Zato jer nece javno da kaze Pitar sam i vraticeno Kosevo onima kojima pripada od nastanka al bice to ok
PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Demba možeš li molim te prestati odgovarati ovim retardima, bar kada su u pitanju ove političke gluposti koje baljezgaju?
pa on je poceo i na drugoj temi o politici koliko sam primjetio, vidiš da je postavio sliku a postoji ista slika gdje Koldzo na sred stadiona prije par mjeseci kad je prikljucio Zelju na drzavnu sisu pa mu se ovi odužili
Ma kada udjes u raspravu sa dezurnim pitarima tu nema kraja, oni su u stanju dokazivati da je kaliteta zraka u Sarajevu bolja nego u Mostaru.
Sa vama uglavnom nema rasprave pocnu uvrede od psovanja majki,familije pa se prebacite na privatne gdje psujete djecu,zene,sestre i poslije blokiraju poruke kad se pozovu da mangupi to u oci kazu jbga razlika u mentalitetu
Velež izašao na saffovoj stranici??
Pa Zrinjski je za njih apolitičan klub!

Pa Zrinjski je za njih apolitičan klub!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JohnKeynes97
- Kontakt:
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/191010158DembaBa21 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 10:37Sitan ovaj materijal u nas, u vas to ide odma preko citavog stadionaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 10:29Kad dodje direktiva iz centrale, nema tu hocu necu, nego materijal u ruke i slikaj. Inace odose pare za finansiranje kluba![]()
![]()
![]()
https://saff.ba/fudbaleri-veleza-dali-p ... za-mostar/
PSPHM
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Mi dezurni a ljudi kad god ih spomenes odmah odgovaraju, nebitno koliko je h
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Novi generalni sponzor našeg Veleža Rijaset Islamske zajednice BiH! Izašli na saffu! Hahahahahahahaha! 
@Osma, svaki portal u BiH ima veze s politikom, osim par ovih sportskih. Taj konkretno je glasilo Veležove nove stranke..

@Osma, svaki portal u BiH ima veze s politikom, osim par ovih sportskih. Taj konkretno je glasilo Veležove nove stranke..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Sad kad se napise SDA prcija ne zna se je l se misli na Zelja ili Veleza
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 21 dec 2020, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
s takvim pravopisom i gramatikom, pravo je cudo da mozes mislit i razmisljatfeniksptica je napisao/la: ↑21 dec 2020, 12:21Sad kad se napise SDA prcija ne zna s eje l se misli na Zelja ili Veleza
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
haha
- feniksptica
- Kontakt:
Da greska, opet priznam kad napravim. Ali ne mijenja cinjenicu da ste politicka prcija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel im ovo hdz opet uzeo titulu
-
- Kontakt:
Zasto? Svi smo ndividualno glasali za koga smo htjeli, niko nam nije nista obecao, nit smo glasali za neki stranku ili koaliciju koja je u centru svoje kampanje imala FK Velez. Bas, sem ovog jeftinog pokusaja ovog ljakana koji je prosao medju rajom bas onako kako je trebao proci a ne kako je ljakse zamislio, niko ni ne spomenu Velez u kampanji.feniksptica je napisao/la: ↑21 dec 2020, 12:26Da greska, opet priznam kad napravim. Ali ne mijenja cinjenicu da ste politicka prcija
Dok recimo, u Sarajevu, volio bih da mi odgovoris zasto je Mandic pobijedio Ajnadzica? Je li to da bi odredjeni fudbalski kolektiv izvukao korist ili?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 21 dec 2020, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mi smo raja iz Mostaaaaara, sve nas isti saf spaaaja! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Ma pojma nemam haha doso na prepucavanja da se prepucavamo. Ja sam svoje misljenje iznio da nemam nista protiv ako od politike neki klub hajtue nesto al da to nisu plate ko Zeljkan.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 dec 2020, 12:33Zasto? Svi smo ndividualno glasali za koga smo htjeli, niko nam nije nista obecao, nit smo glasali za neki stranku ili koaliciju koja je u centru svoje kampanje imala FK Velez. Bas, sem ovog jeftinog pokusaja ovog ljakana koji je prosao medju rajom bas onako kako je trebao proci a ne kako je ljakse zamislio, niko ni ne spomenu Velez u kampanji.feniksptica je napisao/la: ↑21 dec 2020, 12:26Da greska, opet priznam kad napravim. Ali ne mijenja cinjenicu da ste politicka prcija
Dok recimo, u Sarajevu, volio bih da mi odgovoris zasto je Mandic pobijedio Ajnadzica? Je li to da bi odredjeni fudbalski kolektiv izvukao korist ili?
Sda prcije i teren ce vam zeleni dati..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tacno te mozak zaboli dok citas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.