Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
intenzitet je bio slab, a i nije nogu ostavio tako, vec ju je povukao dole sve do kopacke
to ga je spasilo crvenog kartona
to ga je spasilo crvenog kartona
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 dec 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čist crveni. Kao što napisah, Immobile je izbjegao to jer je kapiten a ima i neki kredibilitet u Serie A
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Za kakve glupsti daju crvene,i sviraju penale,poniste golove,ovo je crveni na kvadrat.
Chingi dragi ne trazi opravdanje za ovo,evo ne kontam zasto sluzi ovaj Var
milanisti se prepali, obzirom da im sljedece kolo stize lazio
bice dva komada od immobilea, ne brinite nista :kafa:
bice dva komada od immobilea, ne brinite nista :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Paa Milan bez pola tima je ozbiljnija ekipa od Lazia. Dobit ćete po ušima ko i par mjeseci, hehe
Dajte im gol u cetvrtoj sekundi, i cuvajte rezultat, i bice to ok 

Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 20 dec 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
vidjecemo, vecerasnji lazio mi je djelovao dobro, sto ide u prilog lazzarijevoj izjavi da su se igraci zapitali neke stvari i razgovarali o tome, no, milan ce biti jos jedan dobar test...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako vas Milan dobije bez bukvalno pola tima, onda nemoj da pišeš na forumu ništa za Lazio do proljeća 

- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Momci, podržimo brata u borbi za finale ove prestižne nagrade, zaslužio je i zadužio nas sve:
viewtopic.php?f=43&t=15590
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ispravio si sad 
Vec je podrzan.
Vec je podrzan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Za sampiona nasegPogba je napisao/la: ↑21 dec 2020, 11:42Momci, podržimo brata u borbi za finale ove prestižne nagrade, zaslužio je i zadužio nas sve:
viewtopic.php?f=43&t=15590

- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije to loš momak, samo previše lično uzima neke stvari. Zanese se i onda izgubi kontrolu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Krivo Pogbi jer je napisao na temi Juventusa post zbog kojeg treba da se ubije ako ima trunku obraza 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kažu Gigijeva kanta je jedina šansa za trofej Juventinima ove godine 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BuffonGigi je napisao/la: ↑21 dec 2020, 13:41Krivo Pogbi jer je napisao na temi Juventusa post zbog kojeg treba da se ubije ako ima trunku obraza![]()

Realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.