Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pokvarise mi dan. Treba nam najmanje jedan stoper hitno u Januaru.Devil je napisao/la:Strasno,ponovo se ovo dogadja Leedsu,prvo dva lagano postignuta pogodka za verovao sam tada jednu rutinsku pobedu,no ponovo pad u igri i ponovo prokockana dva gola prednosti,sto je najgore ovaj put pred sami kraj kada se cekao poslednji zvizduk i to jos autogol,pa nema nista gore.
I ja bi volio....danas nije igrao u vezi i odma nam je falio da drzimo kontrolu na sredini terena....A Boro ce bit prenos u 14:00 na Sportklub+.mineee je napisao/la:jos nesto kilkeny je pozvan u reprezentaciju australije i bice odsutan u januaru (azijski kup) raja navijajte da australija ispadne sto prije iz takmicenja
bas tako odbrana vam je preslaba, igrate sjajno 2-0 i na kraju pad u igri, nesto zaista nije u redu???mexy_whites je napisao/la:Pokvarise mi dan. Treba nam najmanje jedan stoper hitno u Januaru.Devil je napisao/la:Strasno,ponovo se ovo dogadja Leedsu,prvo dva lagano postignuta pogodka za verovao sam tada jednu rutinsku pobedu,no ponovo pad u igri i ponovo prokockana dva gola prednosti,sto je najgore ovaj put pred sami kraj kada se cekao poslednji zvizduk i to jos autogol,pa nema nista gore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.