Tu sam bracuka. Vidim sve dobro, sto da se brinem

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ja finih smo raskida napravili
SudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 20:14
Ništa me više ne može iznenaditi. Možda samo KANINA kakva žalopojka.
I govorim vizavi Zakona u RSu. Sve se čekalo, i sada im je otvoren put. Mi kao navijači, klub, savezi moramo pritisnuti parlament da se Zakon (isti) a koji je u ladici čeka godinu dana. Sve ostalo ostade da se piše..voltron30 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:09Admire, haj' malo popusti. Nas'o si Borac stavljati kao primjer, a Dodikov sestric vodi klub u koji se upumpava novac poreznih obveznika. Volio bih i ja da se donese taj zakon, ali nemoj mi vjestacke politicke projekte navoditi kao nekakav pozitivan primjer.
Selekcija igraca zavisi od finansija nema tu neke pameti,i PSG i City su poceli dobro selektirati kad su Arapi usli u klub.Da je Amar imao pare pa ostavio Jovanovica i doveo Jakovljevica itd.Brkooo je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:37@HapicaRadePaprica, Nas problem nisu samo spori bekovi i to sto nemamo krila, nas problem su i ovakvi golmani koje trenutno imamo, nas problem je sto imamo samo jednog normalnog stopera, nas problem je sto imamo dizelase na sredini, i defanzivni veznjaci su spori i centralni veznjaci i ofanzivni veznjaci i onda na to se doda i to sto si vec naveo nedostatak normalnih bekova i krila, plus nemamo ni kvalitetnog napadaca i dobijes ovakvu ekipu kakvu mi trenutno imamo. Na ovo se doda i mnogo onih igraca koji su samo na platnom spisku. Kad se sve sumira, totalno losa selekcija igraca od strane Amara Osima i ostalih iz strucnog staba..
Jamak nije doveden da igra ocigledno. Ustvari, ni sam Jamak ne zna razlog svog bitisanja kod nas od zimus.
Bekric,Stanic,ovi polovnjaci iz Celika,svi su oni dovedeni Ljoze zbog nekih stvari eto kao dat ce ruke a nece talasati ako malo kasni plata,i nece traziti sad previse...
Za Jamaka se slazem,samo maskota ali opcenito tesko da ti mozes imati plan bez para,sastavi sto se sataviti moze i moli Boga da ne tuzakaju sindikatu i to je to...LjoZee je napisao/la: ↑17 dec 2020, 23:20Bila situacija idealna ili ne ti moras imati neki plan. Ne vidim taj plan prilikom sastavljanja ekipe.
Ne mozes reci "ne bi doveo Jamaka i Bekrica" kad Jamak opet kazem ni sam ne zna sto je kod nas, a Bekric je sam dosao da zavrsi karijeru, ali se potrefilo da moze jos meda u ovakvoj ligi. Ako se sjecas on samom pocetku nije ni igrao puno osim ono prvo kolo jer Semir nije mogao. Blazevic ok, ali ne mozes ocekivati da rezerva Sinisi bude neko ala Cipetic. Znalo da ce Shorty opet biti prvi izbor.
Pa tu su ti vecinom oni Zeljini vojnici ili igraci kojima je Zeljo zapravo Real Madrid i onu su svjesni toga,zato ce nesto i trpiti brate..LjoZee je napisao/la: ↑17 dec 2020, 23:29Procesljas igracki kadar pa ces vidjeti da ni sada nemas puno tih za koje mozes garantovati da nece talasati zbog emocija. Vise od pola ekipe je u toj skupini. Po tom sto ti kazes reklo bi se samo 2-3 igraca imamo koja nisu takva, a realnost je da ih ima vise od 15.
Ti ako si u krizi trazis i kroz igracki kadar da izadjes iz nje. Uzimas nesto mladje ala Ikic, Sadikovic sto mozes prodati. To je jedan od planova u ovakvoj situaciji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.