ne mora da znaci sezona je duga, puno uspona i padova.... pogledaj hornetse, 8-0na pocetku pa sada gube od minesote i drugih slabijih timova... Pa i Houston rocketsi pre 3 godine u regularnoj sezoni 22pobede u nizu pa uu playoffu padose od utaha...dema je napisao/la:Knicksi napokon tamo gdje im je mjesto a to je play off i borba za vrh,mislim da su na dobrom putu i da ce se u narednoj sezoni jos pojacat i da ce bit ekipa koju ce bit uzivanje gledat s obzirom na igru koju preferira njihov trener.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
ma mislio sam da se vracaju u play off i da ce ako se nastave pojacavat bit sve bolji ,mozda za sezonu ili 2 se ukljuce u borbu za vrhalfarouqaminu je napisao/la:ne mora da znaci sezona je duga, puno uspona i padova.... pogledaj hornetse, 8-0na pocetku pa sada gube od minesote i drugih slabijih timova... Pa i Houston rocketsi pre 3 godine u regularnoj sezoni 22pobede u nizu pa uu playoffu padose od utaha...dema je napisao/la:Knicksi napokon tamo gdje im je mjesto a to je play off i borba za vrh,mislim da su na dobrom putu i da ce se u narednoj sezoni jos pojacat i da ce bit ekipa koju ce bit uzivanje gledat s obzirom na igru koju preferira njihov trener.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
da to je u redu,jos ako dovedu mela,bice zaista dobri.... mada za titulu amare treba poceti da igra odbranu, sa onakvom odbranom zaista teskodema je napisao/la:ma mislio sam da se vracaju u play off i da ce ako se nastave pojacavat bit sve bolji ,mozda za sezonu ili 2 se ukljuce u borbu za vrhalfarouqaminu je napisao/la:ne mora da znaci sezona je duga, puno uspona i padova.... pogledaj hornetse, 8-0na pocetku pa sada gube od minesote i drugih slabijih timova... Pa i Houston rocketsi pre 3 godine u regularnoj sezoni 22pobede u nizu pa uu playoffu padose od utaha...dema je napisao/la:Knicksi napokon tamo gdje im je mjesto a to je play off i borba za vrh,mislim da su na dobrom putu i da ce se u narednoj sezoni jos pojacat i da ce bit ekipa koju ce bit uzivanje gledat s obzirom na igru koju preferira njihov trener.
I veceras besplatan NBA league Pass...mislio sam da ce to biti samo jedan dan ali u svakom slucaju hvala njima... 

do drugog januara je dzbalama
vidis da nema povreda kod igraca
ovi iz nba su velikog sevapa zaradili
vidis da nema povreda kod igraca
ovi iz nba su velikog sevapa zaradili
Thomas Müller - Fußballgott
- alfarouqaminu
- Kontakt:
orlando sjajan u sutu za tri poena u prvoj cetvrtini 7trojki iz 9pokusaja....
alfarouqaminu je napisao/la:orlando sjajan u sutu za tri poena u prvoj cetvrtini 7trojki iz 9pokusaja....
dwight jos nikog nije blokirao ?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ima vremena tek je druga cetvrtina, bice i togadon_burza je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:orlando sjajan u sutu za tri poena u prvoj cetvrtini 7trojki iz 9pokusaja....
dwight jos nikog nije blokirao ?

- alfarouqaminu
- Kontakt:
matori iglauskas za nepunih 8 minuta 12poena i 8skokova....resio da odigra mec karijere 

neka odmori malo da nebi bilo gasulhana pa pravac kabur
Miami kao da igra rukomet...odbrana i onda trci u kontru a jos uz to Iglauskas igra cetvrtinu karijere. Ja igrao ispod 203 poena ali nista od toga...kako je krenulo sam Miami ce preci 

kod NY odbrana kao da nepostoji kao i uvijek igraju za kos vise 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako new york nikada nije ni igrao odbranu vec samo run and gun....a o amarejevoj odbrani da ne pricamBalon je napisao/la:kod NY odbrana kao da nepostoji kao i uvijek igraju za kos vise
A ne kontam kako ovi Knicksi uopste imaju ovako dobra skor...prosjecna ekipa i nista vise. Sad su cini mi se imali samo 3 skoka u prvoj cetvrtini sto je smijesno...inace samo Amare i moze uhvatiti neki skok...ostali igraci znaju samo trojke sutirati...limitiran tim u svakom slucaju
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako, pa vidis new orleans krenuo sa skorom 8-0 pa kriza tako ce i new york kako bude sezona odmicalaadnan24 je napisao/la:A ne kontam kako ovi Knicksi uopste imaju ovako dobra skor...prosjecna ekipa i nista vise. Sad su cini mi se imali samo 3 skoka u prvoj cetvrtini sto je smijesno...inace samo Amare i moze uhvatiti neki skok...ostali igraci znaju samo trojke sutirati...limitiran tim u svakom slucaju
alfarouqaminu je napisao/la: bas tako, pa vidis new orleans krenuo sa skorom 8-0 pa kriza tako ce i new york kako bude sezona odmicala
Upravo tako...trebale bi stvari polako dolaziti na svoje mjesto iako najcesce se poslije all star-a stvari pocnu kristalisati...
imali su laksi raspored ali kad ih krene trica mogu svakog dobitadnan24 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la: bas tako, pa vidis new orleans krenuo sa skorom 8-0 pa kriza tako ce i new york kako bude sezona odmicala
Upravo tako...trebale bi stvari polako dolaziti na svoje mjesto iako najcesce se poslije all star-a stvari pocnu kristalisati...
dema je napisao/la: imali su laksi raspored ali kad ih krene trica mogu svakog dobit
Tacno...ali kad ih ne ide trica tesko da ce ikoga dobiti...oni imaju 2 opcije: Trica ili Stoudemaire...i to je sve...
P.S. Dosta Heat-a i Knicksa sad pocinje veliki derbi...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
da mada protiv bostona,chicaga,orlanda,lakersa,spusa se treba dokazati,kao i protiv dallasa i utahadema je napisao/la:imali su laksi raspored ali kad ih krene trica mogu svakog dobitadnan24 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la: bas tako, pa vidis new orleans krenuo sa skorom 8-0 pa kriza tako ce i new york kako bude sezona odmicala
- BernardBarnjak
- Kontakt:
fu*k off!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.