NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
je smeche
odličan početak clemson-notre dame, jedna od onih rijetkih koledž utakmica koje se isplati gledati
ne gledaš nfl?
ne, ako postane dosadna utakmica, u što ne vjerujem, prebaciću
sve su bile dosadne, zaspo na poluvremenu 
na koledžu ostalo još samo interesantno kako će poredati prva 4 tima, bilo bi malo glupo da clemson i ND budu na 2 i 3 i da odma opet igraju. inače polufinale sa rose bowla se seli u dallas. kalifornija je demokratska i korona restrikcije su tamo puno jače nego u republikanskom teksasu.
večeras saints-chiefs sa romom, to bi moglo biti vrhunski! brees se vraća, najinteresantnije je da vidimo koliko je odbrana saintsa stvarno dobra! a nije nemoguće ni da brees večeras i definitivno ode u penziju ako ga neko pošteno sastavi...

na koledžu ostalo još samo interesantno kako će poredati prva 4 tima, bilo bi malo glupo da clemson i ND budu na 2 i 3 i da odma opet igraju. inače polufinale sa rose bowla se seli u dallas. kalifornija je demokratska i korona restrikcije su tamo puno jače nego u republikanskom teksasu.
večeras saints-chiefs sa romom, to bi moglo biti vrhunski! brees se vraća, najinteresantnije je da vidimo koliko je odbrana saintsa stvarno dobra! a nije nemoguće ni da brees večeras i definitivno ode u penziju ako ga neko pošteno sastavi...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Iako sam imao male sanse..zaboravio da promijenim Zekea iz pocetnog sastava. Na kraju cu da vidim bil uspio proci da sam zamijenio Zekea sa Gallmanom a na flex stavio Daviesa iz Titansa. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ništa Nagy nam je sjebal sezonu nakon 5-1 odnosno 3-0 i INT Trube protiv Atlante izmišljao je toplu vodu znajući da je OL najgora u ligi gdje Foles šanse nije imao sa onakvom OL da izbjegne neko obaranje za razliku od Trube .. zadnje 3-4 utakmice se i pokazuje koliko je bolje offense izgleda ali kasno je ovo skroz ..izgubili smo od mrtvih Lionsa za 4 minute ali tu je odabrana zakazala tako da taj poraz je sigurno presudan uz naravno Nagyeve greške ranije
Ova OL je blago rečeno smiješna dvije godine trebaju nam 3-4 nova čovjeka tu posebno za trčanje ..pa Montgomery je stroj drugi najbolji RB sa najviše yard nakon kontakta jer čovjek čim uzme loptu neko je na njemu čitavu sezonu .. gore mi je zbog njega sto zbog ove OL ne može u potpunosti da pokaže svoj potencijal
Ova OL je blago rečeno smiješna dvije godine trebaju nam 3-4 nova čovjeka tu posebno za trčanje ..pa Montgomery je stroj drugi najbolji RB sa najviše yard nakon kontakta jer čovjek čim uzme loptu neko je na njemu čitavu sezonu .. gore mi je zbog njega sto zbog ove OL ne može u potpunosti da pokaže svoj potencijal
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
vama je onaj koji je draftovo trubiskog sjebo natednih 5 godina minimalno
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa draftali bi ga i drugo većina jer takav je bio Report skauta i drugi su propustili uzeti Mahomsa kakve to veze ima sad .. Kanzas je ubo dobro mi nismo ali ja ne znam koliko bi sa ovom OL bilo koji QB uradio nešto vise nisam siguran ... Trubisky ne igra uopste lošu sezonu možda za izbor gdje je izabran nije to to ali nije smjelo biti zamjenjen zbog jednog INT protiv Atlante jbg
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I ovo ako izgubimo to je zbog odbrane kao i protiv Lionsa strašno kako nikako ne možemo upariti offense i odbranu da igraju dobro u istoj utakmici strašno ..sve u sredinu ljudi bacaju evo 5 utakmica ne može tu ništa SS,FS,LB da urade
Nismo ni svjesni koliko je ovaj Mongomery dobar ..čovjek igra iza najlošije OL u ligi treba imati i to u obzir
Nismo ni svjesni koliko je ovaj Mongomery dobar ..čovjek igra iza najlošije OL u ligi treba imati i to u obzir
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Na kraju opet odabrana pobjedi utakmicu
ali da su igrali loše jesu jbg , ali tu su kada je najbitnije jbg..mislim ako ovi ne daju TD za 1 minutu nadam se da će odabrana biti odabrana kakvu znamo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako ovo nije TD
Na koji ce nacin Jetsi izgubiti ovu utakmicu? 
Phila se jos drzi, mada realno Arizona ih moze dobiti da samo bacaju na Hopkinsa. Secundary ne postoji.

Phila se jos drzi, mada realno Arizona ih moze dobiti da samo bacaju na Hopkinsa. Secundary ne postoji.
tako što će im pustiti ... niko nije toliko glup pa ni jetsi
u superdomu superspora utakmica, ne pamtim kad sam zadnji puta gledao tako sporo prvo poluvrijeme
u superdomu superspora utakmica, ne pamtim kad sam zadnji puta gledao tako sporo prvo poluvrijeme

Vidi Bearsi imaju sanse, kontam ispali, nek sad arizona izgubi i onda je haos ovamo nfcu
za nevjerovat
ubiše jetsi samimsebi svaku nadu u budućnost

najgluplji tim ikada!!!
Ne znam.ko.moze uzeti Chiefse ako ne budu imali povreda. Neko sa vanzemaljskom odbranom. Sto je najgore Saintsi visoko kotiraju sa istom a evo primise kisu poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.