Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Samo Sloboda | COYG
Messi i da ne zabije gol protiv Reala i narednih 10 utakmica opet će imati bolju statistiku nego Ronaldo protiv Barcelone.godrina je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:16Jok bolji je Mesi koji nije dao gola u el clasicu odkako je Ronaldo otisao.
Koji osjeti svake godine pisanje po sebi u LP cim napusti Cam Nou.
Lik pise koliko je Ronaldo dao golova bez penala a Mesi ove godine haman 2ili 3 bez penal. Mada je to po meni glupost, taj penal diskreditovat. Reci to Baggi-u ili Hadzibegicu.
Ronaldo u ligi prvaka u 6 utakmica ima 2 gola protiv Barcelone i to oba iz penala.
Ronaldo u 9 domaćih ligaških utakmica na Santiago Benabeu-u je zabio protiv Barcelone samo 3 gola i to sva 3 iz penala. To ti je druže moj 15 bitnih utakmica protiv Barcelone gdje se on nije vidio na terenu, a ima ih još i na Camp Nouu u ligi kao i ostalim takmičenjima poput kupa i superkupa.
Jok bolji je Ronaldo koji u ligi prvaka ispada od velesila poput Lyona i Ajaxa za razliku od Messija koji ispada od smiješnih klubova Bayerna i Liverpoola.
Bolji je Ronaldo koji 2020 godine ispada od Lyona za razliku od Messija koji je 2019 godine protiv Lyona imao 2 gola i 2 asistencije i odveo Barcelonu dalje.
Razlika između mene i tebe je što ja priznajem da Messi trenutno igra užasnu sezonu (najgoru sezonu u zadnjih 10 godina) i da je dao samo 3 gola iz igre, a da su mu svi ostali golovi iz penala za razliku od tebe i tebi sličnih koji pišete da Ronaldo igra vrhunski u Juventusu, a lik bez penala ne bi imao puno vise golova ni od Pavoletti iz Cagliarija, Quagliarelle, Zapate, Piąteka, Milika, Džeke, Caputa, Iličića, Zapate.
Pika ali lige prvaka je osvajao i Messi sa Barcelonom za razliku od Primere koju je većinom osvajao samo jedan klub.
Nemoj bgati da ja počnem postavljati šta je sve Ronaldo na EURU 2016 promašio, uključujući i penal protiv Austrije, a osvojio je trofej.Yebiga trudim se ali sta cu kad su mi slabi argumenti
5golova i 4 asist. > EURO i trofej lige nacija
Da u pravu si Higuain je kriv sto on nema trofej s Argentinom
Higuain je kriv jer do tih penala ne bi ni došlo da je Higuain zabio gol iz prilika koje je imao, a mašio je i penal 2015-e. Kriv je i Messi ali ni blizu kao on.
Inače, Ronaldo je promašio penal u finalu LP protiv Chelsea 2008 pa je osvojio trofej jer su zabili svi ostali.
Messi promaši penal u finalu Copa Americe, a promaše i svi ostali njegovi suigrači osim jednog. Ne zavisi sve od Messija i Ronalda

Eto sad ste dobili svoje

Nee razlika izmedju mene i tebe je sto mene boli cosak za obojicom dok ti ne mozes spavat kad ti neko pise cinjenice o idolu.
Da i Roma sa Dzekom i Manolasom je evropski gigant.
A i LP je u toj eri vecinom osvajao jedan klub
Da i Roma sa Dzekom i Manolasom je evropski gigant.
A i LP je u toj eri vecinom osvajao jedan klub

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li vaše tetke iz Njemačke žive u Italiji/Španiji 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Netačno. Messi mi je takav idol da ako ode iz Barcelone vjerojatno više nikad neću pogledati utakmicu u kojoj on igra osim u ligi prvaka. Isto kao što ne gledam ni Ronalda od kako je napustio Real.
Bolje ispasti jednom od Rome sa Džekom i Manolasom nego 2x od Lyona (2010 i 2020) i jednom od Ajaxa. Budimo realni...
Da isto kao što je lige prvaka u periodu od 2009 do 2015 osvajao većinom samo jedan klub. Jbg svako gleda period koji njemu odgovara

: Bolji igraci od Ronalda prethodnih 12 mjeseci:
Lewa
Thiago
Kimmich
Neuer
Ramos
Messi
Mane
Salah
De Bruyne
Imobile
Mbappe
Ovo je na prvu sta mi pada na pamet.
Ne vidim sto je on imao bolju sezonu od Lukakua,Sterlinga,
Neymara,Benzeme...
I kao finisher je bio los a to mu je uloga u timu.
Individualno smijesna sezona.
Drugo mjesto totalno nezasluzeno.Komercijalno i nista vise.
Porediti njega i Messija
Lewa
Thiago
Kimmich
Neuer
Ramos
Messi
Mane
Salah
De Bruyne
Imobile
Mbappe
Neymara,Benzeme...
Porediti njega i Messija
- Chapman1886
- Kontakt:
JoeBleck je napisao/la: ↑19 dec 2020, 16:41: Bolji igraci od Ronalda prethodnih 12 mjeseci:
Lewa
Thiago
Kimmich
Neuer
Ramos
Messi
Mane
Salah
De Bruyne
Imobile
Mbappe
Neymara,Benzeme...
Porediti njega i Messija

Bigatu ako ti ovo na prvu pada mogu tek misliti na drugu...čalhanoglu,pedri,grizman...
Samo Sloboda | COYG
Cekaj ba.Chapman1886 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 16:53JoeBleck je napisao/la: ↑19 dec 2020, 16:41: Bolji igraci od Ronalda prethodnih 12 mjeseci:
Lewa
Thiago
Kimmich
Neuer
Ramos
Messi
Mane
Salah
De Bruyne
Imobile
Mbappe
Neymara,Benzeme...
Porediti njega i Messija![]()
Bigatu ako ti ovo na prvu pada mogu tek misliti na drugu...čalhanoglu,pedri,grizman...
Kako ne moze Imobile koji je zabio vise golova od njega u Seriji A, igrao citavu sezonu vrhunski u smjesnom Laziu.Uzeo kup bas protiv tog Juventusa.
Zasto nije bio bolji od njega , obrazlozi mi.Frajer u mrtvom Laziu resetao mrezu iz kola u kolo.
Za Kimmicha i Thiaga ti nemam sta objasnjavati.
Uz Lewu dva najvaznija igraca Bayerna i cista prevaga na terenu.Brutalna sezono obojice.
Mane i Salah.Dva najbolja krila danasnjice koji su odigrali sezonu u EPLu koja je prakticno bila savrsena.Brutalnost obojice , probojnost.Konstatna prevaga na terenu i konstanta glavobolja rivalima.Statisticki brutalni obojica za poziciju krila.
Ne znam , mozda sam corav ali ja ne vidim da taj Ronaldo donosi prevagu Juventusu.Juve je silovao Seriju A i bez njega,cak se ta dominacija smanjila sa njim.Redovno im se skida skalp u kupu.
Tesko da oko bile koje fudbalske teme mozes procitati vise gluposti nego kad navijaci Messija komentarisu Ronalda. Nezabiljezen animozitet.
Zato sto su svjesni da gubi u trci za GOATa
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Evo opet frajer profulo penal, ko mu je kriv kad ne zna. Kao da on ne bi volio to zabijat, jok ne moze pa hajmo to trolat ccc.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Spomene Ronalda i njegove penale a zanemari činjenicu da je panj Imobille zabio gotovo 50% golova iz penala. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OldFashioned
- Kontakt:
0,83 % Ronaldo
0,79 % Messi
Nije to ipak toliko loše koliko forumaši žele prikazati kada brane Messija i Ronalda kao da su ih oni lično pravili.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hebo vas vise i Messi i Ronaldo.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovaj zaljubljen u Cristiana 

Ja koliko vidim on bi da ga samo Messi je'be
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lik je najveća neznalica na ovom dijelu foruma, ne znam što vas iznenađuje ovo. Dvorska luda EPL podforuma.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.