Statistika ne laže.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Bilo bi lijepo kad bi neko od novinara sjetio se da napravi intervju s nekim iz kluba da vidimo šta se dešava i šta su naredni koraci u klubu.
Yebeno je frustrirajuće kad znaš da ti je situacija u klubu loša, a niko ni mukajet. Ionako smo svi nadrkani zbog ove situacije, a ova šutnja još više nas pojede. A pored toga ide prelazni rok, pripreme itd.
Yebeno je frustrirajuće kad znaš da ti je situacija u klubu loša, a niko ni mukajet. Ionako smo svi nadrkani zbog ove situacije, a ova šutnja još više nas pojede. A pored toga ide prelazni rok, pripreme itd.
Pa nemaju s kim realno. Direktor je tu do kraja, jos 10 dana. Fokus je da potpise te raskide, reprograme i da se to zavrsi do Nove. Predsjednika nemamo. Ostane Amar, ali prelazni opet zavisi od Skupstine jer nema ko potpisati bilo sta do kraja januara. Mada, sumnjam da ce iko i doci. Bespotrebno se bacati u dodatnu dubiozu. Brojcano bar imas dovoljno igraca da izguras polusezonu.braco je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:25Bilo bi lijepo kad bi neko od novinara sjetio se da napravi intervju s nekim iz kluba da vidimo šta se dešava i šta su naredni koraci u klubu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Badžak ili neko iz UO? Koliko se sjećam Jasko je uvijek bio raspoložen za izjave u medijima.LjoZee je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:35Pa nemaju s kim realno. Direktor je tu do kraja, jos 10 dana. Fokus je da potpise te raskide, reprograme i da se to zavrsi do Nove. Predsjednika nemamo. Ostane Amar, ali prelazni opet zavisi od Skupstine jer nema ko potpisati bilo sta do kraja januara. Mada, sumnjam da ce iko i doci. Bespotrebno se bacati u dodatnu dubiozu. Brojcano bar imas dovoljno igraca da izguras polusezonu.braco je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:25Bilo bi lijepo kad bi neko od novinara sjetio se da napravi intervju s nekim iz kluba da vidimo šta se dešava i šta su naredni koraci u klubu.
Ima i ovaj Karavdic, cini mi se kao dostupna osoba sto se izjava tice i javnih nastupa, ali kontam da oni ne planiraju tu ostati nakon Skupstine pa ne mogu reci na duze neki plan. Svakako, bilo bi lijepo bar da proba neki novinar.
Ma i ja sam razmišljao da ima malo dostupnih osoba za intervju ali brate da niko ništa ne piše o najvećem klubu u državi, a suočava se s problemima s kakvim se suočava, to mi nikako ne ide u glavu. Naprimjer u Srbiji Partizan ili Zvezda ili u Hrvatskoj Dinamo ili Hajduk da imaju belaje kakve mi imamo to bi gorili portali, samo kod nas ništa, znaju samo prepričat polusezonu i upalit tabelu da napišu koliko smo golova dali ili primili.
Ne znam jel razlog ovo što sam napisao u prvoj rečenici Ili niko od novinara neće da se zamjeri nekom u klubu a možda niko iz kluba ne želi pričat o tom pitanju. Ili jednostavno nikom ni ne pada na pamet da o tome piše.
Ali bukvalno

Mi ko da smo na Marsu bili pa nama sad neko treba prepricati sve jer nismo nista gledali.
Ne znam to za zamjeranje jer su sami oni rekli da je klub u krizi. Znaci nije da nigdje se to nije do sada pisalo, a i nemaju se sta ljutiti iskreno. Posljedica je ovo duzeg niza godina, ali ima i njihove krivice tacnije svih koji su sad u klubu i nemaju se sta ljutiti ili nekom tarabe stavljati. Nije ugodno sigurno da te proglase krivcem za lose stanje, a volis taj klub. Ali...

Za svoj (ne)rad svako treba da odgovara.
Ja se nadam da ce s ovog portala napraviti neki intervju ,nesto , jer oni jedini vec godinama izvjestavaju o problemima unutar naseg Kluba.
Momci vidim portal diže nekog momka iz Radnika iz Hadžića Kao željovac Šta mislite može li se šta iskombinovati da dođe kod nas momak je od malena željovac takvi nam igrači trebaju da ginu za želju i da žive željezničar
Hoćemo titulu, a tražimo i dovodimo igrače iz Čelika, Slobode, Radnika, Goražda itd, kakav je mentalitet ovih igrača, navikli da su u borbi za opstanak, ovo drugo mjesto je uspjeh
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- lijevapolutka
- Kontakt:
@braco možda bi i pitali nekog da imaju koga. Bukvalno nigdje nikog u klubu
moSa ljoŽe
Nažalost ali ovo je jedina istina.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 dec 2020, 21:19@braco možda bi i pitali nekog da imaju koga. Bukvalno nigdje nikog u klubu
-
- Kontakt:
Mentalitet ne zavisi od kluba u kojem igras, to je stvar svakog pojedinca. Neko ce baciti srebrenu medalju i dat ce sve od sebe da dođe do zlatne.. a neko ce se zadovoljiti i reci "dobro je,mogli smo treci biti".
Nama trebaju ovi prvi, iz svih sredina. Ko bi rekao da ce Tomic uz Goska biti bolji od Stanceskog. Momak nije kriv sto je iz Hadzica ili onaj iz Gorazda. Uvijek sam za dovodjenje takvih igraca, pogotovo sam za dovodjenje kad vidim nasu transfer politiku zadnje dvije godine. Bar da se ukaze neki pravac, jer ovom lutanju ne vidim kraja. Sto u sportskoj politici sto u ekonomskoj.. nek nam je Bog na pomoci.
Nama trebaju ovi prvi, iz svih sredina. Ko bi rekao da ce Tomic uz Goska biti bolji od Stanceskog. Momak nije kriv sto je iz Hadzica ili onaj iz Gorazda. Uvijek sam za dovodjenje takvih igraca, pogotovo sam za dovodjenje kad vidim nasu transfer politiku zadnje dvije godine. Bar da se ukaze neki pravac, jer ovom lutanju ne vidim kraja. Sto u sportskoj politici sto u ekonomskoj.. nek nam je Bog na pomoci.
@braco, sve od toga. ono kad pitaš ljude iz kluba a oni ti kažu “ne želiš da znaš” i onda dodaju “biće bolje, valjda”braco je napisao/la:
Ne znam jel razlog ovo što sam napisao u prvoj rečenici Ili niko od novinara neće da se zamjeri nekom u klubu a možda niko iz kluba ne želi pričat o tom pitanju. Ili jednostavno nikom ni ne pada na pamet da o tome piše.
lijevapolutka je napisao/la: ↑20 dec 2020, 21:19@braco možda bi i pitali nekog da imaju koga. Bukvalno nigdje nikog u klubu
Na šta smo spali, katastrofa. Kako smo sebi dozvolili ovo stanje, tačno mi muka.jestamaji je napisao/la: ↑20 dec 2020, 21:23@braco, sve od toga. ono kad pitaš ljude iz kluba a oni ti kažu “ne želiš da znaš” i onda dodaju “biće bolje, valjda”braco je napisao/la:
Ima li ko da pokrene stvari s mrtve tačke? Hoćemo li vječno kukati i čekati sadaku ili ćemo zasući rukave i bacit se na posao? Ove sezone svakako teško da ćemo biti prvaci, bar onda u januaru ako dođe kakva ponuda za najbolje igrače, prihvatiti je i bar plate preostalim momcima da obezbjedimo.
-
- Kontakt:
Ja cu poludiit. **** li im sve, kako mogu sjediti u klubu i da ih boli k. Kako??
Klub je spao da ga **** Veselinovic razvlaci po medijima.
Sta je sa ovim portalom, ima li kakav kriticki osvrt?
Klub je spao da ga **** Veselinovic razvlaci po medijima.
Sta je sa ovim portalom, ima li kakav kriticki osvrt?
Ljudi vam prepricaju ono sto ste gledali i opet ne valja 
Salim se, niko tj. nijedan portal izgleda nema nikakav normalan kriticki osvrt, a da to nije ponavljanje da financijska situacija nije sjajna.

Salim se, niko tj. nijedan portal izgleda nema nikakav normalan kriticki osvrt, a da to nije ponavljanje da financijska situacija nije sjajna.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer i 43 gosta.