Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
De, ne zayebay'te...i Mourinho i Conte su top treneri...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ti si pomijesao Guardiolu i Mourinha.Mourinho je s Portom uzeo LP , ali opet da je trosio milijarde su gluposti. U Real kad je dosao u onaj tim zvijezda je doveo Di Mariu(25 M), Ozila(15 M), Khediru(13 M) ,Carvalha (8M). Fakat ne znam da je potrosio neke velike pare da bi doveo igrace. Mozda sam propustio nesto ?BuffonGigi je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:35Conte i Murinjo su dvije razlicite planete. Jedan treba iskljucivo superzvijezde i milijarde da bi uspio, i ranije je to jako dobro znao koristiti. Dok je Conte vise uspjesniji u ekipama koje nemaju zvijezde, jer se voli pisati po igracima i zavoditi diktaturu, a to kod multimilionera u svlacionici bas i ne pije vode. Treba cijeniti uspjehe i jednog i drugog...
Conte je ratnik kao Simeone i Gattuso i naravno da je srcan mada zna biti pakas. Murinjo je ljudina, ne sikanira svoje igrace i kad jedan igrac tipa Etoo-a kaze da bi umro za Mourinha znas koliko je sati.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:35Samo sto postoji nesto sto se zove srce, Conte ga ima, Murinjo je mrtva karna od covjeka.
Vidi Emerya i raskoša.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Niko nije rekao da nisu, meni je Murinjo jedan od 5 najboljih u historiji fudbala, rezultati to kazu. Ali ne bih nikad mogao navijati za klub kojeg on trenira. Pored odvratnog fudbala koji forsira, smece je od covjeka, nema stila ni obraza, sportski duh nula.Juventinisimo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:32De, ne zayebay'te...i Mourinho i Conte su top treneri...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
CR7 masina i sa 36 godina,brat ce jos godinama da reseta mreze sirom europe samo da ga povrede zaobidju
- Juventinisimo
- Kontakt:
Niti u Juventusu? Ja bi..samo neka osvaja trofeje..BuffonGigi je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:42Niko nije rekao da nisu, meni je Murinjo jedan od 5 najboljih u historiji fudbala, rezultati to kazu. Ali ne bih nikad mogao navijati za klub kojeg on trenira. Pored odvratnog fudbala koji forsira, smece je od covjeka, nema stila ni obraza, sportski duh nula.Juventinisimo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:32De, ne zayebay'te...i Mourinho i Conte su top treneri...

Ja njega bas i ne volim, ali ga postujem kao trenera..to je zasluzio svojim radom i predanosti poslu...lik voli da pobjedjuje, porazi ga dobro syebu, zbog toga je takav, kakav je..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Sutra finih utakmica, Lazio, Milan, Roma. Gledati vazda seriju A.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Roma ako sutra dobije, uključuje se u utrku.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Postoji ozbiljna indicija da bi se Juve - Napoli mogla igrati nakon žalbe. Dokaz kakva je Italija banana država. Dakle Napoli sa izgubljena 4 boda u tom duelu može preinakom ići na +3 recimo, dosljednost i manipulacija tabelom za nevjericu.
Da sam na mjestu odlučivanja u Juventusu odbio bih igranje te utakmice pa da vidimo kako bi se to rješilo.
Neće iznenaditi svakako da se ponovi, dapače, uvjeren sam da će tako biti.
Da sam na mjestu odlučivanja u Juventusu odbio bih igranje te utakmice pa da vidimo kako bi se to rješilo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prvi dan sam rekao da ce to biti odluka. I sta ako taj dan npr Dragusin bude imao koronu? Juventus ne dodje, je li? I tako u nedogled. Ja bih odbio to igrati apsolutno, neka se savez onda pere i oduzme Juventsu bodove. Neka se pravda o izmjenama tabele.Pogba je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:42Postoji ozbiljna indicija da bi se Juve - Napoli mogla igrati nakon žalbe. Dokaz kakva je Italija banana država. Dakle Napoli sa izgubljena 4 boda u tom duelu može preinakom ići na +3 recimo, dosljednost i manipulacija tabelom za nevjericu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nisu se javili ovi lokalni znalci da prokomentarisu sinocnje Ronaldovo nabijanje statistike 

- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam znao da Ronaldo igra tenis.
Većina je ovdje kao što vidim navijač/simpatizer kluba, ti si tu uljez.
Većina je ovdje kao što vidim navijač/simpatizer kluba, ti si tu uljez.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Chapman1886
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ah evo javljaju se, kad nema zlobe i zajedljivosti oko kluba, moze malo i licne prozivke. Samo naprijed lutko 

- OldFashioned
- Kontakt:
Shvatili smo da ste u nekoj vrsti veze, možeš li ikada nešto konkretno napisati na temi osim 24/7 drkice na Cristiana RonaldaChapman1886 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 11:35Cr7 najveći ikad gdje god dođe obesmisli fudbal i rekorde

Vi i Messijevi fanboys ste najgori... smorište cijeli pdf sa ovom dvojicom,

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Chapman1886
- Kontakt:
Cr7 igra za Juventus koji je sinoć igrao i na čijoj utakmici je cr7 izdominirao i oborio još jedan rekord.
Izvini što pišem o tome
Izvini što pišem o tome
Samo Sloboda | COYG
Dns je ispisana historija seria a,postignut je najbrzi gol u ligi do sada,Leao za manje od 7 sekundi
Milan ove godine izgleda obara mnoge rekorde

Milan ove godine izgleda obara mnoge rekorde