FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Braconi, umjesto na Skupstinu sa stilovkama idemo sutra na Jahorinu da doticni sarne jedan dokument. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znam da čitaš kralju pa evo ovim putem da ti se izvinim, zadužio si nas kroz ove godine, ali yebiga, vruća glava barem kod mene, pogotovo što od Širokog spavam u prosjeku 2,5h.
Još jednom isprike i tebi i tvom momku!

Hvala za ove nezaboravne trenutke!
Još jednom isprike i tebi i tvom momku!

Hvala za ove nezaboravne trenutke!
- MocMahale444
Sramota kakvi su nam levati u klubu, od igraca do uprave(sadasnje-bisve-prijasnje) .
Treba dati Veselom lulu mira da potegne.
Treba dati Veselom lulu mira da potegne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Doticni je produzio ugovor u Amarovom mandatu tako da je i ovdje lanac krivaca.
Nadam se da je doticnom lijepo na Jahorini. Zasluzio je odmor. Igracini kao njemu nadam se da dorucak u krevetu donose. Bosanski Ronaldo
Nije mi jasno kako je doticna ubleha Veselinović "preživjela" onu prvu Amarovu čistku.
Kad su nogirani Vranješ, Čurjurić, Jazvić, Rodin, Bakrać, Modić, Crnov i ostali ublehaši.
Vjerovatno nije mogao sve otjerati, moralo se sa nekim igracima igrati
Kad su nogirani Vranješ, Čurjurić, Jazvić, Rodin, Bakrać, Modić, Crnov i ostali ublehaši.
Vjerovatno nije mogao sve otjerati, moralo se sa nekim igracima igrati

"Mislim da je to najkorektnije i da nema potrebe za dizanjem tenzija. Igrač sam Željezničara, dogovor smo postigli i ostat ću član Željezničara. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone opravdati očekivanja, kako čelnih ljudi kluba, tako i navijača".
- MocMahale444
Govorili ste kako je Amar aka Staljin, sad kad je popustio kûrçi mu se Veseli i Lendra bacac dresa.
Doticnom recite da je prozivka 16.1. Makar prvi dan da ga nema u kadru na slikama da dobijemo osjecaj da je nabijen na nogu iz kluba.
- MocMahale444
Ma treba Veselom fin doček napraviti na prozivci, nadam se da će biti na pomoćnom terenu, ubleho donerska, debela...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nemojte mu tepati odnosno nadimak koristiti. Ima on svoje puno ime i prezime ili jednostavno igrac X 

- svrakino1921
- Kontakt:
Ma zavrsio je on sa nama
Bit ce prodat
Bit ce prodat
- MocMahale444
Treba mu kupiti teddy bear
, onako nesto glomazno da zagrli i kaze cheese s onim piskavim glasicem.
Podrska od Bogija i ekipe
Podrska od Bogija i ekipe

Doticnom ocigledno udario cist planinski zrak u glavu. Nadam se uskoro da ce i neka grudva."Ja nisam tužio klub ili bilo šta slično, jedino što mogu reći jeste da imam dogovor sa klubom o isplati dugovanja na rate i kroz određene datume. To je sve što mogu reći na ovu temu", kazao je fudbaler Željezničara za naš portal.
-
- Kontakt:
Hajd sto baca dres nego se ove sezone jednom spakovo da napusti stadion kad je vidio da nije na spisku, na kraju ga povlacili za rukav da se vrati pa cak i ubacili u igru u drugom poluvremenu. Nema vise tog autoriteta, druga su vremena..MocMahale444 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 00:25Govorili ste kako je Amar aka Staljin, sad kad je popustio kûrçi mu se Veseli i Lendra bacac dresa.
- kontrasviju
- Kontakt:
Čekaj, je li mi to fakat krivimo i kritikujemo igrače što hoće svoje pare, koje su im ugovorom zagarantovane? Na stranu to što je on obična kurchina od igrača i što ne zaslužuje ugovor kakav ima, UGOVOR JE UGOVOR i tu se sva priča završava.
Bolje bi bilo da krivimo one koje su mu dali takav ugovor i doveli nas u ovu situaciju da nemaš para da raskineš ugovor i odyebeš levata za sva vremena.
Ja vas fakat ne kontam. Na šta smo spali, ne mogu da vjerujem.
Bolje bi bilo da krivimo one koje su mu dali takav ugovor i doveli nas u ovu situaciju da nemaš para da raskineš ugovor i odyebeš levata za sva vremena.
1921
Nije ovdje problem ovo sto on trazi odnosno jeste mali problem jer on skupa sa Lendricem odavno gurajuci ovako da ce nesto uraditi mimo ostatka ekipe urusava atmosferu, ali svakom svacije. Samo je to problem sto se tice ovih para, a ostalo je njegovo pravo i stoji u ugovoru.kontrasviju je napisao/la: ↑19 dec 2020, 02:30Čekaj, je li mi to fakat krivimo i kritikujemo igrače što hoće svoje pare, koje su im ugovorom zagarantovane? Na stranu to što je on obična kurchina od igrača i što ne zaslužuje ugovor kakav ima, UGOVOR JE UGOVOR i tu se sva priča završava.
Problem kod njega su druge stvari koje nemaju veze sa financijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.