Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Odlična tekma.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koliko je kvalitet fudbala pao na globalnom nivou, dovoljna demonstracija je da je ovaj Bayern šampion Evrope i trenutno najbolji klub na planeti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije Bayern kriv što su na najbolji mogući način iskoristili prekid svih takmičenja, pa ponovni nastavak. Jel sad zbog nesposbnosti drugih da se njihova ovogodišnja dominacija zanemari? Sasvim sigurno da je tim iz 2013e bio za klasu bolji i kompletniji. Ali i ovaj je pun kvaliteta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj Bayern je smiješna ekipa. Neka se zahvaljuju Kinezima na koroni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakav kiks Hradecky
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Brate, ti si bolestan, lijeci se!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:15Ovaj Bayern je smiješna ekipa. Neka se zahvaljuju Kinezima na koroni.
Buncas, Bayern ti sjebao razum.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne vrijedi se sa takvima kao ti raspravljati. Ako ti misliš da ovako treba da izgleda ekipa koja je osvojila tripletu prije svega par mjeseci, onda u redu. Nastavi živjeti u nekim svojim iluzijama.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:28Brate, ti si bolestan, lijeci se!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:15Ovaj Bayern je smiješna ekipa. Neka se zahvaljuju Kinezima na koroni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Papak, idi prati prciji iz Barselone, postedi nas svoje maloumnosti. Razguli!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:30Ne vrijedi se sa takvima kao ti raspravljati. Ako ti misliš da ovako treba da izgleda ekipa koja je osvojila tripletu prije svega par mjeseci, onda u redu. Nastavi živjeti u nekim svojim iluzijama.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:28Brate, ti si bolestan, lijeci se!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:15Ovaj Bayern je smiješna ekipa. Neka se zahvaljuju Kinezima na koroni.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Treba ga razumjeti Bayern im je nakon Lisabona sveo klub na provinciju.
Vratiće se opet nekad u elitu, strpljen spašen.
Vratiće se opet nekad u elitu, strpljen spašen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pravi Bayern iz Leverkusena je jasno i neupitno kvalitetnija ekipa od ovog laznog iz Minhena.
Nije da kolega @BoixosNois1899 nije najavio sve ovo,
mjesec dana unazad
mjesec dana unazad
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Eno vidim pojedini likovi koji su me nazivali trolom i neznalicom prije samo 15-ak dana, sada pljuju po Flicku.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tah 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakvo ofirno namjestanje. Njemacku ligu treba ukinuti.
+1
Ocigledno da je naredba od vrha da se ova seljadija pusta. Kakav odron od lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatno kakva smijurija od lige. Logično da će uzimati svake godine kad im glavni konkurenti ovako poklanjaju pobjede u međusobnim duelima.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Okupili se svi oni cije je klubova Bayern ponizavao, lajte kerovi, lajte haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.