Samo je Ikic zaradio platu,niti jedan vise !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa otprilike, a momak ne pravi probleme. Ironija zivota.
Preokret"Vidite, istina je da je postupak pokrenut, ali isto tako je istina i da sam postigao dogovor s klubom da mi se dugovanja isplate u ratama", rekao nam je Veselinović i dodao:
"Mislim da je to najkorektnije i da nema potrebe za dizanjem tenzija. Igrač sam Željezničara, dogovor smo postigli i ostat ću član Željezničara. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone opravdati očekivanja, kako čelnih ljudi kluba, tako i navijača".
Što ga brat naruži, eno odmah postigao dogovor s klubom.Omark je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:54Yebem li ti majku Mladene, ma kad bolje razmislim i tebi Ivane!
I dan danas mi ne ide u glavu kakav smo mi šljam sakupili u i oko kluba, fuj!
Amar me je razočarao sa ovim postupkom, zakucaj papka na tribinu i nek yebe maminu mamu!
DaBogda treba pobjegla od tebe kad joj u krevetu kažeš nešto sa onim homoseksualnim glasom.
Bolje mu je da ga kole i ja ne sretnemo, mogao bi on klubu u ratama plaćati!wolfie je napisao/la: ↑18 dec 2020, 21:10Što ga brat naruži, eno odmah postigao dogovor s klubom.Omark je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:54Yebem li ti majku Mladene, ma kad bolje razmislim i tebi Ivane!
I dan danas mi ne ide u glavu kakav smo mi šljam sakupili u i oko kluba, fuj!
Amar me je razočarao sa ovim postupkom, zakucaj papka na tribinu i nek yebe maminu mamu!
DaBogda treba pobjegla od tebe kad joj u krevetu kažeš nešto sa onim homoseksualnim glasom.![]()
Meni je on onda pao u ocima kad je rekao da mu se majka ustaska ****
Hahahahahah
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Ferroviere1987 i 85 gostiju.