Rizikujemo da s njim i Merihom imamo najbolje stopere godinama i legendaran dvojac, aBd
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 dec 2020, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bentancur danad odlican, ali ga zato sada nece biti nigdje naredni 5 tekmi.
0-4 protiv Parme. Ko bi reko..
Nije lose ovo
Ronaldo.nastavlja resetati i to bez penala
0-4 protiv Parme. Ko bi reko..
Nije lose ovo
Ronaldo.nastavlja resetati i to bez penala
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Sampionski Juve veceras, sve na nivou.
Gigi kakva odbrana kod 0-0
Ponoviti ovo i protiv Fiorentine.
Gigi kakva odbrana kod 0-0
Ponoviti ovo i protiv Fiorentine.
1946
Napokon odlicna utakmica svih 90 minuta, ovo je bilo Alegrijovski iz najbolji dana, kontrola utakmice od pocetka, odlucnost i zelja da se protivnik dokrajci na vrijeme.
Jeste da je Parma tanka veceras bila, ali vidjela se i zelja da se brzo vrati lopta u posjed, gledao sam Parmu ove sezone znali su biti opasni u tranziciji, ali veceras se neutralisani.
Nakon utakmica gdje se vidi koliki potencijal ima ova ekipa, ali lagano utakmicu po utakmicu, bice tu jos kikseva. Bitna je sad pobjeda protiv Viola i onda na pauzu.
Gigi Buffon gigant
Jeste da je Parma tanka veceras bila, ali vidjela se i zelja da se brzo vrati lopta u posjed, gledao sam Parmu ove sezone znali su biti opasni u tranziciji, ali veceras se neutralisani.
Nakon utakmica gdje se vidi koliki potencijal ima ova ekipa, ali lagano utakmicu po utakmicu, bice tu jos kikseva. Bitna je sad pobjeda protiv Viola i onda na pauzu.
Gigi Buffon gigant
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Inače, najmanje 2-3 lika ovdje su jedva dočekala da popljuju Moratu da nije dao gol, da je nešto profulio i sl. Već se nagovijestilo, znaju oni ko su.
Gol i 2 asistencije su zvanične na legaseriea, dakle MoTM.
Gol i 2 asistencije su zvanične na legaseriea, dakle MoTM.
#MaxOUT
#MaxOUT
Realno Berna ga spasio bruke
De Ligt je neopisiv. Znalo se da ce biti dobar, al ja iskreno nisam pusio one standardne fore da ce biti "najnajnajnajboljo". Al Bogami, iz tekme u tekmu me opasno demantuje.
Nemojte se zavaravati sa tom picckicom od Bente. Odigra solidno protiv slabih, a kad dodje jaci klub, ne moze duela da uzme ni onim barcinim kepecima.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Fina pobjeda, napredak u igri...sve ovo treba ovjeriti i protiv Fiorentine..
Paklen januar nas ocekuje...8 utakmica..Milan, Inter, superkup Napoli..ako ovo prodjemo bez poraza...Pirlo OUT
Brat Morata igrac utakmice..
Da se podsjetimo...ta ista Parma je odigrala 2:2 protiv Milana i Intera(na strani, mada to vise ne igra neku bitnu ulogu)...i u obje utakmice su vodili 2:1 do 90+ minute.
Paklen januar nas ocekuje...8 utakmica..Milan, Inter, superkup Napoli..ako ovo prodjemo bez poraza...Pirlo OUT
Brat Morata igrac utakmice..
Da se podsjetimo...ta ista Parma je odigrala 2:2 protiv Milana i Intera(na strani, mada to vise ne igra neku bitnu ulogu)...i u obje utakmice su vodili 2:1 do 90+ minute.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Samo pristup je jaci za 50% bio nego inace. Ali je cinjenica i da nas je parma pustila, jednostavno nisu vrsili priitisak, a to je zadnjih par godina bio najbolji recept da napravis probleme Juventusu.
Za moratu vrlo bitan gol, jer jednostavno je takav igrac, trudi se ,radi jako puno, ali kad nema gola pada u neke neobjasnjive odluke, sreca da je uslo vcr. Bice rasterecen narednih par meceva, i bice bolji.
Sto de ligt igra bolje, ja sigurniji da ce naredno ljeto ili ono tamo u spa ili eng. Sorry ,ali ne mogu drugacije razmisljati, prasac mu je za vratom i to je to.
Do tada uzivati u njegovim igrama i to je to.
Za moratu vrlo bitan gol, jer jednostavno je takav igrac, trudi se ,radi jako puno, ali kad nema gola pada u neke neobjasnjive odluke, sreca da je uslo vcr. Bice rasterecen narednih par meceva, i bice bolji.
Sto de ligt igra bolje, ja sigurniji da ce naredno ljeto ili ono tamo u spa ili eng. Sorry ,ali ne mogu drugacije razmisljati, prasac mu je za vratom i to je to.
Mislim da je De Ligt dozu inteligentniji od Pogbe koji je sebi odlaskom unistio karijeru i da koliko god lose posavjetovan bio nece uciniti isto. Drugo je cifra, ako Juve dobije ponudu od 150M sto je vrlo moguce, to se tesko odbija. Ne brinem tu iskreno, odbrana je specifična pozicija koja se u Italiji drugačije gleda i više vrednuje u Juventusu. Nisam zabrinut.dinoo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:11Samo pristup je jaci za 50% bio nego inace. Ali je cinjenica i da nas je parma pustila, jednostavno nisu vrsili priitisak, a to je zadnjih par godina bio najbolji recept da napravis probleme Juventusu.
Kad smo kod Moratinih odluka, nisam vidio da je iko prenio od medija, ali su ga zato svi ismijalavali, rekao je da je mislio da je offsideu kod one situacije s Atalantom i da je zato onako uradio.
Ne da opravdavam jer se kod var sistema treba zabiti i ne razmišljati sta ce sistem reci, ali recimo da je jedina greska upravo ta sto je sam zakljucio nesto i u skladu s tom odlukom onda odlučio da se poigra.
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobra pobjeda bez primljenog gola.
Roki 2 komada Morata asistira ko zmaj. Kretanje i pritisak dobri.
Meni lično ni Ramiz ni Kulu nisu bili Bog zna čemu. Oni se i krecu i trude sad koliko ce to protiv jačih biti dobro...
De Ligt mašinerija. A Gigi mačka kako je samo ono pokupio.
Dobiti Florenzu Violu pod mus januar ce biti žestok
Roki 2 komada Morata asistira ko zmaj. Kretanje i pritisak dobri.
Meni lično ni Ramiz ni Kulu nisu bili Bog zna čemu. Oni se i krecu i trude sad koliko ce to protiv jačih biti dobro...
De Ligt mašinerija. A Gigi mačka kako je samo ono pokupio.
Dobiti Florenzu Violu pod mus januar ce biti žestok
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Morata

Serie A, 10 utakmica, 761 minuta, 4 gola, 5 asistencija
CL, 6 utakmica, 450 minuta, 6 golova, 1 asistencija
Njega se moze samo kritikovati radi offside, nista drugo...ucestvuje maksimalno u igri, trudi se, pravi prostor drugima...jako, jako zahvalan brat..
Kada se vratio, pisao sam da ne ocekujem neku bruku golova od njega, nego sve ovo navedeno gore...prezadovoljan sam sa njime trenutno..samo neka
ovako nastavi cijelu sezonu
Vidio sam kod gola kako slavi, to mu je danas trebalo vise nego ista..

Njega se moze samo kritikovati radi offside, nista drugo...ucestvuje maksimalno u igri, trudi se, pravi prostor drugima...jako, jako zahvalan brat..
Kada se vratio, pisao sam da ne ocekujem neku bruku golova od njega, nego sve ovo navedeno gore...prezadovoljan sam sa njime trenutno..samo neka
Vidio sam kod gola kako slavi, to mu je danas trebalo vise nego ista..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Burberry46
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo becomes the first player to score 33 league goals in a calendar year since Omar Sivori in 1961
Masina
Masina
1946
Ovo ne moze odigrat los igrac!!!! Ne mozeee! Ove brojke su perfekcija kakva se vidja jednom u sezoni bilo kojeg igraca. Danas je izgledao onakovog kakvog ga zamisljam, da radi ono sto najbolje zna. Diktira tempo utakmice, pas igra, defanzivno pokriva najvise prostora, stize u defanzivnoj tranziciji itd.. Osjecaj je da ga je Piro ukrotio i pravi od njega igracinu.
Max Allegri
Ja se apsolutno ne brinem za odbranu, to ce se rijesiti uvijek kao prioritet, bude li potrebe.Pogba je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:17Mislim da je De Ligt dozu inteligentniji od Pogbe koji je sebi odlaskom unistio karijeru i da koliko god lose posavjetovan bio nece uciniti isto. Drugo je cifra, ako Juve dobije ponudu od 150M sto je vrlo moguce, to se tesko odbija. Ne brinem tu iskreno, odbrana je specifična pozicija koja se u Italiji drugačije gleda i više vrednuje u Juventusu. Nisam zabrinut.dinoo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:11Samo pristup je jaci za 50% bio nego inace. Ali je cinjenica i da nas je parma pustila, jednostavno nisu vrsili priitisak, a to je zadnjih par godina bio najbolji recept da napravis probleme Juventusu.
Kad smo kod Moratinih odluka, nisam vidio da je iko prenio od medija, ali su ga zato svi ismijalavali, rekao je da je mislio da je offsideu kod one situacije s Atalantom i da je zato onako uradio.
Ne da opravdavam jer se kod var sistema treba zabiti i ne razmišljati sta ce sistem reci, ali recimo da je jedina greska upravo ta sto je sam zakljucio nesto i u skladu s tom odlukom onda odlučio da se poigra.
Kada sam pomenuo moratu, nisam ni mislio na tu petu, zapravo nisam izabrao dobru rijec kada sam rekao "odluke" vise sam mislio da covjek padne u igracku proscjecnost sto mu duze traje susni period. Naravno, svim igracima je tako, ali ovaj nekako nikada nije buknuo, osim u Juventusu, vec je na 30 godina. Dobae, brz, pametan, i sve druge pohvalne pridjeve mu mozes prisiti i onda pogledas da je niko i nista u svijetu fudbala. Uvijek neka kocnica, ja je povezujem sa tim susnim periodima po kojima je ostao upamcen gdje god je igrao.
Nama, iz nekog nevjerovatnog razloga, nekako godi i mi njemu, i onda djeluje da je bolji nego sto jeste.
Mi moramo uci u seriju pobjeda, jednostavno moramo, iako svi klubovi na svijetu imaju neke cudne faze, da li zbog praznih tribina, zbog cega li, ne znam, ali npr bayern i liverpool su tek preuzeli celo tabele.
Vjerovatno si mislio metaforički na ovo 30 posto je tek napunio 28.
Cinjenica je da nije hladan scorer, ali meni u Juventusu i ne treba nuzno takav Morata niti je u Juventusu historijski bilo toliko toliko igrača sa statsima ala Ronaldo.
I takav će na kraju karijere imati bolje brojeve od Fernanda Torresa i sličnih. Uz to svaku drugu zabija za repku, 18/36. Ne možemo apsolutno govoriti o nikome u svijetu fudbala. Za moj pojam odličan napadač kojeg ne bi mijenjao za bilo koju devetku osim Lewe. Work rate koji niko ne pruža u svijetu fudbala na toj poziciji i tehnika koju ima malo koja devetka danas. Da podredis ekipu njemu ili mu das i neki penal koji je znao izvesti u prvom mandatu dosao bi i do statistika koje mu se spocitavaju.
Sad je na 10 golova, a mogao imati 15 da nije microoffsidea. To je svakako na tragu tj trendu career high golova. Nadamo se da će prebaciti 20 pa da onda gledamo još boljeg Moratu jer su ovo prave zrele godine za napadače. Vidjeti npr koliko je Lewa napredovao od lika koji fula zicere do najboljeg igrača svijeta u 32 godini.
Kao što sam govorio i prije dolaska, dosljedan i danas, u svako doba dana i noći bih ga izabrao ispred Suareza, Dzeke i Cavania da sam sam birao. A da mi je neko rekao izaberi devetku za Juve odakle hoces, bio bi na 2 mjestu iza Lewe.
Cinjenica je da nije hladan scorer, ali meni u Juventusu i ne treba nuzno takav Morata niti je u Juventusu historijski bilo toliko toliko igrača sa statsima ala Ronaldo.
I takav će na kraju karijere imati bolje brojeve od Fernanda Torresa i sličnih. Uz to svaku drugu zabija za repku, 18/36. Ne možemo apsolutno govoriti o nikome u svijetu fudbala. Za moj pojam odličan napadač kojeg ne bi mijenjao za bilo koju devetku osim Lewe. Work rate koji niko ne pruža u svijetu fudbala na toj poziciji i tehnika koju ima malo koja devetka danas. Da podredis ekipu njemu ili mu das i neki penal koji je znao izvesti u prvom mandatu dosao bi i do statistika koje mu se spocitavaju.
Sad je na 10 golova, a mogao imati 15 da nije microoffsidea. To je svakako na tragu tj trendu career high golova. Nadamo se da će prebaciti 20 pa da onda gledamo još boljeg Moratu jer su ovo prave zrele godine za napadače. Vidjeti npr koliko je Lewa napredovao od lika koji fula zicere do najboljeg igrača svijeta u 32 godini.
Kao što sam govorio i prije dolaska, dosljedan i danas, u svako doba dana i noći bih ga izabrao ispred Suareza, Dzeke i Cavania da sam sam birao. A da mi je neko rekao izaberi devetku za Juve odakle hoces, bio bi na 2 mjestu iza Lewe.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa neka uvijek igra ovako pisssda mu mat***na..Mig_Mig je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:41Ovo ne moze odigrat los igrac!!!! Ne mozeee! Ove brojke su perfekcija kakva se vidja jednom u sezoni bilo kojeg igraca. Danas je izgledao onakovog kakvog ga zamisljam, da radi ono sto najbolje zna. Diktira tempo utakmice, pas igra, defanzivno pokriva najvise prostora, stize u defanzivnoj tranziciji itd.. Osjecaj je da ga je Piro ukrotio i pravi od njega igracinu.
Nadam se da si u pravu..njemu su tek 23 godine...MORA da bude ovakav svaku utakmicu..a ako iko zna sta i kako, zna Pirlo.. Valjda mu mister nesto posebno ugradi u glavu..
Iskreno, sa njim gubim strpljenje, nesto slicno kao i sa Dybalom..oni su tu dugo vremena, jednostavno, moraju bolje..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne zna se jel njemu vise trebao gol ili Retardeskiju asistencija. U svakom slucaju jedna od najboljih utakmica sezone, valjda se na ovo nesto nadoveze.Juventinisimo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:33Morata
Vidio sam kod gola kako slavi, to mu je danas trebalo vise nego ista..![]()
Ali kako Gigi brani, i sad je bolji golman od onog malog zingara iz Milana.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Cinjenica je da nema garancije, tipa coutinho prije barce i coutinho u barci, bezveze mi pade napamet, ili dembele, i td.Pogba je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:11Vjerovatno si mislio metaforički na ovo 30 posto je tek napunio 28.
Kad vec nema garancije onda se drzi onoga sto vidis a ne sbbkbb, a fakat se vidi da morata igra bitnu ulogu u svim Juventusovim fazama i odbrane i tranzicije i napada i tu se nema sta reci.
Npr ovo sto je pirlo sinoc rekao, vazno je sada svakom igracu pronaci pravu poziciju na terenu ali u sklopu onoga sto mi igramo i imamo.
Ja sam jutros nekako bila ubjeđena da je rezultat na kraju bio 4:4, posto nisam do kraja odgledala
Bryan Reynolds je sljedeći američki igrac spreman za prelazak u evropski fudbal. AS Roma i Club Brugge otvorili su pregovore za potpisivanje ovog igraca od 18 godina ali i Juventus je zainteresovan pa ce doci do sastanka s igracevim agentom. Ukoliko dođe do potpisa, Reynolds ce ici na posudbu u Cagliari.
Bryan Reynolds je sljedeći američki igrac spreman za prelazak u evropski fudbal. AS Roma i Club Brugge otvorili su pregovore za potpisivanje ovog igraca od 18 godina ali i Juventus je zainteresovan pa ce doci do sastanka s igracevim agentom. Ukoliko dođe do potpisa, Reynolds ce ici na posudbu u Cagliari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.