ili ostaviti trenutnu ekipu i dovesti još 3 pojačanja i ući možda i u suludu utrku za titulu, ali samim tim to je mač sa dvije oštrice pogotovo zbog te finansijske strane.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 15:41

Tu prvu. :D
Sanse za titulu nemamo, Evropa ne donosi neku aman zaman lovu, a i ovako neka ubleha poput doticnog nam moze blokirati licencu ako mu je cejf. Bespotrebno je sad ulagati u igracki kadar. Po mom misljenju primarna je organizacija za sada. Za koga god imamo ili cemo imati neku ponudu prihvatiti.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 dec 2020, 15:41

braco je napisao/la:
21 dec 2020, 15:36
Da li ste za opciju da naprimjer ako dođu ponude za naše najbolje igrače sad na zimu tipa Ikić ili Štilić da se prihvate radi finansija kluba da se mogu obezbjediti osnovne stvari tipa plate i slično, popuniti ekipu mlađim igračima i eventualno nekim solidnim igračem sa strane da nije preskup? Uglavnom krenuti u finansijski oporavak kluba ili ostaviti trenutnu ekipu i dovesti još 3 pojačanja i ući možda i u suludu utrku za titulu, ali samim tim to je mač sa dvije oštrice pogotovo zbog te finansijske strane.
Mi šansu za titulu nemamo. To je završena priča. Klub nam je u jako teškoj poziciji. Tako da ovo što i Ljozee, KANA i Husika govore, hajmo zdravu i dobru priču pa koliko god čekali. Nove egzibicije tipa zaduživanje za igrače bi nam samo ubrzale put ka totalnoj propasti.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 15:44

Da se razumijemo i ja sam za prvu opciju ako nam je već dogorilo, ali sam pitao pošto znam da ima onih koji još vjeruju u titulu i pisali da treba samo nekoliko pojačanja na zimu sad. Pa reko da čujemo i drugu stranu.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 dec 2020, 15:48

braco je napisao/la:
vjeruj bruda narednih 5 godina neka niko ne dodje ,da evropu ne izborimo ,samo daj da krenemo ispravnim putem.
Ja koliko znam ta dva igraca svakako nisu daleko od toga da ce otici a opet ima opcija da se ne krene pravim putem i toga se najvise bojim

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 dec 2020, 15:50

braco je napisao/la:
21 dec 2020, 15:44
Da se razumijemo i ja sam za prvu opciju ako nam je već dogorilo, ali sam pitao pošto znam da ima onih koji još vjeruju u titulu i pisali da treba samo nekoliko pojačanja na zimu sad. Pa reko da čujemo i drugu stranu.
Prvo, Sarajevo će sigurno dovesti nekoliko pojačanja i to puno boljih od nekih koji bi nama dostupni bili. Nama za titulu treba 7-8 igrača kvalitete Krpića koji bi mogli bez kiksa odraditi proljeće. To je potpuno nerealna stvar, zato hajmo mi lagano iz početka.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 15:52

KANA je napisao/la:
21 dec 2020, 15:48
braco je napisao/la:
vjeruj bruda narednih 5 godina neka niko ne dodje ,da evropu ne izborimo ,samo daj da krenemo ispravnim putem.
Ja koliko znam ta dva igraca svakako nisu daleko od toga da ce otici a opet ima opcija da se ne krene pravim putem i toga se najvise bojim
Štila Turska?
Dejan1921 je napisao/la:
21 dec 2020, 15:50
braco je napisao/la:
Prvo, Sarajevo će sigurno dovesti nekoliko pojačanja i to puno boljih od nekih koji bi nama dostupni bili. Nama za titulu treba 7-8 igrača kvalitete Krpića koji bi mogli bez kiksa odraditi proljeće. To je potpuno nerealna stvar, zato hajmo mi lagano iz početka.
Slažem se ali neće biti baš lagano sad ni rasteretit ekipu raskidima ugovora jer to nije vakat onaj od prije 10 godina kad nabiješ igrača nogom bez posljedica, sad su profi ugovori, sindikat fudbalera itd. Morali bi se teški pregovori oko toga vodit vjerovatno.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 21 dec 2020, 15:56

braco je napisao/la:
Eric
Sinisa Vrhovac Ikic Sehic
Durakovic Mesa
Gasal Bekric Mujezinovic
Juricic.
Pokusati prodati Lendru Stilu Boju Hajdara,najdeblje krilo lige zakucat na tribine.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 dec 2020, 15:58

lijevapolutka je napisao/la:
21 dec 2020, 11:02
zeljodogroba je napisao/la:
21 dec 2020, 10:39
Po onome sto se prica, naravno, mahalski, za sada tri covjeka ulaze u klub sto bi trebalo znatno popraviti stvari sa finansijskog aspekta. Jedan od te trojice je Vukotic za kojeg kazu da ulazi sa projektom i sponzorima.
Tako sam i ja čuo. Neku noć je sastanak bio i ako uđu prvo što će biti jeste izmirenje duga prema poreznoj i da se ne nadamo titulu u narede 2 - 3 godine. Borba za europu
Mislim da ni vas dvojca, a ni ljudi koji bi ovo predlozili, iskreno ne vjerujete u ovo sto sam boldirao. Totalni restart sto se tice organizacije, vracanje svih dugova, zdravi temelji itd, sve je to super u teoriji i to bi svako podrzao, a u praksi, navijaci bi mozda halalili jednu sezonu u kojoj bi imali ocajnu ekipu koja bi vodila tesku borbu za evropu, a vec u narednoj bi morali imati ekipu koja bi se borila za titulu i trofeje. Mislim da su svi svjesni ovoga i to je nesto sto je i logicno s obzirom na renome i tradiciju kluba..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 15:59

A sto, Braconi, raskidima kad za 6-7 mjeseci pola tima je slobodno s obzirom na ugovor? :D
Sad da niko ne produzi ispast ce ti da ispocetka sastavljas tim bez potrebe za raskidima. Ovo sad izguras sa ovim sto imas.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 dec 2020, 16:04

LjoZee je napisao/la:
21 dec 2020, 15:59
A sto, Braconi, raskidima kad za 6-7 mjeseci pola tima je slobodno s obzirom na ugovor? :D
Sad da niko ne produzi ispast ce ti da ispocetka sastavljas tim bez potrebe za raskidima. Ovo sad izguras sa ovim sto imas.
Zaboravio sam na istek ugovora.

Ovo su igrači kojim ističe ugovor da podsjetim:

- Erić
- Fejzić
- Ikić
- Miličević (istek posudbe)
- Šehić
- Stevanović
- Bojo
- Hajdarević
- Mujezinović
- Alispahić
- Bekrić
- Asim Zec
- Lendrić

Koga se sad od ovih na zimu riješiti?
Zadnja izmjena: braco, dana/u 21 dec 2020, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 dec 2020, 16:05

LjoZee je napisao/la:
21 dec 2020, 15:59
Taman tako. Za koga god ima ponuda sada na zimu, iskoristiti i uzeti neki novac, ostali će svakako na ljeto ostati bez ugovora. Ali najbitnije je postaviti zdrave temelje. Yebo sve ostalo. To je ključ ove zime.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 21 dec 2020, 16:08

Ma nema odustajanja ba ljudi, nama trebaju 2,3 igrača. Imaš i 2 derbija - izvoli dokažite se pičići. Znamo da su šanse jako male ali se ekipa treba boriti do kraja bez obzira na sve. Neka oni igraju a neka se uprava uhvati posla i neka u miru popravljaju odnosno unaprijeđuju uređenje kluba.
Željezničar za život cijeli!

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 21 dec 2020, 16:13

21 dec 2020, 16:08
Ma nema odustajanja ba ljudi, nama trebaju 2,3 igrača. Imaš i 2 derbija - izvoli dokažite se pičići. Znamo da su šanse jako male ali se ekipa treba boriti do kraja bez obzira na sve. Neka oni igraju a neka se uprava uhvati posla i neka u miru popravljaju odnosno unaprijeđuju uređenje kluba.
Neka pusti.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 dec 2020, 16:13

21 dec 2020, 16:08
Sudo jel to vama tako bitna ta prva pozicija pa ako budete drugi sve se raspada ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 dec 2020, 16:17

braco je napisao/la:
21 dec 2020, 16:04
- Asim Zec
- Lendrić

Koga se sad od ovih na zimu riješiti?
Slucajno se poklopilo da su ova dvojica jedan ispod drugog i eto biram njih :D

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 21 dec 2020, 16:29

zar je Asim Zec kod nas uopste?
:damn:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 dec 2020, 16:30

LjoZee je napisao/la:
21 dec 2020, 15:31
21 dec 2020, 15:17
Ukoliko se ovo ostvari, kompletna uprava na čelu sa Vedranom će imati moju bezrezervnu podršku koliko god treba godina.
I moju. Otvoreno i iskreno neka izadju pred navijace sa planom i podrsku imaju. Znat cemo cilj i jos ako vidis kroz mjesec, dva da se to polahko ostvaruje niko nema pravo "a" reci, a ne sta vise. Vukotic je jedini koji bi imao podrsku koliko god da treba. Bukvalno bi nam donio mir koji nam treba.
Slicno sam i ja skoro pisao. Ali da kazu, idemo u neke projekte da pokusamo smirit situaciju, jbg trebali bi nekim potezom (potezima) odma pokazat da ta prica ima smisla. Bolje to nego sprdat se, govorit brr bilo nam zima pa se i sad sledismo.
Po meni je bitan faktor svega toga da Amar brine o igrama ekipe i da ima kome i treba nekom odgovarat za igru. U tom nekom periodu stabilizacije bar da nas krupa ne trpa te da nakon imamo igraca od 20-21-22 godine koji ce bit neki faktor u ekipi.
Ovon trenutnoj ekipi su asim i lendric totalno nebitni, zalosni pogotovo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno i 37 gostiju.