Nema na čemulijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:25Nemoj Veselom oduzimati zasluge, u lavoru Mujezin s loptom a Veseli ga obori i uze mu loptu![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema na čemulijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:25Nemoj Veselom oduzimati zasluge, u lavoru Mujezin s loptom a Veseli ga obori i uze mu loptu![]()
Veselinovic
Nije glupa prica za one koji mogu razumjetiNewgeneration1921 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:19Kakva je to glupa prica da budemo cetvrti ali da afirmisemo bar 4 igraca. Sta ja imam od njihovog afirmisanja, sta navijaci imaju od toga sta i klub ima od toga sto ce nekoga trpiti i na kraju prodati za par hiljada... Glupa prica pravoManijakdolopate je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:13U Mladosti nema niko vecu platu od 2000 sto se moze veoma lahko provjeriti.
Mene vise boli sto od 16 igraca u Krupi koliko je nastupilo, samo Hajdar dijete Želje a ovo sve strani igrači.
Sad imaš nadu da prizivaš da ti se neko vrati od starih igraca, nase djece, ako bude ovako, za 5 godina necemo imat koga prizvati, e tog se ja bojim, zato zamjeram Amaru.
Sezonama nisi izbacio igraca u prvi tim, i ovo sto smo prodali osim Sadikovica, Krpic, Rodin i ostali nisu bili naši.
Prije smo eto bili drugi, ali su usli Veca, Hajdar, Saban mali, Kemo, Zeric.
Sehica je bio ubacio ali i on je najednom nestao, daj da budemo četvrti makar ali da 4 igrača afirmišemo, ovako i da smo prvaci, za 2 godine ti nista ne znaci.
Nema tu glupa ili ne glupa, mi trenutno nemamo niti jedan siguran izvor prihoda na vidiku do iduće zime kada liježu pare od Evrope, ako se uopšte tamo i plasiramo. Imamo možda dva igrača koje bi mogli zbog godina i EU pasoša negdje prodati(Ikić i Bojo) a obojici ističe ugovor na kraju sezone. Mi smo bukvalno primorani da se okrenemo omladini ako uopšte želimo u budućnosti imati kakve takve prihode.Manijakdolopate je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:25Nije glupa prica za one koji mogu razumjeti
4 dobra mlada igraca da se prodaju su cca milion eura, plus njihove dobre igre doprinose ekipi i privlače skaute što diže rejting klubu.
Ti imaš mnogo od njihovog afirmisanja ako si pametan i ako znaš sa njima, ovako ćeš bio drugi ili četvrti u Evropu, sa ovim invalidima te mlatnu ljudi u prvom kolu i nema dalje.
I ovako će te mlatnuti ali se nadaš milionu pa makar i za koju godinu, a sa vašom takvom pričom, nema ni miliona od igrača, a mlatne te ko stigne.
Ne mora biti milion, neka je pola, ali se imaš nadati nečemu, sad nemaš ništa, bukvalno ništa...
Ne, to je Veselinovic koji je faulirao i uzeo loptu Mujezinovicu
lijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:48Ma u svakoj utakmici samo gleda kako će zaleci. Pa protiv Širokog prođe sa desne strane i ulazi u šesnaesterac i umjesto da nastavi on pade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.