OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:21
Ide ovo na hiljadu do Nedjelje.
...jer RAJA voli Sarajevo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mahalska sve, bacio brat da ide/produžuje i proširi se odmah.
A na kraju niko ne zna ništa osim ovih u klubu.
A na kraju niko ne zna ništa osim ovih u klubu.
Rahmanović produžava ugovor. Drugi put to govorim.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja se mogu kladiti u ban na mjesec dana da će produžiti Rahmo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zakon o sportu usvojen u RS-u
Ima li kakve nade za Federaciju?
Ima li kakve nade za Federaciju?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Polako, radni dan je, dok se sjedne i protabiri TM.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kenan Kodro, isti menadžer njemu, Tataru i Miličeviću. Dobru saradnju imamo, dogovorić se nešto sa menadžerom i to će uključivati najvjerovatnije i Tatara tj. pod kojim uslovima će biti prodan.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mislim da je ovo upravo ovako.Amca007 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:05A brate nema tu razmazeni ne razmazeni. Jednostavno imas 1000 navijaca koji su stalno tu i kao clanovi i na stadionu. Imas recimo 5000 kojima je mrsko se uclanit ili zao dat 20 maraka i dolaze samo na derbi utakmice i imas recimo oni 10000 simpatizera koji jednostavno kazu da vole Sarajevo navijaju za njeg i dodju jednom u godini na utakmicu kad je neki gigant u pitanju i recimo imas onih 5000 koje boli k za sve oni samo prate rezultatski. To je sve. Mi kao nacija nemamo sportski odgoj, sa porodicom odlasci na utakmice, a to pridonosi losi uslovi na stadionu najprvo. Jer svako bi volio da ne kisne, da moze nesto pojest, popit, a ne uvijek kospice da zvace....Jednostavno takav nam je mentalitet i nikad necemo moci imat veliki broj navijaca, sigurno ne narednih 20 godina, dok se ne izgrade komplet svi stadioni u ligi i kad bude bas prava politika. Do tad kuburimo ovako kako je...skoroalen je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:29Preambiciozno je to, realno. Nit imamo "ubjedljivo" najviše navijača (imamo najviše al ne ubjedljivo, tu je to negdje), nit možemo prebacit cifru od 4-5 hiljada članova, i to da se šutamo nogom u guzzicu. Generalno smo razmaženi navijači koji su jednom u zadnjih deset godina imali prosječnu posjetu na stadionu veću od 5 milja. Jednom imali cifru od 5-6 hiljada članova. Poslije sezone 18/19, do sad najuspješnije u klupskoj historiji (barem poslije rata), imali smo jedva 1500 članova.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Jedan od najboljih fudbalera Sarajeva napravio dernek u automobilu i pecnuo komšije s Grbavice
1946
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kakav je Rahman brat ne vjerujem
A zima brrrrr
A zima brrrrr
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ne mozes ne volit ovog hajvana nema šanse
On mora produzit ugovor.
Pa kazeeeeeee
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jest ludjak hahahaha, necjerovatno koliko ga obozavam.
Rugasevic potpisuje do sutra navecer. Dosao ke vec u Sarajevo.
Rugasevic potpisuje do sutra navecer. Dosao ke vec u Sarajevo.
PSPHM
Rugasevic ne moze igrati za nas U19 tim.
- feniksptica
- Kontakt:
Dobar je Rugasevic ako na treningu zafali 11 na 11
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo jedan prijedlog.
Sjećatel' se prije par godina onih lajvova na društvenim mrežama kad je ugovor produžavo Rahmanović, Tatar..?
Eh sad kad bi isti slučaj bio, slično bi napravio ali bi ograničio da samo aktivni članovi mogu gledat, to bi baš u tajnosti držo pa onda samo najavio, lupam, nedjelja, 12:00h, članovi kluba mogu uživo pratiti vrlo važnu vijest vezano za klub.
Ovi momci što snimaju imaju top ideje, marketing je odličan, vjerujem da bi to mogli odraditi, znanje imaju.
Sjećatel' se prije par godina onih lajvova na društvenim mrežama kad je ugovor produžavo Rahmanović, Tatar..?
Eh sad kad bi isti slučaj bio, slično bi napravio ali bi ograničio da samo aktivni članovi mogu gledat, to bi baš u tajnosti držo pa onda samo najavio, lupam, nedjelja, 12:00h, članovi kluba mogu uživo pratiti vrlo važnu vijest vezano za klub.
Ovi momci što snimaju imaju top ideje, marketing je odličan, vjerujem da bi to mogli odraditi, znanje imaju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 13 gostiju.