NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Love is in the air.

Izlazit hahahhah
Kako malo fali do premijer lige 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Varate se drugovi ima jedan danas
Jedan završen imamo drugog možda sutra
- legenda reala
- Kontakt:
Koga ste doveli, hocete li to u PL
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za sada Rastoka,spominje se Vidović,Aletić
A za PL ćemo vidjeti treba se dosta stvari rijesiti ali kako momci rade ništa nije nemoguće
Najveći problem je infrastruktura kao i kod ostalih kandidata Rudar,Vis,Posušje
mosa lošmi stićko tit-ula!
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da vama i Posusju najmanje treba sto se tice infrastrukture od svih klubova iz vrha, sto se tice igrackog kvaliteta sve je u pet deka i presudna stvar za ulazak ce na kraju biti ta infrastruktura i kolko opstine mogu uraditi na tom polju, jer klubovi tu ne mogu nista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Boga mi, gledam pojacanja u Kosovi.. jos ova potencijalna sto se spominju.. Imaju ekipu beton, prije da je u 5 kila razlikalegenda reala je napisao/la: ↑20 dec 2020, 22:45Mislim da vama i Posusju najmanje treba sto se tice infrastrukture od svih klubova iz vrha, sto se tice igrackog kvaliteta sve je u pet deka i presudna stvar za ulazak ce na kraju biti ta infrastruktura i kolko opstine mogu uraditi na tom polju, jer klubovi tu ne mogu nista

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Simbau ekipa kao one godine naša s Misanom, Mekicem, Savicem J drugima a ko će ljudi tu trčati, on misli prekucat ligu???
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Prati li se situacija sa Jovom Lukićem? Mogao bi napraviti transfer u inostranstvu i donijeti Zvijezdi nešto keša.
- ASD
- Kontakt:
On će otići za dobre pare, Zvijezdi pripada dio iz fonda solidarnosti.
Pl je velika avantura u ovim vremenima, bolje stabilizacija kluba do bolji vremena
Đe zapese ti igraci? Treba pokusat uc i onda su oni odradili svoje. A o daljem nek razmislja nacelnik i gradska uprava a na kraju i citav grad.
Ako nikog nije stid da se izbori ulazak a da ligu ne igras onda i ne zasluzujemo bolje.
Jer realno ovo ce bit jedna od laksih sezona za uci u PL.
Ako nikog nije stid da se izbori ulazak a da ligu ne igras onda i ne zasluzujemo bolje.
Nadji combe ti jedan milion da se pokusa uc ako neudjemo jbg halali hehehe, tebi je glavna finta da prvi saznaš koji ce igrač doc, a koji ce otic.combe je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:54Đe zapese ti igraci? Treba pokusat uc i onda su oni odradili svoje. A o daljem nek razmislja nacelnik i gradska uprava a na kraju i citav grad.
Moras malo ukljucit mozak. Gdje sam spomenuo da se treba potrosit milion da se ude?!?
Samo sam rekao da treba pokusat iskotistit priliku u koliko se ukaze. A nakon toga ako se ispuni cilj nek drugi razmisljaju.
Prvo procitas, ukljucis možđane pa onda udaras kontru.
Samo sam rekao da treba pokusat iskotistit priliku u koliko se ukaze. A nakon toga ako se ispuni cilj nek drugi razmisljaju.
Prvo procitas, ukljucis možđane pa onda udaras kontru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.