Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Esii TM87
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Esii TM87 » 28 dec 2010, 16:11

2-0
Drugi go' ide njemu na dusu ;)
1921-2011

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 28 dec 2010, 16:15

Esii TM87 je napisao/la:2-0
drugi jeste njegov lose postavio zivi zid...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 28 dec 2010, 16:15

valjda ce makar izjednaciti... igro sam 1x...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2010, 16:28

adnan_hzsa je napisao/la:
drugi jeste njegov lose postavio zivi zid...
Naucio od Hasagica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 dec 2010, 16:42

Evo bas vido drugi dol, steta **** :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 16:55

Nije ovo njegov dan,nazalost mislim da je ovo najgori trenutak za kikseve jel Sorensen je ipak veca zvjezda,i mislim da je vec od iduceg kola on na golu,naravno nista protiv Begovica ali cini mi se da ce tako biti,cini mi se dosta nerzvozan,lose ispucaje lopte i uz vec taj gol koji ide njemu na dusu prvo poluvrijeme za njega lose,kao i cijele ekipe u globalu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2010, 17:07

miky_hz je napisao/la:Nije ovo njegov dan,nazalost mislim da je ovo najgori trenutak za kikseve jel Sorensen je ipak veca zvjezda,i mislim da je vec od iduceg kola on na golu,naravno nista protiv Begovica ali cini mi se da ce tako biti,cini mi se dosta nerzvozan,lose ispucaje lopte i uz vec taj gol koji ide njemu na dusu prvo poluvrijeme za njega lose,kao i cijele ekipe u globalu
Pretjerujes, ovo nije velik kiks. Kakav Sorensen. Ne mjenjaju se golmani ko napadaci.

Uopste nije tolika greska, bio je to odlican udarac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 17:13

Na stranu sto je dobar udarac,lopta koja ide u golmanovu stranu se mora braniti,bio sut losiji ili bolji,puca u tvoju stranu ti primas gol tu je samo golman krivac...no nebitno desava se svakome,nadam se da grijesim i da ce ovaj braniti sve i jednu do kraja,al eto kako sam vec rekao mislim da ce biti promjena od iduceg kola,opet kazem nadam se da grijesim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 dec 2010, 18:59

ja sam gledao drugo poluvrijeme,Beg nije imao posla...nije kriv za primljene golove,nadam se da ce zadrzati mjesto prvog golmana..Stoke jako los..

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 28 dec 2010, 19:02

bosnas_ je napisao/la:ja sam gledao drugo poluvrijeme,Beg nije imao posla...nije kriv za primljene golove,nadam se da ce zadrzati mjesto prvog golmana..Stoke jako los..
Nije kriv za 1 primljen gol,ali bogami za drugi jeste :evil:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2010, 19:08

Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 dec 2010, 19:15

Gledao sam na kompu malo to,mada sam vise obracao paznju na City.
Begovic jbg nije nesta narocito odigrao.
Imao onu jednu lepu odbranu kada je mislim Etuhu sutirao nisam siguran,te ova losa procena kod drugog gola,no jbg desava se nije to kada se sagleda neka preterana greska.Drugo poluvreme mogao je otici i na ranije tusiranje da dzabe ne gubi vreme posle koliko su napadali Fulhamovi igraci. :lol:
Ovo uopste nije bila neka greska zbog kojeg bi ga Pullis poslao na klupu tako da verujem da ce i dalje ostati "jedinica" Stokea.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 28 dec 2010, 19:24

Sir Matt je napisao/la:Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .
kupis Dreambox i imas sve kanale :D,gledas utakmicu koju hoces :twisted:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2010, 19:29

Nemam za paketić maloj a kamo li za nešto što košta 300KM . Iako se isplati , definitvno .

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2010, 23:05

Sir Matt je napisao/la:Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .

Vidis, to je sasvim normalno u drugim zemljama, samo eto kod nas je to ne shvatljiva stvar, ali nama je uvjek tudje bilo sladje !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 dec 2010, 23:06

Kad neprimi gol dobar je kad primi nevalja najgori je tako je to kod nas ;) nama nista netreba!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 dec 2010, 23:08

Begovic treba biti u svim kladionicama i u svim ponudama :D

Broj primljenih golova :

Begovic -3 4.50
Begovic 3+ 3.20
Begovic 4+ 2.80
Begovic 5+ 2.20
...........

:lol:
A C A B !

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2010, 23:55

Adinjo je napisao/la: Vidis, to je sasvim normalno u drugim zemljama, samo eto kod nas je to ne shvatljiva stvar, ali nama je uvjek tudje bilo sladje !!
Znaš šta ja velim . Da zajebemo ovu Englesku ligu i kupimo što je moguće više termina naše nam jedne jedine BH-govačke lige . Naše je slađe ipak .

Naj me hebat .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2010, 00:04

Sir Matt je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Vidis, to je sasvim normalno u drugim zemljama, samo eto kod nas je to ne shvatljiva stvar, ali nama je uvjek tudje bilo sladje !!
Znaš šta ja velim . Da zajebemo ovu Englesku ligu i kupimo što je moguće više termina naše nam jedne jedine BH-govačke lige . Naše je slađe ipak .

Naj me hebat .
To bi bilo i napametnije.Domace a nase :mrgreen: Hem nebi trebao Dream box i jos bi ti za paketica ostalo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 dec 2010, 00:07

Sto se tice Engleske lige ovi sa BHT tu nemaju nikakvog izbora fakticki,jel prava za ova podrucija ima SportKlub i oni su ti koji biraju utakmice,BHT moze dobiti tu jednu utakmicu koja se ne prenosi u tom trenutku na Sportklubu...drugacije je bilo ranije kad je BHT imao sva prava i prenosili su sta su htijeli,sad sta im se da to i uzmu...a vrlo logicno da im nece dati super dobru utakmicu,nego ce im uvaliti neku lijevu koja nije u prvom planu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.