Hoće ****.
Dok se društvrno politički ustroj BiH ne promijeni, nema promjena ni u savezu sve i da se nasadimo na glavù.
Osim toga, BHF nije više toliko jak ni utjecajan da bi bilo šta pokrenuo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hoće ****.
Pravom covjeku je vazniji obraz, nego otkaz.JonSnow je napisao/la: ↑20 dec 2020, 20:43I dobit ce otkaz ko Kodro, ako ne bude plesao kwko oni budu svirali.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:55Glupost. Barbareza kao selektora niko ne moze natjerati na nesto, ako on to ne zeli.Machak je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:21
Oni su njemu šef ne on njima, za cas posla moze da dobije otakz ili smjenu. Da smo mi normalni kako nismo prvo bi sredili savez a onda sve ostalo.
Meni nije jasno kako su neki navijaci neupuceni, sta se lozite na selektora, Sergej ili Murinjo, savez je isti - polazna tacka svega je ista.
Neće smjeti previše se frke diglo oko Krstajića ili Miloševića da bude selektor pa se startno odustalo od njih
Uh jesam se zapetljao, sad tek ne znam sta sam mislio...
Piše da je na razgovoru ponudio kvalitetne trenere
Iako je slobodan i jedini napravio veliki rezultat sa BiH Safet Sušić očigledno nije u kombinacijama FS BiH, Meho Kodro i Amar Osim ne mogu napustiti klubove, a ideja angažmana Husrefa Musemića navodno nailazi na otpor kod igrača.
Barbarezu igrači javno daju podršku na društvenim mrežama, pa je tako njegova izjava kako može pomoći reprezentaciji BiH javno podržana od Pjanića, Kolašinca, Bičakčića, Demirovića, Ahmedhodžića, Todorovića, Danilovića, Šehića, Gojaka, Prevljaka. Vršajevića, Rahmanovića…
Njegovu objavu podržao je, zanimljivo, i Sergej Jakirović, za kojeg se špekuliše da će raditi u Barbarezovom timu, ali i treneri Zlatan Nalić, Adnan Čustović, bivše legende Elvir Bolić, Kenan Hasagić, Emir Granov, Almedin Hota…
Trenutno korisnika/ca: Chony533, sagitarius, Zglavkar i 43 gosta.