Sportski komentatori
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Kako se zove onaj što priča kao da je negdje u tunelu, strašno iritantna boja glasa.
Prenosio je na EuroSportu nekada bundesligu, prenosi nekada i teniske mečeve. JAKOOO; ali baš jako iritantan lik.
Prenosio je na EuroSportu nekada bundesligu, prenosi nekada i teniske mečeve. JAKOOO; ali baš jako iritantan lik.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Igor Mladenović, na ES je bio slušljiv kad radi skijanje. S druge strane, Igor Jagličić je daleko bolji za skijanje i odbojkuOldFashioned je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:02Kako se zove onaj što priča kao da je negdje u tunelu, strašno iritantna boja glasa.

- OldFashioned
- Kontakt:
Daj mi negdje uzorak, čisto da potvrdim da mislimo na istogtm01hzne je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:04Igor Mladenović, na ES je bio slušljiv kad radi skijanje. S druge strane, Igor Jagličić je daleko bolji za skijanje i odbojkuOldFashioned je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:02Kako se zove onaj što priča kao da je negdje u tunelu, strašno iritantna boja glasa.
Prenosio je na EuroSportu nekada bundesligu, prenosi nekada i teniske mečeve. JAKOOO; ali baš jako iritantan lik.![]()

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
OldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:42Daj mi negdje uzorak, čisto da potvrdim da mislimo na istogtm01hzne je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:04Igor Mladenović, na ES je bio slušljiv kad radi skijanje. S druge strane, Igor Jagličić je daleko bolji za skijanje i odbojkuOldFashioned je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:02Kako se zove onaj što priča kao da je negdje u tunelu, strašno iritantna boja glasa.
Prenosio je na EuroSportu nekada bundesligu, prenosi nekada i teniske mečeve. JAKOOO; ali baš jako iritantan lik.![]()
![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije ovaj, ovaj mi čak ima gotivnu boju glasića.tm01hzne je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:48OldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:42Daj mi negdje uzorak, čisto da potvrdim da mislimo na istog![]()
Ne mogu naći ovog hajvana na kojeg sam mislio.
Čovjek dakle kada priča, zaista imaš osjećaj da je negdje u tunelu i totalno neki čudan dijalekt.
EDIT:
Našao konačno.
Još na tenisu i pristojno zvuči za uši kakav je kad prenosi fudbal.
E sad kako se zove lik pojma nemam.
To je konj zvani Smiljan Banjac. Radi samo na ES, nažalost i tu kuknjavaOldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:54Još na tenisu i pristojno zvuči za uši kakav je kad prenosi fudbal.
- OldFashioned
- Kontakt:
Odvratan.tm01hzne je napisao/la: ↑30 dec 2020, 02:37To je konj zvani Smiljan Banjac. Radi samo na ES, nažalost i tu kuknjavaOldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:54Još na tenisu i pristojno zvuči za uši kakav je kad prenosi fudbal.
Bez ikakvog znanja plus jako iritantan glas.
E ovo je komentator : )
- OldFashioned
- Kontakt:
ne znam koji je slam bio, mozda US open i frajer hladno govori vjetar puse i samo smeta Novaku ne i drugom teniserutm01hzne je napisao/la: ↑30 dec 2020, 02:37To je konj zvani Smiljan Banjac. Radi samo na ES, nažalost i tu kuknjavaOldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:54Još na tenisu i pristojno zvuči za uši kakav je kad prenosi fudbal.

ko god ima opciju eng komentatora nema sta da razmislja, taman da ni jednu rijec ne zna
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja otkako imam tu opciju više nikako ne slušam komentatore sa ovih prostora.miki_92 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:13ne znam koji je slam bio, mozda US open i frajer hladno govori vjetar puse i samo smeta Novaku ne i drugom teniserutm01hzne je napisao/la: ↑30 dec 2020, 02:37To je konj zvani Smiljan Banjac. Radi samo na ES, nažalost i tu kuknjavaOldFashioned je napisao/la: ↑30 dec 2020, 01:54Još na tenisu i pristojno zvuči za uši kakav je kad prenosi fudbal.
![]()
ko god ima opciju eng komentatora nema sta da razmislja, taman da ni jednu rijec ne zna
Ne kažem da ni kod nas nema kvalitetnih ali su stvarno rijetki.
Taj slon je tako iritantan da mi je Mr.o(p)sajd sa OBN-a postao još i normalan.
Benedeto Benedeto Benedeto Benedetooooooooo

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- legenda reala
- Kontakt:
Sreten i Stevan su strasni na rukometu, a Sreten dobro radi i juznoamerikance, sjetimo se finala River-Boca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
volio bi da Arena otkupi svjetsko prvenstvo za žene pa da vidimo kako bi ova dvojica prenosila Ćamilu i njene kraljicelegenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:17Sreten i Stevan su strasni na rukometu, a Sreten dobro radi i juznoamerikance, sjetimo se finala River-Boca
- Fantasista
- Kontakt:
Gojkari opet zvoni telefon u toku prenosa 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne znam koliko ste dosad upratili, ali ubrzo počinje 4. sezona kviza Rizik ili oprez. Za mene odličan projekt, a sada će biti i bolje jer je regionalno izdanje. Nas predstavljaju Haris Mrkonja sa N1 i Kemica 
https://sportklub.rs/ostali-sportovi/kv ... -8-finala/

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Dobar kviz, uzima to Kemo sa pola snagetm01hzne je napisao/la: ↑06 jan 2021, 00:15Ne znam koliko ste dosad upratili, ali ubrzo počinje 4. sezona kviza Rizik ili oprez. Za mene odličan projekt, a sada će biti i bolje jer je regionalno izdanje. Nas predstavljaju Haris Mrkonja sa N1 i Kemica

-
- Kontakt:
fantastična stvar, ja sam to gledao sve tri sezone na youtube, u prvoj sezoni učestvovali samo HR komentatori, Los je tamo pobjedio u finalu protiv Babe Mrduljaša, u drugoj su bili tamošnji gledaoci i komentatori, gledaoci su pokazali više znanja (bili su u nekim pub kvizovima), Kastrapeli savladao malog od Željka Vele, Tina Velu u finalu, a u trećoj sezoni su učestvovali neki od proslavljenih hrvatskih sportista, gdje je pobjedu odnio legendarni rukometaš Davor Dominiković, koji je pobjedio u završnici protiv veslača Valenta Sinkovića, jednog od dvojice braće Sinković, šteta što nije bilo tamo glavnog pitanja, al bilo je to sjajno finale i sjajan kviz, Karačić i organizacija kviza su otišli korak dalje i jedva čekam da počne nova sezona kviza i ko god pobjedi silno ću se zabaviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.