FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrkiMedo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo » 18 dec 2020, 14:33

Sve sami fudbalski strucnjaci i eksperti na forumu. Dela nije pogledao vise od pet utakmica Mladosti ove sezone, ali zna da Hiros ne valja.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 dec 2020, 14:34

I ti procitaj sta sam napisao.

Ti si sve to pisao i za Sadada.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 18 dec 2020, 14:35

Hirke je davno trebao dobiti šansu u Želji.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 dec 2020, 14:36

Pricas o Zelji kad je sama liga bila drugacija po kvalitetu i svemu. Nije nista isto ko sto je bilo prije 10 godina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 18 dec 2020, 14:37

SudoHusika je napisao/la:
18 dec 2020, 14:35
Hirke je davno trebao dobiti šansu u Želji.
Pa i dobio je. Ali otjeran je kao i većina tih momaka iz podmladka.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 dec 2020, 14:37

Uvedena nagrada za uposlenika godine "Admir Dzubur". Rukovodstvo kluba bira osvajaca.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 dec 2020, 14:38

LjoZee je napisao/la:
18 dec 2020, 14:36
Pricas o Zelji kad je sama liga bila drugacija po kvalitetu i svemu. Nije nista isto ko sto je bilo prije 10 godina.
Ja sam i napisao u nekom pravom Zelji,u ovom trenutnom i Redzepi je pojacanje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 dec 2020, 14:43

Ceremoniji koja se održala u Plavom salonu, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, prisustvovali su prijatelji, a inicijator i organizator današnjeg događaja, Kerim Karavdić, ističe da su djela Admira Džubura velika zadaća za sve koji su u Klubu.

– Velika mi je čast što smo sproveli ideju održavanja tradicionalne nagrade “Admir Džubur” iz prostog razloga što djela koja je on ostavio u možda i najtežim vremenima za naš Klub daju nam veliku zadaću kako nastaviti dalje, kako se boriti za Željezničar i kako jednostavno biti još bolji. Ova nagrada će se održavati svake godine i mislim da će dati znak svim uposlenicima i svim našim igračima, napominjati ih kako treba biti borben i požrtvovan do posljednjeg momenta. Komisija je izabrala Bekrića, on je jednostavno za veoma kratko vrijeme pokazao neke karakteristike koje je upravo imao naš predsjednik, liderstvo, iskustvo, veliko srce, veliku borbenost, zalaganje i dokazao da je drug na terenu, istakao je Karavdić, član Upravnog odbora FK Željezničar.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-video-uru ... bur/44211/

slika
slika

kontramraku21
Kontakt:

Post Postao/la kontramraku21 » 18 dec 2020, 14:50

Na osnovu čega je Daver Balić u upravnom odboru? Pravi smo mahalski klub...

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 18 dec 2020, 14:51

Ja bi volio da nikad Hiros ne dodje u klub, njegovo ponasanje je takvo da je Mladen profesionalac za njega.
Pa vi ako ste gledali mladost, lik odigra jednu utakmicu pa ga 3 nema, uzme loptu i igra se s njom pa izgubi, uredu je to kad ima nekog levata do sebe, ali Stila i Samke ce mu j...t mater prvi put kad se zarola tako.
Pa bolje je Jamak da je ostao, nego njega sto cemo dovest. On nas moze unistit, ali u Krupi, Radniku, Mladosti i to je jedna utakmica u kojoj zablista i 7 ga nema, ili zablista pa dobije crveni na kraju.
Odličan igrač sa kvalitetom i seoskim mentalitetom.
On ne dolazi u Zelju da igra za titule vec da provuce Stilicu na treningu kroz noge ili nekoj legendi ko je vec izgradio karijeru.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 dec 2020, 14:58

Manijakdolopate je napisao/la:
18 dec 2020, 14:51
Ja bi volio da nikad Hiros ne dodje u klub, njegovo ponasanje je takvo da je Mladen profesionalac za njega.
Pa vi ako ste gledali mladost, lik odigra jednu utakmicu pa ga 3 nema, uzme loptu i igra se s njom pa izgubi, uredu je to kad ima nekog levata do sebe, ali Stila i Samke ce mu j...t mater prvi put kad se zarola tako.
Pa bolje je Jamak da je ostao, nego njega sto cemo dovest. On nas moze unistit, ali u Krupi, Radniku, Mladosti i to je jedna utakmica u kojoj zablista i 7 ga nema, ili zablista pa dobije crveni na kraju.
Odličan igrač sa kvalitetom i seoskim mentalitetom.
On ne dolazi u Zelju da igra za titule vec da provuce Stilicu na treningu kroz noge ili nekoj legendi ko je vec izgradio karijeru.
Sta znaju neznalice :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 18 dec 2020, 15:13

U Mladosti nema niko vecu platu od 2000 sto se moze veoma lahko provjeriti.
Mene vise boli sto od 16 igraca u Krupi koliko je nastupilo, samo Hajdar dijete Želje a ovo sve strani igrači.
Sad imaš nadu da prizivaš da ti se neko vrati od starih igraca, nase djece, ako bude ovako, za 5 godina necemo imat koga prizvati, e tog se ja bojim, zato zamjeram Amaru.
Sezonama nisi izbacio igraca u prvi tim, i ovo sto smo prodali osim Sadikovica, Krpic, Rodin i ostali nisu bili naši.
Prije smo eto bili drugi, ali su usli Veca, Hajdar, Saban mali, Kemo, Zeric.
Sehica je bio ubacio ali i on je najednom nestao, daj da budemo četvrti makar ali da 4 igrača afirmišemo, ovako i da smo prvaci, za 2 godine ti nista ne znaci.

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 18 dec 2020, 15:19

18 dec 2020, 15:13
Mene vise boli sto od 16 igraca u Krupi koliko je nastupilo, samo Hajdar dijete Želje a ovo sve strani igrači.
Sad imaš nadu da prizivaš da ti se neko vrati od starih igraca, nase djece, ako bude ovako, za 5 godina necemo imat koga prizvati, e tog se ja bojim, zato zamjeram Amaru.
Sezonama nisi izbacio igraca u prvi tim, i ovo sto smo prodali osim Sadikovica, Krpic, Rodin i ostali nisu bili naši.
Sehica je bio ubacio ali i on je najednom nestao, daj da budemo četvrti makar ali da 4 igrača afirmišemo, ovako i da smo prvaci, za 2 godine ti nista ne znaci.
Kakva je to glupa prica da budemo cetvrti ali da afirmisemo bar 4 igraca. Sta ja imam od njihovog afirmisanja, sta navijaci imaju od toga sta i klub ima od toga sto ce nekoga trpiti i na kraju prodati za par hiljada... Glupa prica pravo

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 dec 2020, 15:20

LjoZee je napisao/la:
18 dec 2020, 14:37

Uvedena nagrada za uposlenika godine "Admir Dzubur". Rukovodstvo kluba bira osvajaca.
Poruka nagrade:

JEDNOM ŽELJEZNIČAR, UVIJEK ŽELJEZNIČAR!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 dec 2020, 15:23

slažem se s tobom 100%. nije mi jasan Amar da ne forsira ovu omladinu koja je upisana u protokol. al se onda zapitam i sta rade ti omladinci. evo Šehu si spomenu, sramota je da Ivan uzima mjesto Šehiću, al se onda zapitam da nije malo i do Šehe. evo npr.kad je Gasal odigrao utakmicu u Bijeljini, odem pogledati juniore (čini mi se protiv Slobode igrali), Omera ne **** ni 2%. na poluvremenu Omer grmi na njega i govori Alihodžiću da mu ovakav Gasal ne treba i da ga vrati u prvi tim. problem je sto se omladinici odmah ufuraju ko da su ligu prvaka osvojili. ima tu obostrane greške
moSa ljoŽe

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 18 dec 2020, 15:24

Jamak i Svraka nove udarne igle sredine Vis Sim Bau-a
Rodjeni su pitarske picke!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 dec 2020, 15:34

1921boy je napisao/la:
18 dec 2020, 15:24
Jamak i Svraka nove udarne igle sredine Vis Sim Bau-a
ma borhat cemo se sa njima za igrace :stop:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 18 dec 2020, 16:00

E yebeni smo baš ako nam je Hiroš pojačanje..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 dec 2020, 16:02

Newgeneration1921 je napisao/la:
18 dec 2020, 15:19
Kakva je to glupa prica da budemo cetvrti ali da afirmisemo bar 4 igraca. Sta ja imam od njihovog afirmisanja, sta navijaci imaju od toga sta i klub ima od toga sto ce nekoga trpiti i na kraju prodati za par hiljada... Glupa prica pravo
Ovdje se slazem sa tobom,ono mi jedemo zivce da bi se oni kao afirmisali i ispalili da zaradjuju dobre pare,kako da ne :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 dec 2020, 16:14

Kakvi talenti, nismo mi Barcelona da imamo talente kao Fati ili Pedri, pogledaš Subašića i Mehića, dobri su bili u prvoj ligi federacije, a kod nas ništa, zadnji igrač koji je talenat i je Amir Hadziahmetovic i Bajić, sve ostalo je bajato i loše, sportski život 0, kafane, šiše, žene i njima dosta...

Titula ili ništa, nikakvo drugo, treće, talenti, bakrači, hoćemo titulu, kako znate i umijete
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 26 gostiju.