Srbi kontaju da danas u Sarajevu, kad kažeš da si Srbin, odma te sunete na licu mjesta. Ni vas dvojica mi niste daleko od tog intelektualnog nivoa.Beduin je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:05Upravo to, svaki najmanji problemcic je bio povod za nasladjivanje i socne tekstove kako igraci nemaju sta jesti, kako ce biti istjerani iz stanova, "znali" su i koji igrac je kome posudio kintu da se prehrani i milion drugih sugavih saznjanja, a Zeljo evo 2 sezone grca u dugovima i igraci ne znaju kud gone, ali ni ne pomisljaju ovi sarlatanski novinarcici "najboljeg" bh portala objaviti istinu o tom klubu.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:20Ovaj portal neće da objavi loše stvari i tužbe igrača Željezničara prema klubu, a da je u pitanju Čelik ili Sloboda, isti tren bi izbacili članak. Produvajte tuki !
Nece oni svoje, sarajevsko je to, mogu lahko dobiti pedalu i ogranicen pristup klubu i desavanjima oko istoga, a to utice na citanost portala. Nisu ni oni budale.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ovaj portal ne dira sad Željkana jer se ližu sa Amarom, Misketa su nabadali hinjski uvijek. Kod nas isto bi svaku prljavštinu objavili u roku od odmaaah!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nije bas ni nama da su naklonjeni. Prcaju nas gdje stignu al im ne ide. Od nema vise neporazenih do minimalne pobjede od 2:0. Pa oni su poceli kucati text s odusevljenjem kako nema vise neporazenih kad je Radnik dao gol. A posle ih vodom poljevali. Zato Bekric igracina i ostale textove ne treba komentarisati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tuzlaci, da vam ja nesto kazem. Zaboravite cak i na Zelju i Sarajevo, cak i na narucene tekstove, ovaj portal opcenito, profesionalno, eticki je najgori tzv sportski portal ikad, u regionu.
To mi svi u gradu znamo, bez ikoga od vas, vjerujte mi.
To mi svi u gradu znamo, bez ikoga od vas, vjerujte mi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Da nema foruma ne bi ga ni bilo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Kad napunis 18 ljeta diskutovat cemo, a do tad' 2 prsta podigni i cekaj, pametnjakovicu samoprozvani.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:23Srbi kontaju da danas u Sarajevu, kad kažeš da si Srbin, odma te sunete na licu mjesta. Ni vas dvojica mi niste daleko od tog intelektualnog nivoa.Beduin je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:05Upravo to, svaki najmanji problemcic je bio povod za nasladjivanje i socne tekstove kako igraci nemaju sta jesti, kako ce biti istjerani iz stanova, "znali" su i koji igrac je kome posudio kintu da se prehrani i milion drugih sugavih saznjanja, a Zeljo evo 2 sezone grca u dugovima i igraci ne znaju kud gone, ali ni ne pomisljaju ovi sarlatanski novinarcici "najboljeg" bh portala objaviti istinu o tom klubu.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:20Ovaj portal neće da objavi loše stvari i tužbe igrača Željezničara prema klubu, a da je u pitanju Čelik ili Sloboda, isti tren bi izbacili članak. Produvajte tuki !
Nece oni svoje, sarajevsko je to, mogu lahko dobiti pedalu i ogranicen pristup klubu i desavanjima oko istoga, a to utice na citanost portala. Nisu ni oni budale.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad se sjetim onog teksta u cara trojana kozije uši a gledaj im sad organizacije i nikakvog teksta, ništa

nema potpisa
Miske je isao u nasem smjeru gdje bi bio ogranicen pristup klubu i igracima, tj. nekima je bio odmah...akreditiranje, izvjestaji, protokol, zakon....
To je njih zabolilo, a sustinski nista covjek nije uradio strasno, tj. Izuzev najave za krivicno gonjenje onih koji su napravili otkriveni dug od 2,2 miliona.....njima dragog trenera...time bi bile potvrdjene mutne radnje iz proslosti i pao bi mit koji se i danas gura.....
To je njih zabolilo, a sustinski nista covjek nije uradio strasno, tj. Izuzev najave za krivicno gonjenje onih koji su napravili otkriveni dug od 2,2 miliona.....njima dragog trenera...time bi bile potvrdjene mutne radnje iz proslosti i pao bi mit koji se i danas gura.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mnogo prašine u javnosti podigla je ostavka direktora FK Željezničar Enisa Džihanića, koju je podnio Upravnom odboru kluba zbog, kako je sam naveo, sukoba sa Amarom Osimom.
Međutim, uprkos tome da je podnio neopozivu ostavku Enis Džihanić će se ipak još neko vrijeme zadržati u klubu sa Grbavice.
“Na molbu dva člana Upravnog odbora sam još uvijek tu. Naime, zamolili su me da zbog cijelokupne situacije u klubu, obzirom da smo iznenada ostali bez predsjednika, a ukoliko odem i ja klub bi zapao u potpuni kolaps, tako da ostajem do kraja ugovora, odnosno do 31. decembra, na mjestu direktora”, kazao je Džihanić za misamosjedimouredakciji.
Na pitanje o finansijskom stanju u FK Željezničar, tek je kratko poručio:
“Klub smo zatekli u teškom stanju, koje je pandemijom postalo još teže, to je sve što vam mogu reći.”
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:20A textovi i naslovi "Propast dinastije Misimovic, U cara Trojana kozije su uši" itd., zavisno od situacije načepe oni i sarajevske klubove, bar ne pisu uvrede ( J.ebem te Sarajevo) kao onaj vas bilmez sa tuzlanskog ili kojeg portala 2016.e pred revans utakmicu kupa BiH Sarajevo - Sloboda.

Ubitacno i yebitacno
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma jaDenchi je napisao/la: ↑20 dec 2020, 06:23Mnogo prašine u javnosti podigla je ostavka direktora FK Željezničar Enisa Džihanića, koju je podnio Upravnom odboru kluba zbog, kako je sam naveo, sukoba sa Amarom Osimom.
Međutim, uprkos tome da je podnio neopozivu ostavku Enis Džihanić će se ipak još neko vrijeme zadržati u klubu sa Grbavice.
“Na molbu dva člana Upravnog odbora sam još uvijek tu. Naime, zamolili su me da zbog cijelokupne situacije u klubu, obzirom da smo iznenada ostali bez predsjednika, a ukoliko odem i ja klub bi zapao u potpuni kolaps, tako da ostajem do kraja ugovora, odnosno do 31. decembra, na mjestu direktora”, kazao je Džihanić za misamosjedimouredakciji.
Na pitanje o finansijskom stanju u FK Željezničar, tek je kratko poručio:
“Klub smo zatekli u teškom stanju, koje je pandemijom postalo još teže, to je sve što vam mogu reći.”
Hajd postavi i pravu verziju njegove izjave kad su preuzimali klub
Ima na forumu sport 1 dodatak

- svrakino1921
- Kontakt:
Imate tamo i plate Zeljinih igraca
Ne znam zasto @Denchi ne postavi to ovdje
Vrlo interesantno za pogledat npr.platu Ermina
- svrakino1921
- Kontakt:
Al prvo moras objasnitDenchi je napisao/la: ↑20 dec 2020, 06:07Miske je isao u nasem smjeru gdje bi bio ogranicen pristup klubu i igracima, tj. nekima je bio odmah...akreditiranje, izvjestaji, protokol, zakon....
Koji dug mi otplacujemo sad u ratama od 10 000 maraka
Od koje godine do koje godine
A onda ovaj 2.2 miliona od koje godine do koje godine se tereti klub
I koje bio u klubu tad
To ti je osnovno
I onda mozes rec taj i taj
Najjaca mi je ova mantra kao Stilic, Zec, Alispahic sute i razumiju situaciju u kojoj je klub. Nisu picke ko Lendric i Veseli. A ova prva trojica uredno primaju platu svaki mjesec preko Badzakove firme, jer su preko njegove firme i prijavljeni.
Povlasteni...
A Veseli i Lemdara sto su uzimali pare na kamatu od Šmrka, da izguraju brz plate, logicno da ce popizditi.
Veseli izdrži, kad mogu naci nacin da placaju ove nek i tebi isplate!
Povlasteni...
A Veseli i Lemdara sto su uzimali pare na kamatu od Šmrka, da izguraju brz plate, logicno da ce popizditi.
Veseli izdrži, kad mogu naci nacin da placaju ove nek i tebi isplate!
Nikako ne mogu da razumijem poslovanje zelje.Nemaju za plata ovim igracima sto su sada u rosteru posudjuju,duguju varakaju se,za licencu dogovaraju otplate na rate i sl a sa druge strane navijaci pricaju o Eminu,Krpicu,Hirosu.Da li je iko tim navijacima pokusao objasniti da te igrace treba platiti da isti igraju za plate i premije??Da li toliko slijepo vjeruju amaru i kontaju doci ce neko da igra et nako sto voli zelju??A ljudi kad krenu potrazivati svoje zaradjene plate onda mu psuju sve sto ima do devetog koljena
Eto postavi i kad se osnovao zeljosvrakino1921 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 08:05
Ma ja
![]()
![]()
Stavio sam zadnju izjavu gdje potvrdjuje sto sam ranije pisao da su ga izmolili da ostane da potpisuje dokumente jer nema niko drugi
Uostalom u toj izjavi na ** govori lik koji je tek preuzeo i poceo raditi dakle nije znao stvarno stanje, tako da to nije nikakav argument
Zato sto je to izmisljeno, nema logike tjerati Jamaka sa 800 ili ovog malog sa milju a kao mozes placati 15 milja poluinvalida sa 300 minuta u godini danasvrakino1921 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 08:07Imate tamo i plate Zeljinih igraca
Izmisljotine level vidite nije sve tako crno
- svrakino1921
- Kontakt:
Predsjednik i direktor su ovlasteni da potpisuju akta po zakonima BiHDenchi je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:07Eto postavi i kad se osnovao zeljosvrakino1921 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 08:05
Ma ja
![]()
![]()
Stavio sam zadnju izjavu gdje potvrdjuje sto sam ranije pisao da su ga izmolili da ostane da potpisuje dokumente jer nema niko drugi
Uostalom u toj izjavi na ** govori lik koji je tek preuzeo i poceo raditi dakle nije znao stvarno stanje, tako da to nije nikakav argument
Treba vremena klubu da postavi i ovlasti druge ljude
To ti mislis da tek tako ovlasteno lice moze tek tako otic
Deroo se na mene odoh ja
Jest malo sutra
Ovlastena lica moraju primopredaju izvrsit
A ako nejma ili nece niko da bude ovlasteno lice onda on predaje svoju duznost zna se vec kome
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako je taj mali HajricDenchi je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:10Zato sto je to izmisljeno, nema logike tjerati Jamaka sa 800 ili ovog malog sa milju a kao mozes placati 15 milja poluinvalida sa 300 minuta u godini danasvrakino1921 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 08:07Imate tamo i plate Zeljinih igraca
Izmisljotine level vidite nije sve tako crno
Kazu isto tamo da je on imao 5 000
I isplatili mu 3 plate a on oprostio 2 plate
I sporazumni potpisali
Ti od tamo uzimas ko sa svedskog stola
Sta volis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.