Mandrak je napisao/la:Evo da se podsjetite kakav je čoban Ramosološ od covjeka.
[youtube][/youtube]
Mislim da će nakon ovog biti jako napeto u svlačionici Španjolske reprezentacije..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mandrak je napisao/la:Evo da se podsjetite kakav je čoban Ramosološ od covjeka.
[youtube][/youtube]
Portillo je napisao/la:Slomi mi srce, sam sto nisam zaplako (opet)Mandrak je napisao/la:Evo da se podsjetite kakav je čoban Ramosološ od covjeka.
[youtube][/youtube]
Romariooo je napisao/la:Ramos je seljachina teska, udara ugrace koji su mu omogucili da bude svjetski prvak, nevidjeni seljakluk, ali nisam ja ni sumnjao da ce biti takav, kako ga je Ronaldinjo izmotao ono jednom na Bernabeu, Ramos se jos uvijek nije vratio u vinklo
Jes' to ban fasov'o pa opet skupljaš postove ? hahahahahahahaaka_alfa je napisao/la:Ramos je pusy udara igrace iz reprezentacije
Nije.Nail for Real je napisao/la:Zar Barcelona nije najbolja u ovoj deceniji?
Barcelona-Real M. 5-0Brnjoo je napisao/la:Mi smo najbolja ekipa XX stoljeca na svijetu i najbolja ekipa ovog desetljeca u Spaniji. Koja moc
pogledaj tabelu sezone 2007/2008 :* koliko bodova manje imate u odnosu na nas?Ribica je napisao/la:Barcelona-Real M. 5-0Brnjoo je napisao/la:Mi smo najbolja ekipa XX stoljeca na svijetu i najbolja ekipa ovog desetljeca u Spaniji. Koja moc
Realnost je da je Barcelona trenutno bolja, a da je Real Madrid najbolji klub 20. vijeka.Ribica je napisao/la:Ne navijam ja za Barcelonu(hvala bogu) al realnost je realnost.
lik je rodjen u 21 vijekuNail for Real je napisao/la:Realnost je da je Barcelona trenutno bolja, a da je Real Madrid najbolji klub 20. vijeka.Ribica je napisao/la:Ne navijam ja za Barcelonu(hvala bogu) al realnost je realnost.
Ma jasta..nervoza cini svoje pa hajmo onda namjerno lomiti ljudima noge i šamarati sve redom...što to ostali igraci Reala nisu uradili vec samo Ramos?' i oni su isto gubili 5-0 ko i on....ne ne, nije to nervoza vec jednostavno dzubre od covjeka.Nail for Real je napisao/la:Nervoza cini svoje. To o seljakluku zaboravi. Haj ti ostani miran kad ti klub gubi od najljuceg rivala 5 razlike, a ne mozes loptu da vidis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.