znam drug nisam ja ni mislio na tebebabino je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:49ja sam se samo malo zayebavao:-)Chapman1886 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 11:44Sa druge strane imamo begovića koji u Championshipu izluđuje napadače i vodi kkub nazad u PL,ligu u kojoj ibrahim može igrati samo na fifi!
Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Samo Sloboda | COYG
- ASD
- Kontakt:
Šehić je naš najbolji igrač kada su nastupi za repku u pitanju.
jeste, jeste:-)
odmah uz njega cimirot, sanicanin i hodzic:-)
odmah uz njega cimirot, sanicanin i hodzic:-)
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Krampa nista neocekivano, golman koji ne prica i ne komanduje odbranom nema sta traziti u profi fudbalu. U Konyasporu mu cesto odbrana prigovara, kao i u reprezentaciji sto su radili Zukanovic i Kolasinac.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sta ti nije jasno? Cetvrti sesir sve govori.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije Sehic sam igrao jbg, realno u repci je korektno branio u 90% utakmica, i ja sam prvi za to da Begovic treba biti prvi golman jer je bolji jednostavno, ali ne treba ovog momka osudjivat jer brani u Turskoj ligi, ne desavaju mu se kiksevi cesto..
Definitivno si upravu!Wandelanoite je napisao/la: ↑13 dec 2020, 14:43Krampa nista neocekivano, golman koji ne prica i ne komanduje odbranom nema sta traziti u profi fudbalu. U Konyasporu mu cesto odbrana prigovara, kao i u reprezentaciji sto su radili Zukanovic i Kolasinac.
Bio sam medju onima koji su uvijek stavljali Begovica ispred Sehica.
Medjutim, Sehic je partijama u reprezentaciji vise nego opravdao ukazano povjerenje i zasluzeno bio JEDINICA, pogotovo dok Begović nije branio u klubu.
Sta ce biti u novim kvalifikacijama i ko ce stojati medju stativama, to nek novi selektor ocijeni na osnovu forme u klubu, treninga, kvaliteta, karaktera, liderstva itd. Dakle, mnogo je faktora koji uticu.
...
Na kraju cu malo na grub nacin napisati ono zbog cega sam se i odlucio na ovaj post:
Pisati protiv Sehica, kriviti ga i osporiti njegove partije u dresu reprezentacije moze samo IDIOT i neko ko samoga sebe laže, neko ko sebe i druge pokusava uvjeriti u nesto a i sam zna da nije tako. To je bolest, nista drugo.
Medjutim, Sehic je partijama u reprezentaciji vise nego opravdao ukazano povjerenje i zasluzeno bio JEDINICA, pogotovo dok Begović nije branio u klubu.
Sta ce biti u novim kvalifikacijama i ko ce stojati medju stativama, to nek novi selektor ocijeni na osnovu forme u klubu, treninga, kvaliteta, karaktera, liderstva itd. Dakle, mnogo je faktora koji uticu.
...
Na kraju cu malo na grub nacin napisati ono zbog cega sam se i odlucio na ovaj post:
Pisati protiv Sehica, kriviti ga i osporiti njegove partije u dresu reprezentacije moze samo IDIOT i neko ko samoga sebe laže, neko ko sebe i druge pokusava uvjeriti u nesto a i sam zna da nije tako. To je bolest, nista drugo.
Potpisujem sve što si napisao. Šehić je odličan primjer da naziv kluba ne mora biti mjerilo za nastupe u reprezentaciji..hurem je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:47Bio sam medju onima koji su uvijek stavljali Begovica ispred Sehica.
...
Volim te Bosno!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Navijac Arsenala se javlja hahahahahahaha
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Barbarez će se u startu suočiti sa snažnim pritiscima sa više strana da skine Šehića sa gola iako je za reprezentaciju bio najbolji igrač u skoro svakoj utakmici.
Po meni su on i Bega 1=1 koji god da je na golu dobro ce uraditi posao a opet je dobro što će jedan od njih biti na klupi tako da je to dobro pokriveno
Brko iz druge galaksije!
Ja sam nekako ubijedjen da ako Begovic bude zdrav i na ovakvom nivou, da ce biti ponovo broj 1 na golu i da niko Barbarezu nece "A" reci izuzev par forumasa i mozda par zeljinih novinara...bez obzira na odlicne partije Sehica u dresu reprezentacije.
Nema tog "pritiska" koji bi uticao na Barbareza ako ces ubaciti kvalitetnijeg pojedinca i lidera.
Hajd bar ovdje mogu @wandu spomenuti
Vrlo je vazno imati iza sebe golmana koji je autoritet, koji prica, usmjerava itd...pogotovo za ove mlade stopere. Sehic to nije, realno.
Nema tog "pritiska" koji bi uticao na Barbareza ako ces ubaciti kvalitetnijeg pojedinca i lidera.
Hajd bar ovdje mogu @wandu spomenuti
Vrlo je vazno imati iza sebe golmana koji je autoritet, koji prica, usmjerava itd...pogotovo za ove mlade stopere. Sehic to nije, realno.
Begović 5 kola za redom bez primljenog gola uz neke bravurozne odbrane,bio u timu mjeseca,nagrada za golmana mjesecahurem je napisao/la: ↑20 dec 2020, 22:50Ja sam nekako ubijedjen da ako Begovic bude zdrav i na ovakvom nivou, da ce biti ponovo broj 1 na golu i da niko Barbarezu nece "A" reci izuzev par forumasa i mozda par zeljinih novinara...bez obzira na odlicne partije Sehica u dresu reprezentacije.
Hajd bar ovdje mogu @wandu spomenuti![]()
Iskreno ako bude spreman i nastavi ovako 99% će biti opet broj 1 u repki
Brko iz druge galaksije!
Begovic je imao krizu jednu vrijeme kada je branio u Chelsea, a sada se vratio nakon što je uhljup Eddie Howe otišao. On je guro anti talenta Aaron Ramsdale kao prvog golmana isto sto su Jack Butland u Stoke City na kraju su obodvojca ispali iz EPL. Begovic je naš najbolji golman svi vremena. On je grešio isto što je branio fenomenalno i zasluzio da bude nova jedinica. Sehic je dobio šancu branio dva Liga Nacija i kvalifikacije za EP. Sad je na selektora koga da stavi na golu. Ja sam iskreno za Begovica jer je trenutno najbolji golman u Championship.
- Chapman1886
- Kontakt:
Eddi Howe bez kluba, Ramsdalea busi ko stigne u EPL! To dovoljno govori o ta dva kloca.Harise je napisao/la: ↑21 dec 2020, 11:53Begovic je imao krizu jednu vrijeme kada je branio u Chelsea, a sada se vratio nakon što je uhljup Eddie Howe otišao. On je guro anti talenta Aaron Ramsdale kao prvog golmana isto sto su Jack Butland u Stoke City na kraju su obodvojca ispali iz EPL. Begovic je naš najbolji golman svi vremena. On je grešio isto što je branio fenomenalno i zasluzio da bude nova jedinica. Sehic je dobio šancu branio dva Liga Nacija i kvalifikacije za EP. Sad je na selektora koga da stavi na golu. Ja sam iskreno za Begovica jer je trenutno najbolji golman u Championship.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov