FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Süle-Diaby bice smjesno. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Srećom pa im ne igra pola tima.
Nema baš puno primjera, osim Garetha Balea, koji su počeli na lijevom beku, pa nastavili na lijevom krilu i tu stekli slavu. Alphonso Davies želim ti svu sreću. Uostalom šta god da uradi na krilu ne može biti gori Leroya Sanea.
Kod nas je Davies poceo na krilu i presao na beka , pa ce sad ponovno na krilo 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Evo primjera sa početka utakmice kako se upropaštavaju visoke xG prilike za gol. Poenta je da je u prošloj utakmici u prvim minutama meča nas koštala bezazlena greška Sanea, sad je upravo Leverkusen dao nama loptu u kontru i nismo to uspjeli iskoristiti. Veoma loše.
Alaba igra sredinu ipak
jel to znači da ostaje, vidim po društvenim mrežama aktivno se posvećuje Bayernu, što nije tipično za igrače koji planiraju ići iz kluba

-
- Kontakt:
Ocekivano 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eh konačno kreće tekma. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Gnabry ponovo izgleda ko igrac od 8mil eura, tj vec duze vrijeme je tako. Ugasio se poslije zavrsetka prosle sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa šta sad odjednom fali Pavardu na beku
pretesko je gledati ovog Alabu, izgubljen je na protivnickoj polovici
-
- Kontakt:
Flick se totalno pogubio.
Yebo majku Roca s jednom nogom je bolji od Alabe u sredini a dosao je iz druge lige. I jos drami i trazi da igra u sredini.
Flick pogubljen ko kad se napijes pa ga meces u pupak.
Flick pogubljen ko kad se napijes pa ga meces u pupak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Alaba - Tolisso na sredini, da vidimo i to. Ne zna on prema naprijed sa mozgom ali dobro. Vidjecemo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne znam na osnovu čega ti temeljiš da je Roca dobar igrač. Do sad nije ništa pokazao, loš nastup u LP uz crveni karton, fizički nije na nivou prve ekipe ne trči dovoljno i sve preduslove ima da bude flop. Nije bolji ni od Alabe u sredini.
Bio medju boljima na terenu do crvenog, izgorio u zelji. Nije on neki sjajan igrac al je bolje imati njega u sredini nego Alabu/Musialu, fino Roca zna diktirati tempo. Mi uletimo u ovu trku i tu ga popusimo, niko ne zna stati na loptu.
-
- Kontakt:
Dobro je odigrao protiv Lokomotive isto.
Cist penal za Lever cini mi se.
Nakon Sulea na beku, Hernandeza na stoperu, Alabe u sredini ulazi još jedan igrač manje Sane na krilu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.