FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo, najavio sam i Jamaka za raskid ..
Idemo čistka dalje, pa onda, ako se šta namakne i oslobodi
Sretno Jamak, sigurno da je pokušao sa iskustvom pomoći, ali pojedinci ili nisu htjeli slušat, ili im nije dopiralo do mozga ..
Idemo čistka dalje, pa onda, ako se šta namakne i oslobodi

Sretno Jamak, sigurno da je pokušao sa iskustvom pomoći, ali pojedinci ili nisu htjeli slušat, ili im nije dopiralo do mozga ..
Nikad necu zaboraviti to da si jedini dosao na dzenazu nasem bratu s tribine. Manijak od glave do pete. Zao mi je sto je ovakva situacija pa te klub nije mogao istrpiti na platnom spisku. Nadam se da ces se vratiti kada zavrsis karijeru i da ce za tebe biti mjesto bar u omladinskom pogonu.
NERMIN JAMAK!
NERMIN JAMAK!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Brat od glave do pete. Ovo što je otišao nema veze sa platom, jer mu je plata bila mizerija, svjestan svojih mogućnosti nikada nije bio bezobrazan ko pojedinci. U ovaj koji dan će potpisati ugovor sa drugom ekipom.wolfie je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:35Nikad necu zaboraviti to da si jedini dosao na dzenazu nasem bratu s tribine. Manijak od glave do pete. Zao mi je sto je ovakva situacija pa te klub nije mogao istrpiti na platnom spisku. Nadam se da ces se vratiti kada zavrsis karijeru i da ce za tebe biti mjesto bar u omladinskom pogonu.
NERMIN JAMAK!
Je l ono za Zrinjski igrao kad nase golove protiv njih proslavi u lozi?Nastrojeni je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:40Brat od glave do pete. Ovo što je otišao nema veze sa platom, jer mu je plata bila mizerija, svjestan svojih mogućnosti nikada nije bio bezobrazan ko pojedinci. U ovaj koji dan će potpisati ugovor sa drugom ekipom.wolfie je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:35Nikad necu zaboraviti to da si jedini dosao na dzenazu nasem bratu s tribine. Manijak od glave do pete. Zao mi je sto je ovakva situacija pa te klub nije mogao istrpiti na platnom spisku. Nadam se da ces se vratiti kada zavrsis karijeru i da ce za tebe biti mjesto bar u omladinskom pogonu.
NERMIN JAMAK!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Malo je Željovaca kao Nermin Jamak. Svu sreću mu želim i da se vidjamo na tribini čim ovo sranje prodje.
Jeste, nije tu utakmicu igrao zbog kartona cini mi se pa bio sa zenom na zapadu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Da.wolfie je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:43Je l ono za Zrinjski igrao kad nase golove protiv njih proslavi u lozi?Nastrojeni je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:40Brat od glave do pete. Ovo što je otišao nema veze sa platom, jer mu je plata bila mizerija, svjestan svojih mogućnosti nikada nije bio bezobrazan ko pojedinci. U ovaj koji dan će potpisati ugovor sa drugom ekipom.wolfie je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:35Nikad necu zaboraviti to da si jedini dosao na dzenazu nasem bratu s tribine. Manijak od glave do pete. Zao mi je sto je ovakva situacija pa te klub nije mogao istrpiti na platnom spisku. Nadam se da ces se vratiti kada zavrsis karijeru i da ce za tebe biti mjesto bar u omladinskom pogonu.
NERMIN JAMAK!
Hajmo Veselinovic, A.Zec i Subasic sljedeci
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne sjecam se za Svinjski ali znam za Celik ,na kraju sa nasim bio na proslavi .
Jamala je nas brat

Jamak je samo pola godine prije nego se vratio kod nas odabran u najboljih 11 lige za sezonu 18/19 na manifestaciji "Kristalnih XI". U prvoj polusezoni odigrao takvu utakmicu protiv pitara u dresu Čelika da je Husref izjavio poslije utakmice da dugo nije vidio tako dobru partiju igrača kao što je Jamak odigrao taj meč.
Samim tim očekivao sam da ćemo možda imati malo više koristi na terenu od njega, ali bože moj neka mu je sa srećom.
A uvalio je i nama na Grbavici golčinu iz slobodnog , za nas Fejza branio u onoj ludoj pobjedi od 3-2.
Samim tim očekivao sam da ćemo možda imati malo više koristi na terenu od njega, ali bože moj neka mu je sa srećom.
A uvalio je i nama na Grbavici golčinu iz slobodnog , za nas Fejza branio u onoj ludoj pobjedi od 3-2.
Veseli, Subasic, Fejzic, Asim, Lendric...
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
kojem Fejzi ? sto ima kracu nogubraco je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:58Jamak je samo pola godine prije nego se vratio kod nas odabran u najboljih 11 lige za sezonu 18/19 na manifestaciji "Kristalnih XI". U prvoj polusezoni odigrao takvu utakmicu protiv pitara u dresu Čelika da je Husref izjavio poslije utakmice da dugo nije vidio tako dobru partiju igrača kao što je Jamak odigrao taj meč.

nego braconi da te brat pita mozes li uzeti statistiku za Sedada jel se ikad ista desilo kad je frajer usao u igru ?

-
- Kontakt:
Sretno Jamala brate naš. Vidimo se na pivi i na tribini.
Željezničar za život cijeli!
S klupe je upisao asistenciju protiv Olimpika za treći go i protiv Slobode za četvrti go prošle sezone. Sveukupno je 12 put ušao s klupe ove i prošle sezone i nije bilo konkretnijeg učinka.KANA je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:03kojem Fejzi ? sto ima kracu nogubraco je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:58Jamak je samo pola godine prije nego se vratio kod nas odabran u najboljih 11 lige za sezonu 18/19 na manifestaciji "Kristalnih XI". U prvoj polusezoni odigrao takvu utakmicu protiv pitara u dresu Čelika da je Husref izjavio poslije utakmice da dugo nije vidio tako dobru partiju igrača kao što je Jamak odigrao taj meč.
A uvalio je i nama na Grbavici golčinu iz slobodnog , za nas Fejza branio u onoj ludoj pobjedi od 3-2.![]()
nego braconi da te brat pita mozes li uzeti statistiku za Sedada jel se ikad ista desilo kad je frajer usao u igru ?jesmo li bar primili gol
braco je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:09S klupe je upisao asistenciju protiv Olimpika za treći go i protiv Slobode za četvrti go prošle sezone. Sveukupno je 12 put ušao s klupe ove i prošle sezone i nije bilo konkretnijeg učinka.KANA je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:03kojem Fejzi ? sto ima kracu nogubraco je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:58Jamak je samo pola godine prije nego se vratio kod nas odabran u najboljih 11 lige za sezonu 18/19 na manifestaciji "Kristalnih XI". U prvoj polusezoni odigrao takvu utakmicu protiv pitara u dresu Čelika da je Husref izjavio poslije utakmice da dugo nije vidio tako dobru partiju igrača kao što je Jamak odigrao taj meč.
A uvalio je i nama na Grbavici golčinu iz slobodnog , za nas Fejza branio u onoj ludoj pobjedi od 3-2.![]()
nego braconi da te brat pita mozes li uzeti statistiku za Sedada jel se ikad ista desilo kad je frajer usao u igru ?jesmo li bar primili gol

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bumbaclat, Hrasno15 i 43 gosta.