BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Za 5 godina od ovog trenutka ekipa u kojoj su Bellingham, Reyna, Haaland, Moukoko, Sancho, pa i ovaj Mourey Bouza bi se borila za osvajanje LP. Koliko će njih za 5 godina biti u Dortmundu, vjerovatno je odgovor 0 do 1 maksimalno. Politika kluba se mora mijenjati podhitno. 5 fudbalera ispod 20 godina u standardnoj prvoj postavi je ubistvo.
Čestitke Edi i ekipi na potpuno zasluženoj pobjedi !
Moglo je biti i uvjerljivije ali dobro ipak je prvi meč nakon jednog treninga.
Moglo je biti i uvjerljivije ali dobro ipak je prvi meč nakon jednog treninga.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Illmatic09
- Kontakt:
Dobra reakcija na trenutnu situaciju, pogotovo u prvi 20-30 minuta i važna pobjeda, ali ne smije biti onoliko grešaka u dodavanju u par navrata od Akanjia, što je dovelo do gola, Sancha, Reyne i Bellinghama, pogotovo je Sancho previše lopti dao protivniku na taj način.
U petak kod Union Berlina, koliko se sjećam prošlu sezonu smo izgubili tamo, nezgodna ekipa.
U petak kod Union Berlina, koliko se sjećam prošlu sezonu smo izgubili tamo, nezgodna ekipa.
Sancho (kao i čitava ekipa) je dobro krenuo, i činilo se da će konačno biti ono što svi od njega očekuju (iako ja i dalje mislim da je overrated te da je glavni razlog njegovog uspjeha je bila podrška Hakimija, al ajd helem nejse) opet je izgubio previše lopti kako je meč odmicao.
Akanji je kao uvijek nesiguran i ta neka tempirana bomba da nas dobro zayebe sa svojim pasovima.
Meni najljepša stvar danas za vidjeti je bila igra Reusa. Čovjek kao da je doživio drugu mladost, ako doživi još jednu iole ozbiljniju povredu nauditi ću samom sebi. Reyna briljira. Moukoko za me pozitivno iznenadio, dobro je odradio tekmu, mislim ipak ne smije se zaboraviti koliko je on zapravo mlad.
Također nadam se da je sve OK sa Hummelsom, zaista priželjkujem dvojac Hummels i Zagadou nazad, ne volim Akanjija pa moš me yebat. Također, tako mi je drago što opet se igra sa četiri igrača nazad.
Za danas sam itekako zadovoljan, tekma je bila zanimljiva za gledati (što je rijetko bio slučaj sa Favreom, naročito u zadnje vrijeme). Optimistično očekujem šta će Terzić spremiti za par narednih utakmica.
Akanji je kao uvijek nesiguran i ta neka tempirana bomba da nas dobro zayebe sa svojim pasovima.
Meni najljepša stvar danas za vidjeti je bila igra Reusa. Čovjek kao da je doživio drugu mladost, ako doživi još jednu iole ozbiljniju povredu nauditi ću samom sebi. Reyna briljira. Moukoko za me pozitivno iznenadio, dobro je odradio tekmu, mislim ipak ne smije se zaboraviti koliko je on zapravo mlad.
Također nadam se da je sve OK sa Hummelsom, zaista priželjkujem dvojac Hummels i Zagadou nazad, ne volim Akanjija pa moš me yebat. Također, tako mi je drago što opet se igra sa četiri igrača nazad.
Za danas sam itekako zadovoljan, tekma je bila zanimljiva za gledati (što je rijetko bio slučaj sa Favreom, naročito u zadnje vrijeme). Optimistično očekujem šta će Terzić spremiti za par narednih utakmica.

Ne znam zašto ali me Edo toliko podsjeća na Jürgena
- kraljttbvb
- Kontakt:
Fino je ovo bilo, cijelo vrijeme se pritiskalo i napadalo. Da je tu bio Haland, bilo bi to još puno opasnije.
U januaru je pod moranje dovesti rezervnog napadača...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nadam se da će Meunier i Delaney biti spremni za petak
Msm da su već izjavili da nećekraljttbvb je napisao/la: ↑15 dec 2020, 23:31
U gostima prošle godine 3:1 za Union
Kod kuće 5:0 za nas
Ove sezone su uzeli bod Bayernu,Gladbachu,dobili Hoffenheim ali isto remizirali sa Freiburgom,Schalkeom i jucer prokockali dva gola prednosti i izgubili tri boda protiv Stutgarta
Kod kuće 5:0 za nas
Ove sezone su uzeli bod Bayernu,Gladbachu,dobili Hoffenheim ali isto remizirali sa Freiburgom,Schalkeom i jucer prokockali dva gola prednosti i izgubili tri boda protiv Stutgarta
Burki - Guerreiro - Hummels - Akanji - Meunier - Witsel - Can
Reyna - Reus - Sancho - Moukoko
Reyna - Reus - Sancho - Moukoko
- kraljttbvb
- Kontakt:
Korner ili penal za protivnika, svejedno je 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mudro zboriš momcino

Šteta iz prekida primiš dva glupa gola jer ni jedan ne prati gdje je lopta već prati gdje je igrač
Reš pečen
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- kraljttbvb
- Kontakt:
A Burki ne zna postaviti igrače na stative pa da izbiju loptu...
2x Koln
2x Union
4 bezveze primljena gola i 2 poraza od 2-1

- Illmatic09
- Kontakt:
Vračaj Favrea.
Nisu ni toliko loše igrali, ali čim protivnik dobro stoji oni nemaju rješenja i tako već dugo ovakve ekipe sa ovakvom taktikom uzimaju bodove Dortmund-u, bilo je 2,3 dobrih prilika ali na kraju nije bilo sreće, šteta što Moukoko pogodi stativu u prvom poluvremenu, gol skoro na identičan način odrađen kao sa stativom ranije. Definitivno fali Hakimi na toj desnoj strani. Guereirro danas sa Reusom najlošiji.
U utorak protiv Braunschweig-a i onda kratka pauza, valjda se saberu u tom periodu.
Nisu ni toliko loše igrali, ali čim protivnik dobro stoji oni nemaju rješenja i tako već dugo ovakve ekipe sa ovakvom taktikom uzimaju bodove Dortmund-u, bilo je 2,3 dobrih prilika ali na kraju nije bilo sreće, šteta što Moukoko pogodi stativu u prvom poluvremenu, gol skoro na identičan način odrađen kao sa stativom ranije. Definitivno fali Hakimi na toj desnoj strani. Guereirro danas sa Reusom najlošiji.
U utorak protiv Braunschweig-a i onda kratka pauza, valjda se saberu u tom periodu.
-
- Kontakt:
Reus i Sancho su vam glavni igrači a totalno van forme, fali vam kreativniji veznjak, can i witsel ne mogu skupa kontra defenzivne momčadi a Munier ne može donijeti prema naprijed ono što je mogao hakimi
Moukoko će biti super ali sa iskusnijim back up napadačem vi ovo dobijate sinoć
Moukoko će biti super ali sa iskusnijim back up napadačem vi ovo dobijate sinoć
Fino je vidjeti ekipu bez Burkija, Akanjija i Witsela. Koliko god mnog krivili Reusa i Sancha, ova trojica su pravi chokeri ove sezone. (dodao bih i Brandta ali on je jedva i igrao, navedeni trio je igrao haman non-stop).
Također jako je lijepo igrati sa nekim klasičnim špicem, makar bio faktički amater. Favre mi je za čitav život ogadio lažnu devetku.
Također jako je lijepo igrati sa nekim klasičnim špicem, makar bio faktički amater. Favre mi je za čitav život ogadio lažnu devetku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.