FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veselinović je ona vrsta ublehaša kojem je draže pasti, nego zabiti gol ili asistirati 

DjesiOmark je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:54Yebem li ti majku Mladene, ma kad bolje razmislim i tebi Ivane!
I dan danas mi ne ide u glavu kakav smo mi šljam sakupili u i oko kluba, fuj!
Amar me je razočarao sa ovim postupkom, zakucaj papka na tribinu i nek yebe maminu mamu!
DaBogda treba pobjegla od tebe kad joj u krevetu kažeš nešto sa onim homoseksualnim glasom.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma evo me, iznervirao sam se haos, kakvo smeće od čovjeka.LjoZee je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:55DjesiOmark je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:54Yebem li ti majku Mladene, ma kad bolje razmislim i tebi Ivane!
I dan danas mi ne ide u glavu kakav smo mi šljam sakupili u i oko kluba, fuj!
Amar me je razočarao sa ovim postupkom, zakucaj papka na tribinu i nek yebe maminu mamu!
DaBogda treba pobjegla od tebe kad joj u krevetu kažeš nešto sa onim homoseksualnim glasom.![]()
Anes Nuhanović je za tebe krilo, Mladene!
- PointBlank
- Kontakt:
Sta je bilo, a da nisam upucen? Haha
-
- Kontakt:
Ante Blažević doveden samo da pokaže kolegama kako smo korektan klub, lik nije marke dobio u Celiku godinu, a ovi naši se za koji mjesec bune.
Naravno naplatio je on to nagodno ali je haos bio oko tog.
Kad bi se mi kusurali s Veselim, na kraju bi on nama trebao isplatiti 5-6 milja za raskid.
Naravno naplatio je on to nagodno ali je haos bio oko tog.
Kad bi se mi kusurali s Veselim, na kraju bi on nama trebao isplatiti 5-6 milja za raskid.
Cekajte,Veseli naplatio ovo sto je igrao ?
Ovo se placa sto on igra ?????
Ovo se placa sto on igra ?????
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma odavno se zna da sto se tice novca jedini problem su Lendric i Veselinovic. To se vuce jos od niza onih teskih utakmica kad je bio derbi. Njih dvojica jedini ne pristaju na dogovor, ali svakom svacije.
**** mater i jednom i drugom
Pogotovo drugom imal obraza trazit pare kad progovori isto neko da ga uhvati za jaja pa prica,pripreme 15kg viška
probit ne zna radi jedno te isto dijete bi iz 5 razreda skontalo da isti potezi nece proc vise od max 2 puta a sut da ne govorimo moje dijete sa 10 godina ima bombu iz onih pozicija gdje doticni doda loptu golmanu
Zaboravio sam on ne igra fudbal on igra bilijar on je Ronio O Saliven
Sta reci kad u 150-200 utakmica imas 15-16 golova i 10ak asistencija a igras krilo xaxaxa
Pogotovo drugom imal obraza trazit pare kad progovori isto neko da ga uhvati za jaja pa prica,pripreme 15kg viška
probit ne zna radi jedno te isto dijete bi iz 5 razreda skontalo da isti potezi nece proc vise od max 2 puta a sut da ne govorimo moje dijete sa 10 godina ima bombu iz onih pozicija gdje doticni doda loptu golmanu
Sta reci kad u 150-200 utakmica imas 15-16 golova i 10ak asistencija a igras krilo xaxaxa
Rodjeni su pitarske picke!
Volio bi im vidjeti leđa sutra obojici. Mrš.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bogami si pretjerao sa golovima i asistencijama, bar kod nas1921boy je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:22**** mater i jednom i drugom
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
lijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:32E neka ga je Meša kopackom pogodio **** ga u usta piskava

Mesa u ulozi predstavnika navijaca
lijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:30Bogami si pretjerao sa golovima i asistencijama, bar kod nas1921boy je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:22**** mater i jednom i drugom
150 utakmica 15 golova i 23 asistencije a krilohahahaha
Pa neki igrači koji su njegovih godina ovo imaju u jednoj sezoni a u ne igraju u ligama 5ice
Rodjeni su pitarske picke!
Ne znam za vas ali ja ću da se počnem drogirati pod stare dane da ovo sve preguram.
Dandara
Na vrat na nos na brzinu

Meni treba nesto halucinogeno ili da izazove totalnu amneziju. Ovo ne mogu izdrzati normalan to je sigurno.
meni treba nesto da se prubudim u 2033 na proslavi titule..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Mene je sramota sto je Mladen ikad igrao za Želju, sto se tice Lendrica taj Nikad nije trebao se vratiti u Želju.
Imas 5 igraca sto znaju lopte ovo ostalo
Molim vas idite sto dalje od Želje.
NAJGORI STE IKAD.
Imas 5 igraca sto znaju lopte ovo ostalo
NAJGORI STE IKAD.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Brate kako si mi vratio film u neka stara vremena ,99 godina 1_1 kad je bio onaj belaj sa ulijetanjem na teren ,okupljanje bilo na Grbavici tad je najveci korteo bio poslije rata koji je krenuo prema kosevuDejan1921 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:48![]()
Meni treba nesto halucinogeno ili da izazove totalnu amneziju. Ovo ne mogu izdrzati normalan to je sigurno.

Meni nije problem sto neko trazi novac koji je zaradio. Ono sto je ogroman problem je to, sto se uopste i dovodila mrtva papcina poput doticnog koji igra na poziciji krila i postize 1 gol po sezoni, (1 gol po sezoni mamu ti **** zdepastu) i jos jedna stvar, u nomalnom klubu bi dobio otkaz jer je dosao sa stomacinom na pripreme. Sramota je da su takvi i slicni njemu dobili mogucnost da igraju u nasem klubu..
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hrammm1921, Lokomotifa i 43 gosta.