Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Fulham vs Liverpool 3+ za 750€
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Pozdrav svima, koja je najbolja kladionica u BiH za online klađenje (može i strana), samo da je proces registracije i uplate jednostavan? Bitno mi je da nema odlaska do kladionice, uplate preko posrednih alata i slično. Dakle, registracija online i uplate preko debitne kartice.
NAPRIJED NARODE!
Čini mi se da sad svaka može online i sa uplatama i sa isplatama
Mozzart, WWin, Premier pa biraj 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Registruj se na premier ali napravi sebi RS racun zbog porezaZeman je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:15Pozdrav svima, koja je najbolja kladionica u BiH za online klađenje (može i strana), samo da je proces registracije i uplate jednostavan? Bitno mi je da nema odlaska do kladionice, uplate preko posrednih alata i slično. Dakle, registracija online i uplate preko debitne kartice.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- SantiCazorla08
- Kontakt:
3:39 do kraja Beal ima 29 poena i ne može preći 29.5. Dabogda pogin'o 

Ovo je stvarno zalosno al toliko sam ovakvih tiketa u zivotu vidio i nikad nisam mogao razumjeti zasto ljudi ne probaju sisteme s malo jacim uplatama od marke kad vec ovako igraju.

Yebem vam majku svabsku, bas danas ste nasli dan za kiks. A i ja kreten na takve kvote dodati Bayern 1.12

⚽FK Garaže⚽
Kreten je mala rijec
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
imal ko sta na wwinu vracam sutra
Treba kukat tako preventivno i prolazi tilket,

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je i bio cilj

⚽FK Garaže⚽
- NEDODIRLJIVI
- Kontakt:
Danas hoceš, na duge staze neceš.
Ako si se uputio prema cilju i putem počeo zastajkivati da kamenjem gađaš svakog psa koji laje na tebe, nikada nećeš stići na cilj.
Ostalo mi na dva tiketa Santa Clara vs Benfica i tekma odgodjena zbog kise,jedan tiket na wwinu drugi na premier,da li ce mi nuditi neku isplatu ili moram cekati sutra,navodno se tekma igra sutra?
- feniksptica
- Kontakt:
Pa zavisi ako cekas na vise sigurno ce ti nuditi isplatu. Koliko znam 24h mora proci da bude kvota 1.
Svejedno ako je fakat na vise imas vremena udarit kontru i ne uzimat prijevremeno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100e na winu,a na premier 100KM,zanimljivo da na winu nema ono prijevremena isplata,samo stoji abandoned na tom mecu.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:52Pa zavisi ako cekas na vise sigurno ce ti nuditi isplatu. Koliko znam 24h mora proci da bude kvota 1.
Svejedno ako je fakat na vise imas vremena udarit kontru i ne uzimat prijevremeno
Nista nek prenoci pa cemo vidjeti sutra

I ja sam prošle sedmice imao neku odgođenu utakmicu na wwinu ali su mi veoma brzo proglasili kvotu 1. Sačekaj jutro bit ćeš pametniji, ne udaraj kontru bez potrebe.
Zahvaljuem na info 
Ma necu udarati kontre nikakve,ako Benfica nmz ove dobiti onda ga j.ebi
Jedino bi mozda na winu isplatio ako bi mi nudili,a ostavio na premier,eto da nesto uzmem da ne izg na obe strane

Ma necu udarati kontre nikakve,ako Benfica nmz ove dobiti onda ga j.ebi

Jedino bi mozda na winu isplatio ako bi mi nudili,a ostavio na premier,eto da nesto uzmem da ne izg na obe strane

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.